Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Adminul follyc, nu este impartial si inducerea in eroare.

Recommended Posts

Posted

Fac aceasta plangere impotriva adminului follyc pt ca este impartial si a indus in eroare moderatorul si playeri.

Adminul follyc are caracterul de joc _cris_ care este in guildul Ang3liK,pana acuma 2-3 saptamani ei faceau parte din alyanta Hustle,care a detinut peste 2-3 luni CS-ul.

Acuma 2-4 saptamani alynta Invictus a luat CS-ul si de atunci adminul follyc a inceput raziile in LOT,nu este nimic neobisnuit de a face razie in lot,doar ca adminul follyc a facut intro singura saptamana 2 razii si in timpul ce il detinea alyanta in care facea parte cu caracterul de joc nu a facut nici o razie(si este vorba de mai bine de 3 luni).

Printurile care demonstreaza ca adminul follyc a facut intro saptamana 2 razii,in LOT

14:04:2013

http://www.imagebam.com/image/f58ee6248853106

20:04:2013

http://www.imagebam.com/image/5a9b5a250210705

Eu nu am nimic personal cu el,pt ca nu ma prins cu nimica si la ambele razii facute de el am fost on in LOT.

Aici intrun topic deschis de TheBestBK la Diverse,a fost deja acuzat ca face razii in LOT doar la alyantele adversare.

Unde noi am cerut 1 print unde sa demonstreze ca facea razii si in alyanta in care are caracterul de joc,adica inainte de a cuceri alyanta Invictus CS-ul,cum ziceam mai sus alyanta Hustle la detinut mai bine de 3 luni inaintea lui Invictus CS-ul.La care adminul follyc ne-a pus un print facut acuma 1 an si cv,print cu care ne-a indus in eroare pe noi si moderatorul oick,care la si inchis topicul respectiv la Diverse,dupa ce eu l-am avizat prin pm,el a rectificat ultimul sau reply dar l-a lasat inchis topicul,fara sa se ia masuri impotriva adminului follyc.

Printul pus de adminul follyc,cu care n-ea indus in eroare si a vrut sa demonstreze ca el facea razii si la alyanta in care are charul de joc.

http://www.imagebam.com/image/43c823250357326

In printul respectiv se vede clar ca charul respectiv este in guilda BlueLove care nu mai era in alyanta Hustle de 1 an,cand a fost facut printul respectiv guilda Ang3liK a fost in alyanta Hentai,alt print unde el demonstreaza ca face razii in LOT doar la alyantele adversare.Anul trecut cand detinea alyanta Hentai CS-ul si Ang3liK a fost in alyanta cu noi(pt ca si eu am fost in aly Hentai) am stat mult in lot,dar niciodata nu a ma cotrolat adminul follyc,

Aici este topicul unde se posteaza alyantele care cuceresc CS-ul,aici se vede in ce alyanta facea parte Ang3liK,

Adminul follyc este unul dintre cei mai activi admini,dar daca nu este impartial la capitolul asta,atunci eu pun la indoiala modul lui de a face admin pe serverul asta,

Sunt curios ce pedeapsa lua un player,dc arata 1 print facut acuma 1 an la moderator,cu intentia de a scapa de sub acuzatiile aduse?

La PM-ul meu la ija4ok,mi-a raspuns asa:citez ,,Lot-ul este o harta in care se fac razii de multa vreme.Nu se da d/c,nu se da contor,se pedepseste Macro Bot-ul,care este interzis peste tot"

Eu sunt total de acord cu ija4ok ,dc adminul este impartial si nu face diferenta de alyante,adminul follyc a dat d/c in LOT la caracterele afk in timpul raziie facute in data de 14:04:2013 in jurul orei 15;20 la carcterele Seiny25 si ^TheEnd^ ,ija4ok poate verifica lucrul asta,dc a dat d/c inseamna ca l-a intrebat de afk si a si facut printuri,asa cum ma intrebat si pe mine in printul respectiv de afk.

http://www.imagebam.com/image/5a9b5a250210705

se vede clar ca am fost intrebat de afk,dc am fost intrebat inseamna ca a facut si printuri,deci nu este o scuza ca nu facea printuri dc playerul nu are macro bot.

Nu am  intentia de a acuza careva alyanta sau guilda,nu am cu nimeni nimica,nici cu adminul follyc, doar faptele lui demonstreaza ca nu este impartial,asa cum trebe sa fie un admin si cum vad si oick a inchis un topic unde se vede clar ca acuzatiile noastre sunt fondate.

Posted

nu va mai obositi ma ...pe ei nici macar nu ii intereseaza de noi ca jucam si totusi am ramas pe srv ... uite-te si tu de cat timp nu s-a dat rr db ... nu se face nimic pt server ... nu stiu c va mai bateti capul ... e normal ca ei sa faca ce vor in timp ce au admin ... poate si noi am fi facut la fel nu zic ca nu ... ca serverul se duce ... mai are 2 3 luni ... pana si plictiseste lumea si de cs ... ca majoritatea au toate char full ... asa k nu va mai bateti capul si ocupati-va timpul cu altceva ... nu se merita .... din partea lor nu exista implicare ... n-am nimic cu adminii ... poate si ei au aceeasi putere ca si noi ... si e cnv mai sus care le zice si lor acelasi lucru ... si cu follyc ... asta e .. nu i se va scoate adminul ... nu va lua ss ... pt ca noi suntem ultimele gunoaie ... regulile sunt valabile doar pentru noi nu va mai agitatii... ca nu rezolvati nimic ...pur si simplu acum or sa fie mai multe razii ... mai multe controale s.a.m.d.

