ubaqiry Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Buna seara! Nu-mi face placere sa fac plangere unui jucator, dar la un moment dat, se umple paharul si te simti nevoit sa-i indeplinesti dorinta respectivului. Nu stiu ce dorea de fapt, dar in fine, am sa pun toate pozele de cand a venit in tarc sa se convinga ca s-a inselat. Este vorba despre jucatorul Stranut. Aici este poza cu cateva ore inainte sa vina el in tarc: Apropo, pe la ora 01:20 aproximativ, a venit admin-ul -iTi- si-a facut o razie si n-am fost afk. Aici cand a intrat in tarc si mi-a dat direct pk: Restul nu le mai comentez ca vorbesc de la sine. O seara buna!
Stranut Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 bla bla bla.....cer sa se verifice log-urile :) de la printu k spotu pana la cel k stationare o luat disc,o plecat sau a dat sw :) cand am mers eu in tark era gol :D
oick Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ai si print care sa dovedeasca faptul ca tarcul era gol cand ai mers tu in el?
Stranut Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 k eu stau sa fac print de fiecare data cand gasesc tark/spot gol......dami ss oricum numi pasa:))