cfv1000 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TesGIWUP2FA Am inceput sa fac o preluare http://imageshack.us/photo/my-images/585/screen040406290000.jpg/ Aici preluarea e finalizata, 5 minute mai tarziu http://imageshack.us/photo/my-images/833/screen040406340005.jpg/ Avand in vedere faptul ca nu e prima oara cand incerc sa il preiau si situatia e la fel, am filmat intreaga chestie. Mentionez ca dupa preluare i-am dat trade, party, duel si am incercat sa il mut intr-un colt, fara rezultat. Se mai plange cineva de el aici , va rog sa analizati plangerile separat, avand in vedere ca sunt 2 abateri diferite pentru ceea ce am vazut ca fiind aceeasi regula incalcata. Multumesc
Lord Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Plangere asemenatoare : TooL here: oick: Posted 25 March 2013 - 19:40 MAXIMUS 5 zile suspend pentru nefondata. Atata timp cat in regulament scrie clar ca doar un gm poate posta pentru re off + ca inainte de a posta mi-ai dat pm si m-ai intrebat acelasi lucru am pretentia sa nu apari la reevaluari intreband de ce ai luat suspend. no warn pls :)
M!ster!o Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 fi serios ma ce asemanare e intre boot si un re off?fi serios..ia 99 orikum:)
Lord Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 fi serios ma ce asemanare e intre boot si un re off?fi serios..ia 99 orikum:) uitate mai bine la cele 2 plangeri Eram postat tot pentru ala ca Jackie Am stat in tark tot asa ca Jackie Nu am luat suspend tot asa ca Jackie :P
cfv1000 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Nu e re off. E macro - bot. Cat timp s-a dovedit ca el era afk, si el evident se plimba in tark fara sa fie la pc, e o comanda macro. E un set de instructiuni pre-stabilite sa functioneze automat ca si cum ar avea user input.
cfv1000 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 imi cer scuze pentru DP. Nu mai pot edita. Ce vroiam sa va spun e ca daca incurajati astfel de metode afk, in curand vom avea arena plina de BK afk singuri in tark pe care nu ii putem prelua. Si e greu sa prinzi un Game Master sa le dea disconnect. Se va ajunge in situatia in care in arena vor creste doar BK pe tarkuri, la fel cum s-a surprins in filmarea de mai sus.
devilox Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 si care e diferenta dintre un bk si un sm afk cu evil spirits ? tot acelasi xp e , monstrii cad chiar mai repede la sm :P
cfv1000 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 si care e diferenta dintre un bk si un sm afk cu evil spirits ? tot acelasi xp e , monstrii cad chiar mai repede la sm :P Eu am si un SM. Dar daca las afk, si imi faci preluare, poti sa ataci in tarkul respectiv. Imi dai duel, ma muti in colt.. oricare variante functioneaza. Si sm-u meu nu se plimba de la un mob la altu. Aici nu e vorba de avantajele claselor de caractere. Sunt de acord sa il lasi pe BK sa creasca cum doreste, dar vreau un sm care sa dea DMG-u bk-ului, sa aiba defence-u lui, si HP-u lui, si daca e, vreau si combo. Si atunci discutam despre egalitate intre clasele de caractere.
M!ster!o Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 iti zic eu ce ai facut..ai pus eliteu sa atace pe rasa de sm/bk si ai selctat sa atace cu fury..cum se misca masu pe tot ecranu se duce dupa mobi..daca erai on si te opreai nu putea sa iti faca mare lucru..dar asa..afk..iei99
devilox Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 o sa iei tu pentru nefondata :lol: @cfv1000 : si daca pui re off unde te mai opresti ?
cfv1000 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 o sa iei tu pentru nefondata :lol: @cfv1000 : si daca pui re off unde te mai opresti ? Re off arena, daca ma prinde la razie e suspend. Macro - bot e de asemenea suspend. Ma muti in colt, si merge. Dar aici nu se discuta situatii de genu. S-a facut o plangere, conform regulamentului sectiunii, toti cei ne-implicatii vor avea warn-up. Daca vreunu dintre cei de mai sus e Jackie, sa mentioneze asta.
OldAsaph Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 misterio ti se pare ca am postat pentru re off sua ce prostii vorbesti? in acea plangere va repet si voua cum am zis si acolo, cum i-am zis si lui oick nu am postat re off cu faza ca nu il poti opri indiferent cu ce sa il muti sa il scoti si da si sa ii dai trade/... chiar daca nu avea re off tot nu il putem opri... frozen tu esti..? tool? este exact aceiasi faza atat ca la mine ala avea re off si nu se putea vedea ca si daca avea re on tot nu il puteam oprii numai ca majoritatea nu au putut trece peste aceasta faza no warn oick dar se pare ca subiectul meu s-a deschis din nou :D stai linistit ca nu ia ss "atata timp ca nu e specificat in regulament nu ai pentru ce posta" sfatul care l-am primit eu a fost sa astept pana intra un admin :)) =))) chiar si dupa ce am vorbit cu ija tot la aceleasi concluzii am ajuns deci arkane te zbati in zadar, asta e linkmania, obijnuieste-te ca altceva nu ai ce face... Mi-am pormis ca o sa imi fac si eu un bk numa sa il pot lasa asa si pana nu v-a intra vreun admin nimeni nu ma va putea opri...doar nu le ajunge 2 tarcuri mari de bk.. A si inca ceva oick daca cumva se ia in acesta plangere vreo decizie diferita decat in plangerea mea, tinanad cont de ce am vorbit noi deschid iar "cutia pandoriei" si nu ma opresc cu una cu doua... numai bine!
