Iaf0ne Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ne mai incercam norocu odata...la mn cand postez e ca la ruleta...trebuie sa am mare noroc sa nimeresc cv:) dar asta de nu ia ss inseamna ca sunt eu nebun. http://www.imagebam.com/image/b64189245241581 http://www.imagebam.com/image/3a83a2245241599
Raween Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 eu nu stiu dece incerci sa-ti faci rau singur? acum 3 seri miai dat pk la golden eram cu bk-ul flama , te-am rugat sa incetezi ca nu este fair play, si ai inceput sa ma denumesti bosorg obosit, te-am lasat in pace am inteles ca esti copil, ba chiar te-am intrebat cati ani ai, fara sa te jignesc, apoi ai inceput sa ma stresezi cu mesaje private, ieri seara nu teai calmat, ai venit tarcan 2, ai vazut 2 goldeni, si pe romparkin, si i-ai dat pk lui din prima, eu nu team mai iertat sami dai pk , ti lam dat sa ne lasi impace si sa-ti cauti alti goldeni, dar tu nu ai continuat cu jignirile si insultele. Nu inteleg de ce tot continui asa? Eu cred ca nu e deloc frumos comportamentul tau fata de caractere mult mai mici ca tine, si dasta am schimbat caracterul pe care evoluez, dar tu tot la fel de dur esti cu oricine vad. Crezi ca goldenii au fost lasati doar pentru tine , sau pentru cei cu fenir? Eu te rog sa te calmezi si sa incetezi cu postarile. De cand joc mu nu am dat 1 pk fara motiv bun intemeiat si fara sa fiu insultat. :-?? Si nici nu jignesc persoane pe care nu le cunosc.
Iaf0ne Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 frate...eu zic sa aduci dovezi la aceste acuzatii destul de grave care le aduci aici...iar lui romparkin nu iam dat pk...i-am omorat goldenu fiindca nu l-am vazut,apoi mi-am cerut scuze si-a luat boku si eu mi-am vazut de treaba mea...si nici pe tine nu te-am facut bosorog obosit...si contu asta il folosesc doar eu...si nici pk nu ti-am dat...asa ca trezeste-te la realitate si nu mai umfla gogonele pe aici...tu esti cel care a inceput...nu stiu cine esti si ce vrei...dar cand o sa termini cu amenintarile gen "daca te mai prind prin tarkan" knd sunt invazii...tu esti cel care nu se satura de goldeni...eu n-am dat in viata mea un pk la golden si nici nu o sa dau...si app eu nu fac invazii cu fenrir:P
oick Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Atata timp cat tu ai inceput si intretinut cearta eu vad decat doua solutii la plangerea asta, ori suspend amandoura pentru jigniri, ori sa va iert pe amandoi si sa inchid topicul. Ghiciti ce varianta aleg. Inchis.