Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

arle

Scam -> betivu-

Recommended Posts

Posted

Salut,

Povestea este asa:

Un betiv avea nevoie de bok + 5 si vinde un kundun lk edr 2% cu 53 bok + kb lk edr add 28 + 13.

Un noob ramane fara 32 bok.

Final.

http://imageshack.us/photo/my-images/22/screen061020240001.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/580/screen061020280003.jpg/

Eu am impresia ca nu prea ii deranjeaza 40 zile suspend, acum ca toti prietenii care s-au lasat le-au dat conturi.

Se poate verifica va rog ce caractere mai foloseste de la acelas IP - chiar daca cel mai probabil are mai multe calculatoare?

Sigur s-a conectat cu pe contul acesta de la mai multe IP-uri.

Multumesc!

Posted

no warn, chestia asta e pentru tot serverul dar doamne mult am urlat pe post sa aveti grija ca el e fane, si eu am vrut sa iau kundunul de la el dar cand mi-a zis ca mi-l da la ultimul trade stiam exact  ca asa se va inatampla, inca imi datoreaza 40+5... urlam toata ziua aveti grija fane=pacatosul=fujitsu=betivu=teen=thc si mai are el 2-3 char, nu mie le amintesc acum, si sigur are si altele care nu le situ... si zice ca nu el e ca e din oradea si ca e paul nu geo dar defapt e acelasi, chiar daca ar fi altul, aveau conturi comune si au aceiasi gandire, nu va mai faceti de lucru cu el/ei (daca spune adevarul si nu e el) uitati-va ce vinde el pe forum numa seturi si iteme tari si abia joaca, din asa ceva le are din scam si tepe la prieteni ca si mie si inca 10 din ruthless, si astia vi-o poate cofirma multi, probabil altii s-au si lasat dar inca sunt multi care stiu cine e si cu ce se ocupa... va zic din nou, ocoliti-l, nu va face-ti de lucru cu el ca nu iese bine, numai bine si no warn dar ar trebui spuse si aici lucrurile astea ca uite unde se ajunge si nu e nici primul nici ultimul...

Posted

Warn-urile se iau cand incalci una din regulile forumului.

Toate caracterele astea primesc 98 zile suspend pentru scam:

Ray-Ban, WIN-MG, WYNNER, Fly_SM, *MARY*

Pacatosu, Glenfidich, omneom, betivu-, Fujitsu

Caracterele ar fi bine sa nu fie sterse pentru a recupera ce iteme au fost blocate acolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...