Posted

Acuma 2-4 saptamani alynta Invictus a luat CS-ul 

ati luat cs cu exploit asa ca ciocu mic si inghite , stai on daca vrei sign si restu sa va faca si 5 razii / zi ca e cuib de elite acolo rupeti macro la greu

la munca nu la intins mana

in rest sport la 60 zile , big brother is watching

Posted

ati luat cs cu exploit asa ca ciocu mic si inghite , stai on daca vrei sign si restu sa va faca si 5 razii / zi ca e cuib de elite acolo rupeti macro la greu

Daca a fost exploit de ce nu a luat 99 ? :)) daca voi credeti ca ija il acopera pe gunit sunteti nebuni 8-|

PS :

Bai voi astia din angelik , hustle mai invatati dracu' sa faceti duel si dupaia vorbiti , cum luati bataie de la cineva are hack sau nu stiu ce , habar n-aveti sa faceti combo si mai veniti si la CS 

Posted

tu care ai crescut cu macro vb ma?te doare k nu mai ai unde sa lasi pick?cand era castelu la voi o razie nu a fost ca luati toti ss pe capete.

si daca e asa de mare rata de infractiune in lot dc nu e plina sectiunea plangeri cu jucatori din lot?nu vedeti ca vorbiti aiurea. de ss nu a murit nimeni pana acu...da de ciuda toata alianta angelik. gunit este un jucator inteligent,asta va doare defapt ca e cu 2 pasi inaintea voastra

Posted

va abateti de la subiect. asta nu e un caz macro / elite / hack.. asta e un caz in care se pune sub semn de intrebare integritatea unui membru al conducerii MuLinkmania. Discutati despre asta, aduceti dovezi, si daca se considera favoritism se vor lua masuri, sunt sigur. Dar ceea ce discutati voi aici e pe langa subiect. Aduceti dovezi impotriva adminilor daca aveti. Daca nu, stati la party in joc, nu la flame pe forum. Spor la joc. 

http://www.linkmania.ro/forum/759-probleme-cu-moderatorii-linkmania/ - aici trebuia sa iti deschizi topic.

PS: GM decid singuri cand si unde fac razie. Nu cred ca e cazul sa isi justifice actiunile decat in cazuri exceptionale, si asta in fata rectoratului, nu in fata unor playeri

Posted

urat din partea unui gm de a induce in eruare o alianta intreaga si de asi pierde incredrea care alti o aveau in el..si da..cand am fost in alianta hentai si aveam cs-u si era si angelik..adminul follyc cu caracterul de joc cris nu a facut nici o razie:) ar trebui sa ii se scoata adminu pt ce a facut. no warn dar asa cv nu e posibil sa ne batem joc..

Posted

Oofofofofoff ....lasand deoparte ce s-a intamplat pana acum (flood, bug's, exploit,//gt...speed.. SI NU IN ULTIMUL RAND ,CA AU RAMAS DOAR O MANA  DE OAMENI) care si aia ,2-3 cati au ramas , se posteaza pt. pk pe spot si alte cacaturi de genul (scz. exprimarea) nu cred ca-si are loc si plangerea pentru asa-zisa impartialitate in decizii.

P.S : Asta e doar parerea mea !

P.S 2 - LMA care ati fost Florin ieri :)  :bbq:

Posted

Inchis pentru a evita offtopicul si warn-urile ce vor urma, un global responsabil de mu va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Posted

Aveti raspunsul meu mai sus:

,,Lot-ul este o harta in care se fac razii de multa vreme.Nu se da d/c,nu se da contor,se pedepseste Macro Bot-ul,care este interzis peste tot"

Ca nu a prins sau ca nu a fost in lot cat a avut alta guilda castelul nu avem de unde sa stim, din ce am discutat eu cu follyc am inteles ca nu a prins oameni cu LOT (deci nu a facut poze) sau nu erau oameni in lot. Din cate vad problema voastra nu este "de ce am luat eu suspend pentru BOT, de ce am folosit eu BOT??" ci " de ce X sau Y nu a primit". (Aici ar trebui sa va dea de gandit un pic, sa nu mai folositi Macro Bot).

Daca aveti poze sau alte lucruri care sa dovedeasca ca follyc a gresit puteti sa mi le trimiteti pe pm.

La care adminul follyc ne-a pus un print facut acuma 1 an si cv,print cu care ne-a indus in eroare pe noi si

Cu ce ai fost indus in eroare? follyc a pus o poza prin care sa demonstreze ca a mai prins si pe altcineva in LOT (oricum nu stiu de ce a pus acea poza, nu trebuia sa puna nimic).

Nu vad sa scrie undeva ca poza este facut acum 1 saptamana sau acum 1 an.

Uite un print cu unu care a folosit Auto pick in LOT

Nu am pentru ce sa-l sanctionez pe follyc, am scris si mai sus, daca aveti dovezi ca a ajutat pe cineva, ca cineva nu a fost postat va rog sa reveniti cu un PM la mine.

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...