cutZu Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :))
Tenac Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :)) Sa inteleg ca ai dovezi ca stau la pick si ca ni le arati si noua, nu ? copile, ca sa stii si tu, in viata, declaratiile calomnioase fara dovezi se pedepsesc. Ti-o iei peste bot, platesti sau te duci la bulau. norocul tau ca viata ta e in jocul asta.
cutZu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :)) Sa inteleg ca ai dovezi ca stau la pick si ca ni le arati si noua, nu ? copile, ca sa stii si tu, in viata, declaratiile calomnioase fara dovezi se pedepsesc. Ti-o iei peste bot, platesti sau te duci la bulau. norocul tau ca viata ta e in jocul asta. Tu crezi ca toti sunt prosti numai tu esti destept, la ora 5dim te intreb daca esti "afk" si tu nu raspunzi, fac 3 Balgassuri si tu tot acolo "afk" (PS: Asta a fost altada, nu acum, ca sa se inteleaga ca esti "client fidel" la cules prin cry. Crezi ca daca ai elite si il pui sa se opreasca cand se apropie cineva esti "cel mai desptet" si noi astia care suntem on aberam? Chiar asa, daca am gresit sa platesc, daca ai gresit= o sa platesti. Pick bog/joc/in cry cat eu sunt on tu nu mai stai. De ce ai scos char-ul din Guild daca esti asa "corect" ? Cum va prinde careva in offside, veniti si va crizati cu aceeasi expresie "copile" "traiesti in joc" samd, traiesc pe banii tai cumva si nu stiu? Lasa spam-ul si asteapta o decizie, unul din noi plateste, ramane de vazut care, spor la pick. Sau o sa ma dai in judecata pentru declaratii "calomnioase fara dovezi", sa-mi iau un avocat? La nervi multe prostii spun oamenii, du-te si tu la "copii spun lucruri traznite" poate iti iese mai bine.
cutZu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :)) Sa inteleg ca ai dovezi ca stau la pick si ca ni le arati si noua, nu ? copile, ca sa stii si tu, in viata, declaratiile calomnioase fara dovezi se pedepsesc. Ti-o iei peste bot, platesti sau te duci la bulau. norocul tau ca viata ta e in jocul asta. Tu crezi ca toti sunt prosti numai tu esti destept, la ora 5dim te intreb daca esti "afk" si tu nu raspunzi, fac 3 Balgassuri si tu tot acolo "afk" (PS: Asta a fost altada, nu acum, ca sa se inteleaga ca esti "client fidel" la cules prin cry. Crezi ca daca ai elite si il pui sa se opreasca cand se apropie cineva esti "cel mai desptet" si noi astia care suntem on aberam? Chiar asa, daca am gresit sa platesc, daca ai gresit= o sa platesti. Pick bog/joc/in cry cat eu sunt on tu nu mai stai. De ce ai scos char-ul din Guild daca esti asa "corect" ? Cum va prinde careva in offside, veniti si va crizati cu aceeasi expresie "copile" "traiesti in joc" samd, traiesc pe banii tai cumva si nu stiu? Lasa spam-ul si asteapta o decizie, unul din noi plateste, ramane de vazut care, spor la pick. Sau o sa ma dai in judecata pentru declaratii "calomnioase fara dovezi", sa-mi iau un avocat? La nervi multe prostii spun oamenii, du-te si tu la "copii spun lucruri traznite" poate iti iese mai bine. Astea cred ca le-ai cules manual.. toate :))
Tenac Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :)) Sa inteleg ca ai dovezi ca stau la pick si ca ni le arati si noua, nu ? copile, ca sa stii si tu, in viata, declaratiile calomnioase fara dovezi se pedepsesc. Ti-o iei peste bot, platesti sau te duci la bulau. norocul tau ca viata ta e in jocul asta. Tu crezi ca toti sunt prosti numai tu esti destept, la ora 5dim te intreb daca esti "afk" si tu nu raspunzi, fac 3 Balgassuri si tu tot acolo "afk" (PS: Asta a fost altada, nu acum, ca sa se inteleaga ca esti "client fidel" la cules prin cry. Crezi ca daca ai elite si il pui sa se opreasca cand se apropie cineva esti "cel mai desptet" si noi astia care suntem on aberam? Chiar asa, daca am gresit sa platesc, daca ai gresit= o sa platesti. Pick bog/joc/in cry cat eu sunt on tu nu mai stai. De ce ai scos char-ul din Guild daca esti asa "corect" ? Cum va prinde careva in offside, veniti si va crizati cu aceeasi expresie "copile" "traiesti in joc" samd, traiesc pe banii tai cumva si nu stiu? Lasa spam-ul si asteapta o decizie, unul din noi plateste, ramane de vazut care, spor la pick. Sau o sa ma dai in judecata pentru declaratii "calomnioase fara dovezi", sa-mi iau un avocat? La nervi multe prostii spun oamenii, du-te si tu la "copii spun lucruri traznite" poate iti iese mai bine. Astea cred ca le-ai cules manual.. toate :)) Pacat ca nu se pedepsesc si acuzatiile de cheat-uri, hack-uri pe linkmania. Astea de le tot faci tu gratis ar putea fi catalogate drept acuzatii grave, nefondate si cu consecinte grave ( multumesc ptr. defaimarea vanzarii pe care o intreprind la sectiunea Vanzari-Cumparari). Rog adminii sa nu lase aceste acuzatii fara nici un fel de dovada, nesanctionate. Macar ptr. ,,reclama" care mi-a facut-o legata de alta sectiune a acestui forum, total irelevanta sectiunii Plangeri. Multumesc
cutZu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 ptr. devilox. Ti-e frica sa pui pozele 005 si 006 cumva?
