Alex86 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 In primul rand felicitari pentru ca ati reusit sa distrugeti serverul definitiv din cauza nepasarii , nu e posibil ca voi (stafful) sa stiti tocmai din decembrie de toata povestea asta cu dino iar acum dupa patru luni si mai ales dupa ce s-a discutat atata pe topicul de acum cateva saptamani sa nu luati absolut nici o masura practic lasand legea junglei , mai ales ca e vorba de Gunit care a distrus comunitatea astea cu toate exploiturile , nu orice fraierica. Am impresia ca nici macar nu ati testat in joc tot ce s-a scris in plangerea cealalta altfel nu pot sa-mi dau seama cum ati ajuns la concluza ca dino nu dauneaza cs-ului pentru ca filmuletele prezentate arata cu totul altceva. Ija ti-am dat un pm pe 26 martie nici acuma nu l-ai citit , ce trebuie sa inteleg din asta ? Daca vreti sa tolerati asa ceva inseamna ca ne putem lua adio de la fair play pe serverul asta. Sunt perfect constient ca linkmania nu mai e ce a fost odata dar refuz sa cred ca nu puteti vedea un avantaj evident pe care unii si-l creaza in fata celorlalti + cazierul lui Gunit pe server. Deci foarte frumos tinem cs fara probleme vreo 30 min pana apare Gunit pe dino si in 5 minute bineinteles ca reusesc sa sigileze , se vede clar in video ce si cum fara alte comentarii. http://img845.imageshack.us/img845/3681/screen040620290001.jpg Catelusii lui Gunit sunt rugati sa se abtina de la posturi aiurea.
-GUNIT- Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 sti, nu sunt singurul de pe server care poate face dinorant
sirspinte Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 esti singurul care da magic,si totusi nu ia ss :rofl2:
-GUNIT- Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 avand in vedere ca a facut plangerea asta dupa ce In primul rand felicitari pentru ca ati reusit sa distrugeti serverul definitiv din cauza nepasarii , nu e posibil ca voi (stafful) sa stiti tocmai din decembrie de toata povestea asta cu dino iar acum dupa patru luni si mai ales dupa ce s-a discutat atata pe topicul de acum cateva saptamani sa nu luati absolut nici o masura practic lasand legea junglei , mai ales ca e vorba de Gunit care a distrus comunitatea astea cu toate exploiturile , nu orice fraierica. Am impresia ca nici macar nu ati testat in joc tot ce s-a scris in plangerea cealalta altfel nu pot sa-mi dau seama cum ati ajuns la concluza ca dino nu dauneaza cs-ului pentru ca filmuletele prezentate arata cu totul altceva. Ija ti-am dat un pm pe 26 martie nici acuma nu l-ai citit , ce trebuie sa inteleg din asta ? Daca vreti sa tolerati asa ceva inseamna ca ne putem lua adio de la fair play pe serverul asta. Sunt perfect constient ca linkmania nu mai e ce a fost odata dar refuz sa cred ca nu puteti vedea un avantaj evident pe care unii si-l creaza in fata celorlalti + cazierul lui Gunit pe server. Deci foarte frumos tinem cs fara probleme vreo 30 min pana apare Gunit pe dino si in 5 minute bineinteles ca reusesc sa sigileze , se vede clar in video ce si cum fara alte comentarii. http://img845.imageshack.us/img845/3681/screen040620290001.jpg Catelusii lui Gunit sunt rugati sa se abtina de la posturi aiurea. avand in vedere ca a Ferry a facut din nou plangere dupa ce a primit raspunsul la cealalta, sper sa nu uitati de suspendul pt nefondata.
Juny Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 sti, nu sunt singurul de pe server care poate face dinorant Esti singuru care i`si bate joc de sv`ul asta.Oare cine putea cauta un alt bug exploit si sa`l foloseasca pt a da magic ?
sirspinte Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nici nu ma pun la mintea ta! daca era sa fac, ca voi, nu se mai pierdea castelul.
danserious Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nu e singurul ma , mai e si alianta/guilda lui :))
sirspinte Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nu are rost sa inculpam o ally intreaga pt un specimen,pana sa apara a fost un cs curat......
Definitely not tsubyke Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nu are rost sincer,serverul acesta a devenit la fel de infect precum caracterul unora care sunt favorizati de atata timp. Dupa mult,mult timp am intrat 5 minute pe server si bate vantul,barem inchideti-l Doamne iarta-ma ca va bateti joc de server. PS: Hai cu warn! xD
bunica_sm Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Aici Abis.Poate ca nu ma pricep eu la hackuri sau alte prostii dar sincer eu am stat in camera la cs acum sambata vreo 3 min si ma teleportam de colo colo si ma alergau 4 bk sa ma omoare si de abia au resit si aveam swell pe mine de la un bk si tu ferry fara swell si buff de la elfa( am vz doar odata filmuletzul ) vrei sa rezisti contra la un bk full? si ca sm full tot te omoara.tu vroiai sa ce? sa rezisti 2 min contra lui gunit? furat nefurat cum am m-ai spus l-ati avut si voi pe gunit in ally si atunci nu mai ziceati nimic iar acum cand a intrat si A AJUTAT sa luam csul va suparati si acuzati.cs-ul a fost luat de TheBestBk ca el este gm de ally nu de gunit. hai cu warn ca asa se face in romania. @ juny si sir .voi doi gura. vorbiti de fair play dar bagati fantome sa pastrati cs.rusine sa va fie
SadiBK Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 sti, nu sunt singurul de pe server care poate face dinorant Nu , dar esti singurul la care nu moare dino , al naibi dino cata viata o avea ,al tau ?
