JUANN Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Tocmai mai reinstalat windows-ul (windows xp professional sp2), si (iar) nu-mi mai apare iconita din tray pentru placa de retea. Dupa ce am pus ip manual am debifat de acolo o optiune "Internet and printer sharnig" parca asa se numea. Am dat restart si a disparut nici din control panel nu o mai gasesc la network connections Dar eu pot sa intru pe net fara nici o problema,daca aveti ideie despre ce se intimpla astept sugestii.
VIRUS Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 :rolleyes: du-te la My Network Places -> da-i propietes pe el -> du-te acum dupa ce ti-a aparut o fereastra noua pe "Local Area Connection" da-i propietes si bifeaza acolo "Show icon in notification area when connected" -> Ok si asta e tot vezi dak mere ... :rolleyes:
JUANN Posted December 11, 2004 Author Posted December 11, 2004 As vrea eu sa mearga asa de usor dar nu-mi apare nimic ne network connections.Am incercat peste tot, si cu add/remove windows component si tot nu-mi apare nimic la network connection. Astept un raspuns profesionist, nu-mi recomandati reinstalarea windows-ului.
nwradu Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Alt raspund mai bun nu em ti-a zis virus ce tb facut. Daca vrei alta metoda de a ajunge in acelasi loc, intra in Control Panel > Network Connections, faci click dreapta pe conexiunea de net, dai Properties si alegi Show icon... din partea de jos a ferestrei.
JUANN Posted December 11, 2004 Author Posted December 11, 2004 Problema e ca la Network Connections nu e nimic e GOL, cind mergea am debifat un serviciu de la placa de retea "microsoft internet and printer sharing" sigur stiti care e. Am impresia ca de acolo e toata faza dar cum il pun innapoi?
M1nDH4cK Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Start > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Networking/Dial-up Adapter(s). Da-i uninstall placii de retea. Da un reset la calculator. Ar trebui s-o recunoasca si s-o instaleze (din nou). Dupa aceea uita-te la network connections. Ar trebui sa fie acolo.
JUANN Posted December 11, 2004 Author Posted December 11, 2004 Am incercat si asta dar n-am dat restart, am sa-i dau un restart sa vad daca apare.
dinu3d Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Daca nu reusesti si nu vrei sa reinstalezi win, schimba compul :)
JUANN Posted December 19, 2004 Author Posted December 19, 2004 De trei ori am instalat windows-ul si aveam exact aceasi problema, ultima oara am instalat windowsxp professional fara nici un service pack, apoi driverele, sp2 si i-am facut update (critical) dupa restart iar mi-a disparut placa de retea din network connections, nu mai mergea system informations si nici firewall-ul din windows :o Am dezinstalat update-urile care le-am facut la windows nu a mers, apoi am dezinstalat si sp2 Iar de data aceasta mi-a aparut surprinzator placa de retea si sau rezolvat si celelalte probleme Concluziile........ le trageti voi B)