ciaca Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 spot : pk : safe zone : pe care spot in cry, unde este spot, unde stai tu la pick toata noaptea? :)) Sa inteleg ca ai dovezi ca stau la pick si ca ni le arati si noua, nu ? copile, ca sa stii si tu, in viata, declaratiile calomnioase fara dovezi se pedepsesc. Ti-o iei peste bot, platesti sau te duci la bulau. norocul tau ca viata ta e in jocul asta. Tu crezi ca toti sunt prosti numai tu esti destept, la ora 5dim te intreb daca esti "afk" si tu nu raspunzi, fac 3 Balgassuri si tu tot acolo "afk" (PS: Asta a fost altada, nu acum, ca sa se inteleaga ca esti "client fidel" la cules prin cry. Crezi ca daca ai elite si il pui sa se opreasca cand se apropie cineva esti "cel mai desptet" si noi astia care suntem on aberam? Chiar asa, daca am gresit sa platesc, daca ai gresit= o sa platesti. Pick bog/joc/in cry cat eu sunt on tu nu mai stai. De ce ai scos char-ul din Guild daca esti asa "corect" ? Cum va prinde careva in offside, veniti si va crizati cu aceeasi expresie "copile" "traiesti in joc" samd, traiesc pe banii tai cumva si nu stiu? Lasa spam-ul si asteapta o decizie, unul din noi plateste, ramane de vazut care, spor la pick. Sau o sa ma dai in judecata pentru declaratii "calomnioase fara dovezi", sa-mi iau un avocat? La nervi multe prostii spun oamenii, du-te si tu la "copii spun lucruri traznite" poate iti iese mai bine. Astea cred ca le-ai cules manual.. toate :)) Pacat ca nu se pedepsesc si acuzatiile de cheat-uri, hack-uri pe linkmania. Astea de le tot faci tu gratis ar putea fi catalogate drept acuzatii grave, nefondate si cu consecinte grave ( multumesc ptr. defaimarea vanzarii pe care o intreprind la sectiunea Vanzari-Cumparari). Rog adminii sa nu lase aceste acuzatii fara nici un fel de dovada, nesanctionate. Macar ptr. ,,reclama" care mi-a facut-o legata de alta sectiune a acestui forum, total irelevanta sectiunii Plangeri. Multumesc Sunt sigur ca tu erai acolo doar ca sa faci lvl, din toate spoturile/tarkurile, tu doar acolo vrei sa faci lvl.. si in rest postul de la vanzari cu poh/broken horn/fenriri astea le ai pt ca ai cules manual, hai ca nu s-a intalnit holtul cu prostul. Daca iti vedeai de treaba ta tinand cont stai la cules de vre-o 3sapt, poate treceam cu vederea.. tie ti-a trebuit sa postezi pt pk in cry. We shall see prietene cat mai tine minciuna, spor. Din partea mea se poate da o decizie, chapter closed. http://imageshack.us/photo/my-images/42/ee6a.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/547/3h1v.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/9/0xip.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/703/7lls.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/19/j8hq.jpg/
Tenac Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Nu aveam de gand sa-ti mai dau replica si in nici un caz o explicatie, pentru ca nu meriti. Dar vad ca tu si prietenii tai tot insistati cu acuzatiile de cheating, fara nici un fel de dovada, intr-un topic pentru pk pe spot. Nici nu esti in stare sa iti sustii cauza fara sa te sapi singur, de aceea nu cred ca ai mai mult de 16 ani. ( ,,Daca iti vedeai de treaba ta tinand cont stai la cules de vre-o 3sapt, poate treceam cu vederea.. tie ti-a trebuit sa postezi pt pk in cry. We shall see prietene cat mai tine minciuna, spor." ). 1. Daca tot ,,culeg" cum zici tu de 3 saptamani, ar trebui sa am vreo 20 de fenriri si sa fi cumparat tot ce vreau de pe server, nu ? (sunt prin cry de muult mai mult timp) 2. Vad si o amenintare ,,frumoasa" in citatul de mai sus... ca sa nu mai zic ca de cand am deschis topicul asta, sunt singurul char de pe link care are bodiguarzi :)) : - - - 3. Nu ne cunoastem in real life si nici in-game, dar tu vii, fara sa zici nimic, si dai pk, probabil pentru ca esti prea smecher. Din cate stiu eu, si in cry sunt spoturi si se aplica regula pk pe spot. Stiu asta pentru ca am mai postat cativa ptr pk pe spot in cry de-a lungul timpului ( copii tupeisti ca tine care traiesc in joc ) si au fost sanctionati. 