Guest OVladdy Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Pe mine nu ma deranjeaza aceste "spamuri" atata timp cat sunt funny si nu sunt la kg.
Grand^Hustla Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Pe mine nu ma deranjeaza aceste "spamuri" atata timp cat sunt funny si nu sunt la kg. ))))Mda
frankie Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 am modificat posturile, intr-adevar, un singur lucru a fost obscen, un "p*m" care a scapat din prostia mea, asta e, , ce face oboseala din om...a trecut suspendu asa ca ... "NU MAI DATI MESAJE T*****E PE MESSENGER " srry ca s-a ajuns la suspend...mai gresheste omu
batranul_mascat Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 in ultimul timp a inceput sa se potoleasca lumea. cel putin cei din lista mea! inainte era dezastru. cel mai tare a fost: daca nu trimiti acest mesaj la inca 3000 de persoane in urmatoarele 3 secunde vei muri definitiv, calcat de tren dupa ce te-a fugarit un urs si ai scapat din puscarie unde erai preferatul negrilor la dusuri.Cele 3 sec. au trecut in timp ce citeai mesajul, deci ai pus-o!!!
Sp4wN`19 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 daca nu trimiti acest mesaj la inca 3000 de persoane in urmatoarele 3 secunde vei muri definitiv, calcat de tren dupa ce te-a fugarit un urs si ai scapat din puscarie unde erai preferatul negrilor la dusuri.Cele 3 sec. au trecut in timp ce citeai mesajul, deci ai pus-o!!!Si ar mai dura inca 3 secunde sa il pui pe ignore pe cel care are un creier atat de minuscul incat sa trimita mai departe mass-u ala.
Guest Bogdan Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Cei care trimit asemeanea mesaje sunt niste tampiti. Faza ca s-a format un grup care sa informeze ca nu e una...si nu e alta....e aceasi tampenie.Dar cel si cel mai mult ma distreaza aia care fac asa: deci asta chiar e pe bune..nu e teapa...e verificata treaba + tampitii care trimit la sfarsitu mesajului: scuze nu am vrut sa trimit dar chiar mi se pare...sau faze de genu....oricum de la mine au ignore in alea 3 secunde a lor.
Guest Bogdan Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 "daca nu trimiti acest mesaj la inca 3000 de persoane in urmatoarele 3 secunde vei muri definitiv" aveti grija ca muriti DEFINITIV....nu temporar ca pana acum (cata prostie) P.S. Se poate face folder cu denumirea CON asa ca si aia e o alta tampenie, iar Bill Gates nu da nimanui 1000$ daca reuseste sa faca
frankie Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 toate sunt spamm-uri si io i-ash inchide pe toti, cand ii vad ca trimit ca vezi tu "dk tirmiti msg-ul asta la mai multi adevarata iubire ti se va arata..."doamne feresthe, astea sunt mesaje care sunt urmarite(unele) si asa iti afla id-ul si il vand la companii sa faca publicitate (adika sa-ti trimita mailuri cu reclame), asta am citit eu undeva... tampitiushor bogdan ca se ia warn si pt asta