devilox Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 nu inteleg de ce s-a dat ss? De unde deduceti ca era spotul lui ? are printuri cu preluarea? Va dau un exemplu : 2 chars pe spot , vin alte 2 si isi dau pk intre ele , in timp ce unu a intrebat de afk .. se acorda ss? nu am gasit in regulament o astfel de remarca. poza cand rasp mg : http://www.imagebam....5f7c00258028732
oick Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Daca te uiti atent in o sa gasesti fix ce te intereseaza pe tine. Te ajut eu acum la punctul 18. vei gasii citatul asta: Important: În cazul în care aveți party pe un spot anume și dumneavoastră părăsiți acel spot pentru a va procură mână/health potion sau pentru orice alte motive pierdeți automat orice drept asupra acelui spot. Dacă în timpul în care dumneavostră sunteți plecat de pe spot și un alt player face începe o preluare nu mai aveți dreptul la spot și nici nu aveți voie să-l întrerupeți. În acest caz doar cei care au rămas pe spot în momentul sosirii lui au voie de a întrerupe această preluare, răspunzându-i. Acolo te incadrezi tu.
devilox Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 am pus poza cu mg cand raspunde , tot eu sunt , insa nu am stat sa dau alt tab sa ii rasp , am preferat pk direct , fara sa stiu ca se creaza o astfel de situatie.
oick Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Daca raspundeai de pe mg inainte sa dai pk de pe bk nu erau probleme, dar asa suspendul este acordat conform cu regulamentul si nu se va scoate.
devilox Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 ok o sa am in vedere acest aspect pe viitor , o sa stau si eu geana pe ei sa ii prind de fiecare data sa se acorde ss pe orice. se poate inchide.