4. Aberezi in continuare cu acuzatii grave si irelevante acestui topic. De ce nu deschizi un topic nou cu acuzatiile astea ? Ti-e frica sa nu iei si nefondata ? ptr. informare generala : - - - - Pentru acuzatii de cheating fara dovezi, amenintare pe forum, defaimarea unei vanzari si pk pe spot, rog adminii sa aplice sanctiuni, care cred ei ca sunt de cuviinta. Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep.
Tenac Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Am uitat sa-ti mai explic ceva : ,,Sunt sigur ca tu erai acolo doar ca sa faci lvl, din toate spoturile/tarkurile, tu doar acolo vrei sa faci lvl..", ,,Tu crezi ca toti sunt prosti numai tu esti destept, la ora 5dim te intreb daca esti "afk" si tu nu raspunzi, fac 3 Balgassuri si tu tot acolo "afk" (PS: Asta a fost altada, nu acum, ca sa se inteleaga ca esti "client fidel" la cules prin cry." Nu e problema sau vina mea pentru ce esti tu sigur. Banuiesc ca nici nu ti-a dat prin cap ca noaptea lumea doarme si ca nu e disperata de lvl ca tine : ori la adunat ptr poh, daca nu, direct cautat spot repede pentru lvl cand lasi afk. Mie imi este indiferent ca fac lvl sau nu si de aceea cand ma ia somnul, nici nu ma obosesc sa mut caracterul pe serv 1 la un spot sa las afk noaptea. Stau mai mult prin cry sa adun ptr fenriri ptr ca ma amuza mai mult certurile cu goblinu decat sa fac lvl 24/24 ca tine. Placerea jocului... Dar ce sa stii tu despre asta ? Tu te pricepi la ,,a fi sigur" de actiunile altora...
cutZu Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 ptr. devilox. Ti-e frica sa pui pozele 005 si 006 cumva? Bla bla bla.. pune tu pozele astea doua si apoi poti sa continui cu aberatiile. Stii si tu sa iti bati joc de minciuna :)) Exact ca daca culegi de 3saptamani, tu ai rata de succes 100% la Goblin, din 10 Fenriri tie iti 11 cred. Concret, stii ca esti vinovat nu mai abera si nu mai induce moderatorii in eroare cu inventiile tale de reguli noi, asteapta o decizie.
Tenac Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Pentru ce am postat eu, pk pe spot, cred ca ma incadrez in reguli. Daca mai sunt nevoie de poze, mi le vor cere adminii, nu tu copile. ,,Stii si tu sa iti bati joc de minciuna :))" - doar tu stii ce ai vrut sa zici aici, sau nu stiu eu prea multe regionalisme ale limbii romane. ,,Bla bla bla.." - 16 ani :)) Astept decizia adminilor.
cutZu Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Pentru ce am postat eu, pk pe spot, cred ca ma incadrez in reguli. Daca mai sunt nevoie de poze, mi le vor cere adminii, nu tu copile. ,,Stii si tu sa iti bati joc de minciuna :))" - doar tu stii ce ai vrut sa zici aici, sau nu stiu eu prea multe regionalisme ale limbii romane. ,,Bla bla bla.." - 16 ani :)) Astept decizia adminilor. De unde sa stii tu ma 12ani.. cu suspendare, ai auzit si tu de regionalisme dar in rest ti se imbarliga limba in gura si faci pe inteligentul , doar ca sa deviezi de la subiect, rationalismul si subiectivismul tau spune tot, asa sunt si copii, ca tine.. cand i-ai prins cu minciuna incep si inventeaza/abereaza. Asteapta acolo cumintel o decizie, pana atunci "mai fa lvl" in cry :))
ija4ok Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pana acum vad asa: Poza spot + poza pk + poza safe valabile. Ciaca, pozele tale nu le inteleg - ai preluat dar nu ai ora buna sau? (preluarea pare ok dar nu vad inca legatura cu abaterea de pk). Tenac, ai pus multe poze si informatii care nu ma ajuta cu nimic. Dar daca tot zici: Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep. Pune si celelalte poze te rog. devilox pauza pe forum. Cutzu daca tot postezi te rog sa te limitezi la 1 singur user.
