Alex86 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Sincer acuma chiar trebuie sa caut exemple din trecut cand s-a dat suspend pentru muuult mai putin? Le gasesc in 2 minute dar de ce trebuie sa o lungim in loc sa va faceti si voi treaba cum trebuie? Insulte multiple , repetate si cica "nu pot sa dau doar pentru atat". Se vede clar intentia de a jigni. obositule , oboseala ta , obositule , no lifer , obositule , botule Ia numara Koox.
KooX Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Stai linistit ca am numarat foarte bine. Mie unul cuvantul "obositule", nu mi se pare o insulta.
Alex86 Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Nici "tristule" sau altceva mai inocent la prima vedere dar repetate si in combinatie cu celelate insulte , ia vezi ce iese? Pai eu stau sa dau lectii de limba pe romana pe forum mai nou... ? Omu' era chitit pe jignit , ce mai incoa si incolo ca tu nu vrei sa vezi asta e strict problema ta desi sunt convins ca si tu te-ai fi simtit jinit si oricine ar fi postat.
iTi Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 În aceasta sectiune se deschide un topic doar daca aveti un suspend/cont blocat/filtru pe ip pe care îl considerati nedrept. Va initia un astfel de post doar cel care se considera nedreptatit, parte implicata în plângerea/evenimentul care a condus la acea pedeapsa. Se va mentiona la ce caracter/cont/ip va referiti. La ce anume faci reevaluare ? Daca vroiai puteai sa eviti altercatia, nu sa ii dai apa la moara. Decizia lui KooX a fost corecta. Closed.