OldAsaph Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 cu tot respectul ESTI PROST??? cand e vorba de el imi dai ss nu iei in calcul ca poate fi gresita ora si dupa aia nu mai conteaza ce ora are??? ii dau pk raman pe spot acolo e printu uitate dracu la printuri e gresita ora?? atunci de unde naiba sti cand a fost el pe spot sau nu??? ce dracu ai ma orice fac tot eu pic in cacat??? hai sa o luam cum zici tu: am print cu spotu la ora 13:37 el nu, vine cu ora 12...apoi vine si ma muta si pk ia baneaza dupa asta ca vad ca nu vezi imaginea de ansamblu ca e e idiotul care vine si face tot pe mine ma bagi ce naiba te plateste in adevarat de ii tii asa partea da-l dracu de regulament ca te poti sterge cu el la cur atata il respecti, ramane suspendul de pk daca nu iti poti da seama ca a fost provocat am print cu spot si apoi vine si ma muta si pk si tot pe mine ma banezi??? culmea dintr-o data crezi ep cuvant ce zici fara a "facem ce spun dovezile" cum ai zis??? bine ca in primul topic crezi numai dovezile ei uite astea sunt: mie ss pe pk lui pt nesimtire pk pe spot ce sa mai zic de ora gresit, ar trebui falsificare dovezi da nu vezi tu asa ceva vezi doar ce trebuie sa nu ieie el ss esti incredibil! poate iau warn ca fac si mai rau! am dreptate! analizeza si mai joaca si tu sa vezi ce e defapt in joc nu sta doar sa banezi! HALAL MODERATORI!!! si parca am cerut alt moderator sau tre sa ma rog personal de fiecare in parte?? asta e batjocura!
oick Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Raspund sa nu zici ca sunt baiat rau, daca vrei o reevaluare faci topicul asa cum cere dupa ce iti expira suspendul pe forum bineinteles. Dupa preluarea ta, ti-a dat pk dar tu fiind afk, nu ai facut print, dupa.. nu ai mai prins nici un print cu spotul gol, asa ca povestile tale nu au nici o valoare, cum ti-am spus si pe pm, pozele sunt dovezile, nu povestile.