OldAsaph Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 serios??? Nu se dă suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moacă, tontule, marsh, jet, noob, but) dacă cel acuzat nu le folosește repetat. mi se pare numai mie sau tarane intra in categoria aia? iar "da-te dracu"... da-o dracu, cred ca am si vazut admin care sa zica de naiba dracu pe global... ar fi trebuit sa ii zic si mai rau la ce om e... are la minje datorie de 45 bok+5 si la inca jumatate de server sa nu mai zic de cate altele, el e Pacatosul DmT- si ce char mai are cunoscut ca fane...cred ca oricare de pe server i-a zis sau i-ar zice un "da-te dracu de taran" pentru ca asta e si scrie destul de clar in regulament ca nu se da suspend pentru asa ceva, nici nu am postat nimic in plagere ca mi s-a parut evident ca e nefondata sau s-au schimbat regulile si nu stiu eu??? Rog o reevaluare conform regulamentului, si cazul asta este clar in regulament, nici nu stiu de ce s-a ajuns aici si de ce am charul blocat pentru asa ceva, si daca se hotaraste ca nu merit suspend cer nefondata pentru el... nu imi vine sa cred ca dai ss pentru asa ceva... bina ca nu dai si pentru nob...o.0
OldAsaph Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 astept inca un rqaspuns sio cel mai mult scoaterea suspendului conform regulamentului... sa fim serios KooX pe pagina cu mine au fost atlii cu injurii adevarate nu un "da-te dracu" da-o dracu daca pentru atata iau 10 zile... alti injura admini asa urat si iau 15..o.0 a si inca ceva... citatul din regulament scrie exemplu... adica nu se acorda suspend NUMAI pentru acele cuvinte ci cuvinte in genul acela...porstule, tontule, taranule mi se par sinonime, nu stiu cum ti se par tie... Asptept cu nerabdare raspunsul si mai ales rezolvarea, multumesc pentru intelegere!
KooX Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Daca erai la prima abatere, poate treceam cu vederea. Chiar nu pot sa imi dau seama de ce l-ai jignit asa din senin (conform pozei). Din punctul meu de vedere, suspend-ul este acordat corect.
OldAsaph Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 am mai explicat asta mai sus...dar repet: Chiar asta e... avem "istorie" sa zic asa, a fost dat afara din guilda noastra Ruthless, este cunoscut pentru trecutul lui, sa nu mai zic de altele ce mi-a zis el mie, nu tine totul de un print dar sa merge pe politica voastra ca oricum explic in zadar... sa mergem dupa dovezi nu stiu care e acel cuvat atat de jignitor pentru care merit suspendul...taran? am dat citatul din regulament si am explicat daca ai citit, da-te dracu... hai sa fim serios, o putem lua ca pe o expresie nu chiar frumoasa dar nu mi se pare pasibila de suspend...cum am mai spus..dracu naiba si astea...sa fim seriosi, care nu le folosesc, mai ales in cazul lui...daca ati fi in joc sau ati intreba jucatori despre anumiti jucatori sa vedeti adevaratele "provocari" pe care ni le dau unii... ati intelege dar cu politica "dam ss pe ce se vede"... tot el ma trage in teapa si daca ii zic ceva mai...nu tocmai dragut tot eu suspend... cum crezi... P.S. antecedentul este provocat daca citesti toata discutia
OldAsaph Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 da...chiar apreciez ca ma luati asa in serios, expira suspendul pana se rezolva reevaluarea :)) bataie de capt pentru o prostie...