rashid Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 da...CLAR E MACRO BOT ...not...e clickerul setat pe skill de bk cu stab....desteptilor faceti si voi la fel sa vedeti ce rezultate aveti....cunoscatorilor in ale MU ONLINE p.s no warn pls... (cu toate ca stiu ca iau warn :D)
cfv1000 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 rog un moderator sa inchida topicul pana la o decizie. Se face spam, toata lumea isi da cu parerea fara frica de warn, iar Jackie nu cred ca isi face aparitia. Multumesc
TheBestBK Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Din cate stiam eu orice cliker care iti modifica coordonatele fiind afk e considerat hack....Asa crestem toti bk-ii solo in tark e simplu :)
atti95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 No warn plz Aici nu este nici un hack.....setezi elite pe dl pe vraja death stab......unde e hack aici????(nu a avut speed,pick)....nu mai postati tampenii...cand intra gm da d/c....nu scrie regulamentu nicaieri ca nu poti sa dai cu death stab in arena setat pe dl.....si apropo re off poate posta doar adminu....in ori ce alt caz se da nefondata...o dupa amiaza placuta
SoGooD Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ELITE ESTE INTERZIS PARCA >>>>>>>>>>>>> @ a spus el de elite :)
Lord Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ELITE ESTE INTERZIS PARCA >>>>>>>>>>>>> nu te supara kenvelo dar cu avanta nu il poti face ? ce crezi ? sau orice clicker pe care il poti seta pe "Dark Lord" function :)
cfv1000 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 No warn plz Aici nu este nici un hack.....setezi elite pe dl pe vraja death stab......unde e hack aici????(nu a avut speed,pick)....nu mai postati tampenii...cand intra gm da d/c....nu scrie regulamentu nicaieri ca nu poti sa dai cu death stab in arena setat pe dl.....si apropo re off poate posta doar adminu....in ori ce alt caz se da nefondata...o dupa amiaza placuta nu e re off.. nu l-am postat pentru RE OFF. Si mai repet o data, pentru cei ce nu inteleg: nu am postat RE OFF. Iti multumim pentru informatii, stim cum a procedat. Asta nu inseamna ca nu vom posta cand se face. Sau ai de gand sa ne explici si cum sta treaba cu PK-ul. Poate daca ne lamuresti cum se face si ala, nu se mai acorda suspend pentru PK pe spot :) Te rog sa apreciezi sarcasmul. Iti multumesc pentru interesul acordat acestui caz. Isi schimba coordonatele cand ataca, oameni buni.. Cat de mult vreti sa si le schimbe sa va sesizati? Trebuie sa schimbe harta automat, si atunci va este mai clara treaba? Cum s-a mai spus de mii de ori de moderatori si administratie, in regulament nu sunt prevazute toate cazurile pentru care se acorda suspend. Imi place cum zbierati "nefondata" pe la plangeri in cazuri care nu va privesc. Moderatorul acorda nefondata pentru plangerile care nu sunt sustinute cu dovezi cum cere regulamentul. L-am filmat, am si poza in timpul filmarii. Nefondata pentru ce? Dar imi place cum spui atat de simplu: 'poi setezi elite..'. elite inseamna 60 de zile la prima abatere :) ELITE ESTE INTERZIS PARCA >>>>>>>>>>>>> nu te supara kenvelo dar cu avanta nu il poti face ? ce crezi ? sau orice clicker pe care il poti seta pe "Dark Lord" function :) Zicea attilla mai sus "setezi elite pe", de aia a zis kenvelo ca e interzis :)
Tika Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 No warn plz Aici nu este nici un hack.....setezi elite pe dl pe vraja death stab......unde e hack aici????(nu a avut speed,pick)....nu mai postati tampenii...cand intra gm da d/c....nu scrie regulamentu nicaieri ca nu poti sa dai cu death stab in arena setat pe dl.....si apropo re off poate posta doar adminu....in ori ce alt caz se da nefondata...o dupa amiaza placuta Scuze frate dar din cate stiu eu este Macrobot si am luat si eu pe 2x char 60 si nu am comentat nimika !!1 Scz de spam No warn plz Aici nu este nici un hack.....setezi elite pe dl pe vraja death stab......unde e hack aici????(nu a avut speed,pick)....nu mai postati tampenii...cand intra gm da d/c....nu scrie regulamentu nicaieri ca nu poti sa dai cu death stab in arena setat pe dl.....si apropo re off poate posta doar adminu....in ori ce alt caz se da nefondata...o dupa amiaza placuta Scuze frate dar din cate stiu eu este Macrobot si am luat si eu pe 2x char 60 si nu am comentat nimika !!1 Asa ca eu zic sa nu ne bagam aiurea si sa facem spam ca ori cum nu io sau tu luam decizie ci Admini. Eu nu doresc la nimeni rau fiecare player cand intra cu elite in joc intra pe proprie raspundere. Scz de spam
oick Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Atata timp cat nu suspendam dl-ii prinsi afk dar care trag cu lanturi pe tot spotul, nu putem suspenda nici bk-ii care trag cu fury pe tot spotul. Daca vom considera ca trebuie schimbat ceva in regulament va vom anunta. Pana atunci inchis.