Cobra1980 Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Salut la toata lumea. Am o mica problema am auzit diferite zvonuri precum ca de la 1 dec 2004 se mareste traficul inclus la abonamente etc. am vazut si postul tipului din Iasi cu oferta RDS dar nu scrie nicaieri oficial despre aceste abonamente. Rog daca stie cineva din surse sigure (www.rdslink.ro nu este nimic nou) aceasta oferta sa o posteze in acest forum. Eu sunt din Iasi am abonament cablelink din septembrie 2003 15$-2.5gb traf inclus. Va multumesc anticipat pentru informatii.
dinu3d Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Pai si io am abonamentu' ala de 9 USD(1G) si tot aud zvonuri despre asta, dar nimic sigur. Si se mai zice de faza aia, ca daca depasesti traficul scade numa viteza. Cam totul e in ceatza acum, poate ca din cauza ca vine iarna..... :)
Guest tyamathis Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 oferta este valabila DOAR pentru cei care fac parte din retele locale de cartier. costul abonamentului este de 7,5 $ in primul an, traficul inclus este de 4 GB, iar dupa depasiri costurile sunt 0, dar viteza scade la jumatate.