Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DaEuDL

LIPSA MINIMA A BUNULUI SIMT

Recommended Posts

Posted

:))) este amuzant cat de fustrat te poate face un joc...nu DaEuDL? scuze dar chiar e amuzant sa poti juca si sa citesti asa ceva:)))

dar vorbind si serios, chiar nu iti dai seama ca nu au facut intentionat asa ceva? nu ma mai complic cu citate dar daca ai fi citit ai fi vazut ca este doar o "sechela" in urma flodului doamne, serverul a fost faultat si inca e in recuperare... voi sunteti cei loviti mai rau :)) ce comparatii fac si eu dar  care sunteti cu fotbalul poate intelegeti mai bine) a zis si iti sau care acelasi lucru ca nu au ce face si s-a mai intamplat si ultima data a revenit de la sine si acum probabil asta asteapta sa vada daca nu revine de la sine... asa faci pe victima.. urmeaza sa zici ca intentionat au ales care ip-uri sa fie blocate.. (nu m-as mira sa zica careva si asta tinand cont ca sunt altii care sunt pe rds si nu pot intra si alti care nu sunt pe rds si pot intra...)

Dar ai si dreptate... e o problema cu serverul...o consecinta a unei probleme mai mari...au rezolvat problema mare dar de asta se pare ca au uitat....sunt lenesi si nu e cat interes ar fi nevoie dar luati si voi o vacanta pana atunci...si asa nu rezolvati nimci ca deschideti topicuri...le inchid si va ingora deci...asteptare placuta! :drinks:

frate te distrezi?sau ti se pare ca daca tu poti juca si noi nu s-a sfarsit era mu...poti sa faci 100 de rr-uri...nu stiu cu cn te intreci...prefer sa fiu intre cei "banati" decat sa fiu printre cei care se "intrec" intre ei insisi ca sa faca rr:)

Posted

cred ca eu as intelege cel mai bine, stau la munca 12 ore pe zi din care 6 numa pe mu.. fac si eu haz de necaz, stiu ca e nasol, ma distra doar ce suparat era EuDl :) va cred ca e nasol si chiar nu aveti ce face, playboy are dreptate...sti bine cum merg lucrurile aici incet sau foarte incet si se pare ca acum sunt in a2a :) si mai zicea careva bine, e un server non-profit, va dati seama ca nu suntem in "top-ul problemelor de rezolvat al lor, asta in legatura cu ce zicea oick... deci, nu aveti ce face numai sa asteptati, pana una alta va tin eu spoturile calde :P

Posted

Posted 24 February 2013 - 13:35

Pana rezolvam problema flood-ului, au fost blocate niste clase de ip-uri.

dupa 2 saptamani nici un progres  , nici un anunt nimic...prevad situatia de la inceputul db-ului cand s-au putut face conturi abia dupa 5 luni , din pacate o sa fie mult prea tarziu incepe vreme frumoasa si nu mai arde la nimeni de mu + ca se va deschide concurenta (oick stie mai multe)

c-asa-i in tenis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...