ciaca Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pana acum vad asa: Poza spot + poza pk + poza safe valabile. Ciaca, pozele tale nu le inteleg - ai preluat dar nu ai ora buna sau? (preluarea pare ok dar nu vad inca legatura cu abaterea de pk). Tenac, ai pus multe poze si informatii care nu ma ajuta cu nimic. Dar daca tot zici: Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep. Pune si celelalte poze te rog. devilox pauza pe forum. Cutzu daca tot postezi te rog sa te limitezi la 1 singur user. Da ok, sry.
Tenac Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Pana acum vad asa: Poza spot + poza pk + poza safe valabile. Ciaca, pozele tale nu le inteleg - ai preluat dar nu ai ora buna sau? (preluarea pare ok dar nu vad inca legatura cu abaterea de pk). Tenac, ai pus multe poze si informatii care nu ma ajuta cu nimic. Dar daca tot zici: Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep. Pune si celelalte poze te rog. devilox pauza pe forum. Cutzu daca tot postezi te rog sa te limitezi la 1 singur user. Sa inteleg ca celelalte cereri ale mele sunt irelevante acestui topic de pk pe spot si ca toate conditiile pentru pk pe spot au fost indeplinite. Dar, daca tot am zis ca pun la dispozitie orice dovezi imi cer adminii, cum ai spus si tu, pot intreba pentru ce sunt necesare alte poze daca in topicul acesta se decide numai pk pe spot ? Acestea sunt toate pozele care le mai am relevante incidentului :
ciaca Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pana acum vad asa: Poza spot + poza pk + poza safe valabile. Ciaca, pozele tale nu le inteleg - ai preluat dar nu ai ora buna sau? (preluarea pare ok dar nu vad inca legatura cu abaterea de pk). Tenac, ai pus multe poze si informatii care nu ma ajuta cu nimic. Dar daca tot zici: Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep. Pune si celelalte poze te rog. devilox pauza pe forum. Cutzu daca tot postezi te rog sa te limitezi la 1 singur user. Sa inteleg ca celelalte cereri ale mele sunt irelevante acestui topic de pk pe spot si ca toate conditiile pentru pk pe spot au fost indeplinite. Dar, daca tot am zis ca pun la dispozitie orice dovezi imi cer adminii, cum ai spus si tu, pot intreba pentru ce sunt necesare alte poze daca in topicul acesta se decide numai pk pe spot ? Acestea sunt toate pozele care le mai am relevante incidentului : Poza 006 lipseste, "meet player" ceva? Acum sa explic situatia si pozele mele ce relevanta au cu acest post si de ce i-am dat pk: 1. Domnul pokeahoe sta la cules in crywol de o luna de zile 2. Are pus elite sa se opreasca cand cineva se apropie. 3. Fac Bagass cel putin odata, de doua ori pe noapte iar el e acoo in continuu "afk" cred ca vrea "sa faca lvl" 4. Am facut legatura cu postul lui de la sectiunea "vanzari-cumparari" sa se inteleaga ca exact asta face "elite=pick bog/foa/cob", adica sunt playeri pe acest srv care joaca de luni de zile si nu au atatia fenriri/bog/foa/cob samd cat a adunat Domnul pokeahoe intr-o luna si asta stand "afk" 5. In ultima vreme, inclusiv azi m-am dus si am stat langa el ca sa nu mai culeaga "elite-ul nu merge daca e setat sa se opreasca cand se apropie cineva" dupa 10-15min vazand ca nu plec a renuntat si a plecat din crywolf, adica pana acum nu a avut nici o problema sa stea, dar cand am stat langa el, l-a apucat plictiseala..
