Jump to content
Guest xionz

RDS TREZIREA

Recommended Posts

Posted

ce mama naibii pica netu in timisoara la greu .

VA inteleg fratilor odata de doua ori da nu in fiecare zii ... v-ati facut un obicei din asta ??

sau chiar vreti sa renuntam la abonament ???

De cate ori dau tel sa voi imi ziceti acelasi lucru RESETEAZA MODEMUL .. dar stim toti prea bine ca nu are nimik de aface cu netul cazut .

Eu si inca multi in spatele meu in Timisoara suntem gata sa renuntam la contract .

Si daca nu se poate incheia innainte de termen ajungem la metode de Judecata . Eu unu sunt dispus sa merg pana la capat daca nu va rezolvati problemele netului .

Nu ma credeti ... Just try me

Posted

Nu ca tine prea mult de asta, dar oarecum.... De ce nu merge tot timpul telefonu pe RDS? Ma sun de pe romtelecom pe rds si zice ca telefonul e deranjat... Ma, se poate sa fie o oarecare dezordine la mine pe birou, dar ala tre sa mearga. Bine ca lumea nu prea stie nr asta de telefon, ca altfel era ca si cum aveam un telefon imprumutat, care merge din cand in cand (PS: Cand nu mere telefonul, netu' e oki....)

Posted

nush cum draq ca tot timpu e ocupat .... si cand suna ... nu raspunde nimeni ... un nou motiv prin care putem spune : RDS RULLZ ( Something ...) ?

:rolleyes:

Posted

CE VA PLANGETI FRATILOR? EU AM 2 SAPTAMANI DE CAND MI-AU BAGAT MODEMUL IN CASA SI ASTEPT SA-MI DEA DRUMU SI LA TELEFON . DAR ASTEPT. ACUM VINE SI SAPTAMANA VIITOARE SI IAR O SA ASTEPT. A. ASTA E LA SLATINA .DECI E EXPLICABIL. LA BUC. SAU TIM NU PREA AU SCUZE.............

Posted (edited)

CE VA PLANGETI FRATILOR? EU AM 2 SAPTAMANI DE CAND MI-AU BAGAT MODEMUL IN CASA SI ASTEPT SA-MI DEA DRUMU SI LA TELEFON . DAR ASTEPT. ACUM VINE SI SAPTAMANA VIITOARE SI IAR O SA ASTEPT. A. ASTA E LA SLATINA .DECI E EXPLICABIL. LA BUC. SAU TIM NU PREA AU SCUZE.............

nu cred ca e explicabil niciunde . Vor bani da net -EDITED- is bat joc .

cred ca primul ISP bun de care dau un curand imi fac abonament nu mai suport RDS

ma deranjeaza urmatoarele

1 SERVICIILE

2 limita de trafic (asta e o porcarie e ca si pe vremea lui ceausescu , cu laptele paninea,etc)

3. viteza de toata jena 256 Fratilor Serbia ,Basarabia , Bulgaria , Cehia . Tari nu prea bogate au linii de 750 k -1 m . asa insemnand cc aprox downloadeaza cu peste 100 k

REAL

deci va rog ganditi-va . pana si in bucuresti au transfer mai mare si au o retea intre utilizatori

te rog sa'ti controlezi limbajul

Edited by Apashu
Posted

Tocmai, as zice ca in orasele mai mici ar trebui sa fie mai rapizi, ca nu sunt atatia abonati si nici atata suprafata de acoperit. Si acolo ar trebui sa mearga si netul mai bine, ca e infrastructura mai mica si deci poate fi mai performanta.

Din pacate acolo unde au monopol nu se baga altii peste ei. Alternativa ramane o retea de bloc, care de obicei inseamna latency mare, fara ip routabil si trafic extern micut.

Am inteles ca in Constanta a inceput Astral sa intre si in zona deja acoperita de RCS ca o alternativa si cei de acolo au de ales de la cine vor netul. Nu ca Astral ar avea abonamente mai bune sau servicii mai de calitate...

Viteza mica este regretabila, dar este si o consecinta a modului de utilizare a netului. Strainii isi cumpara un joc original, vad un film la cinema, iau muzica din magazin sa o asculte si la combina si in masina... asa ca netul ramane mai mult pt jocuri online, pt email, browsing, informatii, etc... Iti permiti sa le dai o banda gigantica pt ca oricum nu o vor folosi. Pe cand la noi, lumea sta non-stop pe huburi, trage orice film care apare fara macar sa aiba idee cu ce e, dupa metoda "lasa ca nu strica sa-l bag pe un CD", orice joc, poate doar la muzica sa fim ceva mai selectivi. Orice s-ar spune, si comportamentul asta al nostru ingreuneaza intr-o oarecare masura retelele ISP-urilor si atunci e normal sa ne limiteze asa cum pot. Faptul ca vor sa scoata cat mai multi bani din cat mai putina munca si servicii, e alta treaba...

