Pyrlo Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 ...nuj in printu cu ks..goldenu e mort..se vede in dreatpa sus cum scrie k a luat xp ca la omorat ea.. nu aveam cum sai fac ks daca era mort..
Pyrlo Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 ks se face cand apare si goldenu in ecran, nu cand nu e nici un golden, acolo nu mai e ks....+ca pe db asta daca nu ma insel...nu am nici un ss..pt un bok +4 nu cred k as fi facut ks...va rog uitatia atenti ..nu e nici ungolden..deja era mort..se vede cum ia si xp din el...+azi am cs...suntem la cs nu mas fi riscat asa aiurea..poate fi si bug vizual...
Pyrlo Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 printu cu ks nu e destul de relevant sa arata ca golenu era viu si eu dau in el..se vede destul de clar ca era mort..e vanatoare ce a facut dyana
oick Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Asteapta decizia unui coleg, alte posturi in plus vor rezulta in primirea de warn.
Pyrlo Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Asteapta decizia unui coleg, alte posturi in plus vor rezulta in primirea de warn. ok imi cer scuze
ija4ok Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Cand faci o reevaluare te asiguri ca ai dovezi care sa te ajute sa scapid e acel suspend sau macar sa ai 100% dreptate. Cand faci reevaluare doar de dragul de a face e altceva. Dupa discutiile pe pm in care ai increcat sa ma convingi ca nu ai atins acel golden ti-am demonstrat ca: Elfa a luat acel exp de la un peste (bahamut). Goldenu a fost omorat de tine. Bok-ul a fost ridicat de tine de jos. Ingeras^BK - suspend majorat la 6 zile.