Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

petronel_oana

Problema cu jocu

Recommended Posts

Posted

:))) =))) asta cred ca e cel mai tare "skin" :))) foarte interesant sa sti...ai motor in adevarat? se pare ca, char-ului tau i-ar place una :)) iar in afara e sportiv :))) dar serios vorbind, sper sa nu ai asa lag cum apare sin in filmare ca atunci probabil de la aia e, daca nu e ceva problema ciudata tehnica, adica si mie imi apare daca sunt pe inafara safe-zone si dau move to in oras pentru 2 sec imi apare asa apoi e normal...as zice daca ai lag ca ramane tot asa da daca nu ai lag nu stiu iar cu mersul pe jos pe afara...chiar nu am nicio idee, nu ai ceva clicker mai jmecher sa iti mearga de la ala...? mai vedem pe altii, (odata si un admin:) ) statea "razamat de gard" in mijlocul orasului atlans sau aia de dadeau cu skill in oras, alea sunt clickere, poate foosesti si tu unu de genu si nu sti... daca nu e niciuna din astea atunci e o problema tehnica amuzanta :))) cel putin pentru mine, sper sa gasesti rezolvare! :)

Acu m-am uitat mai atent si mai gandeste-te la clicker ca treci pe langa ceva mob si ii dai dmg cand doar treci pe langa el...e ciudat sincer nu am idee ce e..:|

Posted

Nu am clicker mai special ala care il are toata lumea si am incercat si cu si fara e la fel am sa mai pun un filmulet care se vede mai bine si pe totii ii vad ca cum ma vad pe mine ca merg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...