Elem3nt Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 As dorii sa arunce si alt admin un ochi aici ....nu am folosit GT ! ai timp 20 de secunde sa ajungi din safe-zone pe spot 2 din kant3 !!!! 20 de secunde ! nu iti trebuie mai mult !!!!!!!!!!!!!! ai dat ss de pomana ...ca sa dai si tu asa.... e grav ce sa intamplat....aveti admini care pur si simplu nu au nici o treaba cu adminarea unui joc/forum !
Elem3nt Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 nu cunosc ! spune-mi te rog de unde ai dedus tu ca am dat gt ! ca sa ma pot misca imediat...trebuie sa dau sw ! daca nu ma duce inapoi ! sau trebuie sa astept nu stiu cat ! Deci GT NU AM FOLOSIT PRIETENAS ! te rog sa imi scoti ss-u si sa dai doar pt jignire ! NU PT GT ! PT CA NU AM FOLOSIT GT !intra in joc si vei vedea ce patesti de la GT ! de la GT TREBUIE SA STAI NEMISCAT ATUNCI CAND IL FOLOSESTI !
Elem3nt Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 unde ai vazut tu secundele in care m-am intors la el...m-am intors in acelasi minut ! el are 2 poze cand are viata la 0 si una cand are 448...in nici un caz nu se vede ca ii dau eu pk ! in nici un caz nu am folosit GT ! SCOATE-MI SS-U TE ROG !
ija4ok Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 15:48:24 - TiAmo Killed Cegherap coord 180,91 15:48:40 - Cegherap Killed TiAmo 181,92 De sus ies cam 16 secunde :) + in safe de cand ai fost omorat ai aparut la :15:48:30 MapServer Check OK Cegherap 71, 105 Pana la urma cam de 10 secunde ai avut nevoie. Inainte sa dea suspend oick a cerut informatii.
ija4ok Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pentru ca ai folosit /gt, speed sau alte program care sa te ajute sa te misti/teleportezi mai repede. Am testat si eu si nu ai cum sa ajungi mai repede de 22/23 de secunde, am mers fix catre spot (in schimbun pe drum ai mai si dat in mobi). Cu fenrir/cal faci minim 20 de secunde. In 10 secunde este imposibil sa ajungi acolo, orice ai fi folosit suspendul e acelasi.
Elem3nt Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Multumesc.....stiti ce vroiam sa descopar...? daca puteti descoperii exact toate cacaturile astea ! BA sunteti jalnici....va rog...va implor sa faceti cumva ceva cu fujitsu...ca vorbeste toata lumea de el si fura de la toti.... aveti cum sa aflati orice...orice trade,orice misca....dc nu vreti sa faceti un bine sa intrati pe acele conturi pe care se afla acele iteme bune pe care acel nemernic le-a furat?puteti afla imediat asa cum ati facut si cu gt-u asta de kkt ! puteti afla toate trade-urile facute de Pacatosu/fujitsu + multi altii pe care a intrat acest fujistu ! ciau
ija4ok Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 NU pot sa raspund eu sau alt admin de aici de conturile voastre sau de itemele date, vandute, imprumutate. Closed.