Jump to content
Guest iwolffy

viteza la oferta promotionala

Recommended Posts

Guest iwolffy
Posted

M-am conectat de cateva zile in reteaua RDS la abonamentul de 10$ unde pe flutuaras zice ca imi oferta 256k pt. 8Gb trafic si ce depasesc cu 128k. Am observat ca acuma defapt am 128Kbit ziua si dupa 24 am 256kbit. Cand voi depasi cei 8gb va fi cumva 64kbit ziua si 128kbit noaptea ?!

P.S. inca nu am ajuns la 8gb ca sa testez.

Posted

in toate ofertele de la RDS .... este trecut totul in Kbit :D ....si la orice firma de internet .... cel putin asa stiu eu ...... deci nu va mai aruncati cand vedeti 256 K pe oferte pt ca nu sunt 256 k/s ci sunt 30 k/s :D

Guest iwolffy
Posted

in toate ofertele de la RDS .... este trecut totul in Kbit :D ....si la orice firma de internet .... cel putin asa stiu eu ...... deci nu va mai aruncati cand vedeti 256 K pe oferte pt ca nu sunt 256 k/s ci sunt 30 k/s :D

totusi nu mi-ai raspuns la intrebare. Peste tot internetul se vinte in kilobit si nu in kilobytes.

Posted

nu stiu faza cu scazutul benzii de download .... nu-s de la RDS .... eu am subliniat k ... nu trebuie sa ne aruncam dupa orice oferta unde scrie 512 k.......pentru ca nu e viteza reala de download ci este marimea benzii:D.....am dat un exemplu

Posted

Asa e si la noi in Timisoara. Am acelasi abonament ca si tine. Nici eu nu am depasit cei 8 GB (si nici nu cred ca o voi face) dar banuiesc ca viteza va fi max. 128 kbps 24/7 (atat extern cat si metropolitan).

Guest iwolffy
Posted

Asa e si la noi in Timisoara. Am acelasi abonament ca si tine. Nici eu nu am depasit cei 8 GB (si nici nu cred ca o voi face) dar banuiesc ca viteza va fi max. 128 kbps 24/7 (atat extern cat si metropolitan).

metro .. nu prea ma intereseaza .. cred ca tot 768kbps o sa ramana .. ar fi bine sa nu faca 64kbps ziua.....

Posted

8 kbit = 1 kbyte . Asta e tot! Deci daca zice ca "pana la" 256 k/s normal ca se refera la kbit. 256 impatit la 8 = ai 32 kbyte la secunda. Problema este ca "pana la"!!!!! Cand mie a scazut foarte mult din viteza mergea mai rau ca cu xnet dial up, astia de la RDS au zis ca "pana la " 256 inseamna de la 1 la 256 !!!

Poti sa zici ceva? Are dreptate...

Eu sunt din Satu Mare si eu platesc 15$ pentru 2,5 Gb la 256 kb/s.

Voi in alte orase primiti mai mult de 3 ori mai mult pentru bani mai putini?

Imi tai venele... dar asta este , cine sta la tara si nu este concurenta....

Si inca o chestie. Eu sunt abonatul cu nr. 10 din oras si chiar la inceput, cateva saptamani a mers netul surprinzator de bine, 95-100% din latimea benzii aproape tot timpul, si acuma abia merge la jumatate si foarte rar urca spre 80-90%...

Si nu poate sa zica ca tare multi s-au conectat si se imparte banda.Ca de vreo 3 luni au inceput cu conectarile. Si sa nu vb de timpuri cand nu merge nici netu nici telefonul... si in contract scrie ca trebe sa ma anunte inainte daca se fac lucrari!

Simplu zis : Promitem,luam banii, si aruncam ceva sa taca din gura. Cam asta e rds. Cine are alta parere?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...