ciaca Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Pana acum vad asa: Poza spot + poza pk + poza safe valabile. Ciaca, pozele tale nu le inteleg - ai preluat dar nu ai ora buna sau? (preluarea pare ok dar nu vad inca legatura cu abaterea de pk). Tenac, ai pus multe poze si informatii care nu ma ajuta cu nimic. Dar daca tot zici: Pun la dispozitia adminilor orice dovezi imi cer, verificari de caracter sau cont sau orice altceva trebuie, ca nu ma pricep. Pune si celelalte poze te rog. devilox pauza pe forum. Cutzu daca tot postezi te rog sa te limitezi la 1 singur user. Sa inteleg ca celelalte cereri ale mele sunt irelevante acestui topic de pk pe spot si ca toate conditiile pentru pk pe spot au fost indeplinite. Dar, daca tot am zis ca pun la dispozitie orice dovezi imi cer adminii, cum ai spus si tu, pot intreba pentru ce sunt necesare alte poze daca in topicul acesta se decide numai pk pe spot ? Acestea sunt toate pozele care le mai am relevante incidentului : Poza 006 lipseste, "meet player" ceva? Acum sa explic situatia si pozele mele ce relevanta au cu acest post si de ce i-am dat pk: 1. Domnul pokeahoe sta la cules in crywol de o luna de zile 2. Are pus elite sa se opreasca cand cineva se apropie. 3. Fac Bagass cel putin odata, de doua ori pe noapte iar el e acoo in continuu "afk" cred ca vrea "sa faca lvl" 4. Am facut legatura cu postul lui de la sectiunea "vanzari-cumparari" sa se inteleaga ca exact asta face "elite=pick bog/foa/cob", adica sunt playeri pe acest srv care joaca de luni de zile si nu au atatia fenriri/bog/foa/cob samd cat a adunat Domnul pokeahoe intr-o luna si asta stand "afk" 5. In ultima vreme, inclusiv azi m-am dus si am stat langa el ca sa nu mai culeaga "elite-ul nu merge daca e setat sa se opreasca cand se apropie cineva" dupa 10-15min vazand ca nu plec a renuntat si a plecat din crywolf, adica pana acum nu a avut nici o problema sa stea, dar cand am stat langa el, l-a apucat plictiseala.. Sa se inteleaga intentia individului de a face "lvl" in crywolf. Aici tineam Elful la Balgass: http://imageshack.us/photo/my-images/29/oyo3.jpg/ Dupa care am vazut ca iar e la cules "de cirese" si am intrat pe SM: http://imageshack.us/photo/my-images/593/xzbz.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/585/72yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/856/vrq0.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/200/val.jpg/ Next: http://imageshack.us/photo/my-images/571/b7qv.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/708/5euw.jpg/ Aici s-a trezit marmota: http://imageshack.us/photo/my-images/20/7ti3.jpg/ Am stat 15min langa el sa nu mai poata culege cu elite, cand a vazut ca nu renunt, a plecat: http://imageshack.us/photo/my-images/580/lnpb.jpg/ Again: http://imageshack.us/photo/my-images/600/xw9g.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/818/opix.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/856/rgsr.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/gmf0.jpg/ Sa ne spui si noua cum ai strans atatia Fenriri cand tu rupi afk-ul iar cand sta cineva langa tine si nu merge "elite-ul" o iei din loc.. macar atat, sa ne facem si noi de-o herghelie. Intrebare pt ija: Aleea aceea unde tot sta el si apar 4-5mobi= spot? intreb ca sa stiu pe viitor sa fac preluare inainte, sa nu iau ss aiurea pt astfel de situatii si eventual sa-mi mai spui te rog daca mai sunt in crywol si alte locuri care sunt considerate spoturi. Mersi.
Playboy Cigarette Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Fara warn (daca se poate ) ! Din cate stiu , chiar si in Cry sunt cateva "mini spoturi " .... Acuma...mod&adminii stiu mai bine .. HF si nu mai fiti rai :)
ciaca Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Fara warn (daca se poate ) ! Din cate stiu , chiar si in Cry sunt cateva "mini spoturi " .... Acuma...mod&adminii stiu mai bine .. HF si nu mai fiti rai :) Nu e nici o suparare atata timp ca e on topic. Aceste "mini spoturi" mai sunt si in alte party, cum ar fi kanturu2/3, ori e spot ori nu e, asta e treaba, macar sa stim pe viitor.
ija4ok Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 cutZu* 10 zile suspend pentru pk pe spotx2. Acum va mai lamuresc (am mai explicat de n ori). Crywolf este o harta fara spoturi predefinite (gen Arena, lore, kanturu, etc). Aici spotul inseamna tot ce cuprinde ecranul tau, bineinteles ca trebuie sa apara si monstri pe acolo, fiind o harta unde se aduna iteme pentru fenrir nu se putea sa ramana legea junglei si sa se dea pk oricand si oricum. ciaca, pe hartile unde exista spoturi predefinite acolo e altceva, spotul este spot. Daca mai sunt intrebari astept pm.