Posted

Scopul broadband-ului din Romania este sa intreaca serviciile dial-up nu sa concureze cu providerii internationali. Exista mai multe probleme una dintre ele ar fi faptul ca diferentele dintre abonamente tin numai de trafic. Daca s-ar face o diferenta de banda lucrurile ar sta altfel ($9 sa fie 128kbps iar $29 - 1Mit). Din pacate putini isi permit sa scoata din buzunar $29 pe luna iar 256kbps pentru doar $9 ii atrage pe multi. Concurenta este singurul lucru care poate schimba situatia existenta. Calitatea serviciilor se reflecta in proasta organizare a firmei si in mentalitatea poporului roman,aici angajatii :merge si asa, las pe maine,pentru asta nu ma mai obosesc etc. Iar despre faptul ca romanii consuma prea multa banda : 1. e banda mea fac ce vreau cu ea (in fond o platesc, nu ?); 2. vezi cata banda consuma msn.com / microsoft.com , yahoo.com si altii de calibrul lor.

Posted

Bineinteles ca poti face ce vrei cu banda pe care o platesti si nu-ti ia nimeni acest drept (teoretic ti-l ia RIAA si BSA si aia... dar mai e pana acolo). Doar ca modul in care iti utilizezi banda se rasfrange pana la urma in cata banda iti da RDS-ul pe termen lung, asta ziceam eu.

9$ e o groaza de bani, pt doar 1 GB si 256 kbps. Am prieteni care dau 250.000 pe luna intr-o retea de bloc si trag cu 5 MB/s de pe net. Si am prieteni in strainatate care dau 12 euro pe luna pe ADSL cu nelimitat si 1,5 Mbits/sec

Posted

la 9$ in romania unde totu e f scump ce poti sa ceri...cel mai bine ar fi un abonament la net de vreo 10 oameni maxim ca sa ai si ping bun si sa mearga bine....daca sunt mai multi se cam strica treaba...

am un prieten in belgia 4mb/s down 500kb/s up si da in jur de 20euro.

Posted

VA inteleg fratilor odata de doua ori da nu in fiecare zii ... v-ati facut un obicei din asta ??

Eh...

:unsure: Si eu am patit asa in Oradea la mine in cartier pica in 2/2 minute nu mai puteam de nervi nici telefonu nu mere

Sunam de 10x pana ridica cinmeva telefonu la rds si zice resetati modemul .. Hm huh ? ce vrajeala...poti sa arunci modemul afara pe geam sau sa bagi in WC ... Netul tot nu o sa mearga

Trimit 1 mail 2,3,4

Dupa 2 saptamani primesc reply Stimat client modemul dvs are cc downtime nuj cate 0.05% si numa ei stiu ce vrajei mai scriu acolo...

In fine mai timit vreo 9 mail nu primesc raspuns.. mai trimit...

Stimat client ne cerem scuze lucram la inbunatatirea calitatii Retelei RDS

:o Daca asta ar fi adevara... Hm :) RDS ar trebui sa aiba cea mai tare retea din toata lumea cam asta zice mie de cand am net de 1 an si... ca tot lucreaza...

Dar ce safacem.. ?!asta e...

Suntem in Romania... :huh:

Posted

Si in Sibiu este exact la fel . Asta spre consolarea voastra. In plus ,eu nu am nevoie de trafic ,vreau doar calitate. Aiurea ! Idem si cu telefonul! Daca nu ar fii gratuitatea asta , nu vad pe cineva sa se aboneze. Ramii fara ton aproape zilnic. :angry:

In urma cu vreo trei saptamini am vrut sa vad daca este aceeasi situatie in toata tara si topicul mi-a fost sters.Cine se teme atit de reclama negativa ?

Posted

Asta este o problema care nu o sa se rezolve niciodata ..... doar in cazul in care apare un ISP nou la care sa treaca toti abonatii RDS .... Dar asta nu se discuta pe forum ... <_<

Posted

linkmania nu se ocupa de problemele RDS , problemele conexiunii cablelink .

Cititi regulamentul inainte sa postati.

3. In situatia in care nemultumirile, nelamuririle sau intrebarile dumneavoastra au ca subiect orice alt serviciu RDS trebuie sa scrieti la tech@rdslink.ro. Pentru orice probleme legate de serviciul Cable Link este mult mai bine sa scrieti la cablelink@rdslink.ro. Este o regula simpla, pe care speram din tot sufletul sa o intelegeti si sa o respectati. In caz contrar, orice thread deschis pe aceasta tema va fi sters fara nici un alt avertisment, urmand ca autorul threadului sa fie banat pe o perioada nedeterminata.

Linkmania este un site dedicat gamerilor ... mai exact cei care sunt pe cablelink. Cu toate ca este un site RDS nu se ocupa de problemele RDS-ului

thread inchis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...