bunica_sm Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Daca se poate ija sau cineva cu rang inalt sa verifice daca la invazia de la ora 12 azi pe data de 08.06.2013 am avut sau nu speed pacat ca nu am poze sa arat la tot serverul cat de idiot poate sa fie adminul follyc a uitat saracul ca este bug vizual atunci cand mergi prin atlans si dai move.ba chiar mai mult uneori se intampla sa dai trade cuiva care nu este inghetat si dupa ce se incheie trade ramai tu inghetat va rog cineva sa ii explice adminului follyc ( _ cris_ ) Intrebare : Cum dracu l-ati pus pe asta frate admin daca nu are habar nici macar de bugu asta?
bauhau Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 de parca mai intereseaza pe cineva sectiunea asta.... sunt unii "admini" care n-au mai intrat de luni de zile si tu vorbesti de lucruri sfinte? eu nu inteleg de ce nu se inchide serverul de tot
ija4ok Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Nu stiu despre ce se vorbeste mai sus dar. 1: pauza pe forum pentru ca insulti un admin. 2: Daca ai poze ca follyc merge cu adminul la invazii te rog sa-mi trimiti poze pe pm. 3: De unde ai scos ca acest _cris_ este follyc? (poate juca oricine pe acel caracter) Closed.