Alex86 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Aici Abis.Poate ca nu ma pricep eu la hackuri sau alte prostii dar sincer eu am stat in camera la cs acum sambata vreo 3 min si ma teleportam de colo colo si ma alergau 4 bk sa ma omoare si de abia au resit si aveam swell pe mine de la un bk si tu ferry fara swell si buff de la elfa( am vz doar odata filmuletzul ) vrei sa rezisti contra la un bk full? si ca sm full tot te omoara.tu vroiai sa ce? sa rezisti 2 min contra lui gunit? furat nefurat cum am m-ai spus l-ati avut si voi pe gunit in ally si atunci nu mai ziceati nimic iar acum cand a intrat si A AJUTAT sa luam csul va suparati si acuzati.cs-ul a fost luat de TheBestBk ca el este gm de ally nu de gunit. hai cu warn ca asa se face in romania. @ juny si sir .voi doi gura. vorbiti de fair play dar bagati fantome sa pastrati cs.rusine sa va fie Sincer ori ai probleme ori faci pe catelus de-al lui Gunit desi am zis ca nu e nevoie de din astia in topicul asta pentru ca nu pot fi obiectivi. Revenind on topic , cum se face ca 30 min n-ati avut nici o sansa si apoi cum a aparut Gunit s-a si dus cs? Nu ma lua cu explicatii de 2 bani , am destula vechime pe serverul asta incat stiu cum trebuie sa joc pe sm. Rezist la ceilalti bk si Gunit imi da 1-2 hits de pe dino? Esti penibil cu textele astea amice. Din cate tin eu minte cat am avut alianta cu Gunit nu s-a folosit asa ceva , asta daca poti sa dovedesti altfel contrariul....Ultima data cand am vazut poze sau video Gunit este in Invictus asa ca nu inteleg ce-s cu aberatiile astea si pe cine vrei sa prostesti , trezeste-te amice. Si ba asta fantomele sunt degeaba cand vine prostu' ala cu dino sa dea magic ce spanac nu intelegi. Scoate naiba ochelarii aia de cal ca Gunit n-a jucat niciodata corect pe linkmania. V-a prostit pe toti in ultimul hal. sti, nu sunt singurul de pe server care poate face dinorant Nu , dar esti singurul la care nu moare dino , al naibi dino cata viata o avea ,al tau ? Avea probabil o gramada in store , de aia tot il gasesc la adunat de uniria.
Biggles Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Am trimis la ija pm cu metodele care se folosesc pentru a da super magic. au trecut 2 sapt si nici macar raspuns la nu a dat, dand dovada inca odata cat de mult ii pasa despre aceasta comunitate.
bunica_sm Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 @alex86 crede-ma ca nu te consider mai bun decat mine la cum am vz ca joci cu smul atat in film cat si in camera cat despre faza ca sunt cainele lui gunit trebuie sa iti spun ceva avand in vedere ca toata lumea il acuza ca joaca murdar nu il simpatizez deloc.asa ca nu incepe cu faza asta.pici direct de prost.n-am nici o treaba cu el si nici nu o sa am .eu vb de ce am vz in filmuletz. p,s invidia e mare
-GUNIT- Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ce 2 sapt ma? :)) ala e alt topic, la ala s`a raspuns. p.s. am consumat 3 dino cs asta.
Alex86 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 @alex86 crede-ma ca nu te consider mai bun decat mine la cum am vz ca joci cu smul atat in film cat si in camera cat despre faza ca sunt cainele lui gunit trebuie sa iti spun ceva avand in vedere ca toata lumea il acuza ca joaca murdar nu il simpatizez deloc.asa ca nu incepe cu faza asta.pici direct de prost.n-am nici o treaba cu el si nici nu o sa am .eu vb de ce am vz in filmuletz. p,s invidia e mare Te contrazici singur , mai devreme ii luai apararea acuma o dai cotita , in fine. Cred ca esti constient ca s-a vazut clar diferenta intre prima jumatate de ora cand n-ati miscat aproape deloc si momentul cand a aparut Gunit , logic cand nu te opresti din ref sa dai magic. p.s. nu invidia e mare , ca nu sunt invidios pe exploit-uri / metode neortodoxe / alte cacaturi din astea ci ignoranta adminilor e mare ca nu iau masuri. Am o intrebare simpla , de ce nu puteti juca cinstit ? ce 2 sapt ma? :)) ala e alt topic, la ala s`a raspuns. p.s. am consumat 3 dino cs asta. Ai citit si tu tot mesajul? Era vorba de ija care citeste / raspunde doar la anumite mesaje si evident cand are chef. Subiectele mai sensibile ca asta le ignora.
sirspinte Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Abis tu chiar aberezi?? Csu l/a luat gunit,best nu are treaba....nu stiu de a rezistat 3 min in camera,tot timpu era mort,cum a intrat gunit ,in 3 min a sigilat si a luat csu.................asa ca ciocu mic si pupati/l in cur,numai asa aveati sanse la cs......
TheBestBK Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 nu are rost sa inculpam o ally intreaga pt un specimen,pana sa apara a fost un cs curat...... serveru asta l-ati stricat voi tot db nu s-au bagat fantome ,a-ti inceput voi asa a-ti tinut cs-ul nu altfel
TheBestBK Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nu ,l-ati tinut "magic" daca ar fi dupa mine sa se faca regula cine baga fantome sa ia ban :) altfel nu tineati voi cs nici 2 saptamanii
oick Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 In acest moment nu avem o regula care sa interzica folosirea unui pet la CS, fie el dino, fie fenrir etc. daca va fi cazul sa se introduca aceasta regula atunci sigur o va vedea toata lumea. Inchis.