Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bauhau

iar e flood

Recommended Posts

Posted

hmm, nu se poate rezolva:-? ii depaseste...daca era ceva legat de pick sau elite in 5 minute se primea 60. dar asta se intampla de o saptamana in fiecare seara... si nu sunt capabili:-? sau cel mai probabil.. nu intereseaza pe nimeni:). Si nu. Nu comentez pentru ca eu ma simt capabil, comentez pentru ca faceti pe admini numai cand e vorba de ss, dar ceva ce afecteaza toti playerii nu aveti rezolvare:D :oops:

Posted

Sazdu eu zic sa vorbesti mai frumos :) dai si cu privirea pe aici te rog

Edit: Magnum daca esti pe forum  dami un PM te rog eu :>

Posted

stai linistit ca nu vei primi nicio rezolvare, cel mai bun caz un raspuns titpic:

Suntem constienti de situatie.

Lucram la rezolvarea problemelor.

Cand vom avea o veste va vom anunta.

Exact ca si cand a fost faza cu serverul off, exact aceleasi raspunsuri se primeau...eu zic ca e si un bine in tot raul, poate-poate intr-un final isi vor da seama ca e nevoie de o schimbare un update la fire-wall, un sezon nou, un bd nou sau naiba stie de ce e nevoie dar sunt sigur ca sunt solutii mai bune decat sa nu faca nimic sau sa se asigure ca putem intra in joc si atat...cum zicea mai sus, SA CURGA SUSPENDURILE! mai ales pt clicker...

Posted

Cine stie, poate lucreaza la un nou server :) si noi nu stim il pregatesc sa il scoata :> Gandeste si pozitiv daca nu joci mu ai mai mult timp sa faci alte lucruri :)

Posted

ceea ce e in videoclipul ala e o prostie,

oricine are ceva cunostinte mai avansate despre calculatoare poate face asa ceva. Exemplu aici (pe local poti da orice nume vrei).

nu are rost sa pierd timpu sa fac si eu un film in care sa ma laud ca am "spart" nush ce server de la pentagon

In ziua de astazi internetul este muuuult mai sigur fata de cum era acum 7-8 ani, si in caz ca nu stiati ... orice conexiune este monitorizata si filtrata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...