Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DaEuDL

LIPSA MINIMA A BUNULUI SIMT

Recommended Posts

Posted

Asa se poate numi ceea ce linkmania a facut de data asta separand clasele de ip..daca le blocau pe toate pentru ei rezultatul era acelasi dar ramaneau cu demnitatea . Cred ca intr-o tara cu o democratie mai bine formata ar fii fost dati in judecata. Domnilor este o discriminare si o bataie de joc ,o jignire la adresa unor oameni ...V-ati pierdut toata credibilitatea in fata mea si si a multora..cine a fost cu ideea aceasta si cei care au fost de acord sa va fie rusine...

Dar probabil nu o sa se simta nimeni rusinat...Cum sa ii ceri omului ce nu are?

Posted

Deci cat timp nu vom putea juca cei fara rds ?

cam atata o sa dureze

pentru staff : nu inteleg cum puteti sa ziceti ca s-a rezolvat problema , s-a golit serverul in mod dramatic as putea spune practic din lac in put

in loc sa luati masuri care sa ii atraga inapoi pe cei care plecasera deja scarbiti de evenimentele ultimelor luni ati reusit sa ii goniti si pe o marte parte din aia 100 care mai ramasesera fideli

asa ca acum foarte frumos aveti 40 insi de pe rds care nici aia nu stiu cat or sa mai joace , de ex degeaba pot intra eu daca 3-4 prieteni de-ai mei nu pot asa ca foarte frumos o sa ne cautam alt server unde suntem respectati indiferent ce provider avem , ca mai nou asta e conditie obligatorie pe linkmania , sa ai rds

si evident o sa inchideti topicul , mai bine ati inchide serverul ca merge degeaba in momentul de fata

Posted

Las' ca data viitoare vor include in regulament ca trebuie sa fii de rasa ariana si sa aplauzi de cate ori zice un admin ceva ...(oricum inchid topicurile care nu le convin)

Posted

S-a rezolvat problema cu FLOODU. Sper ca acum sa vedeti :-?

de ce trebuie sa fii si tu ca oick sau koox , ei sunt roboti doar executa ordine nu gandesc dar de la tine aveam pretentii sincer... cum e asta rezolvare daca de la 100 insi a scazut la 40? restul care nu pot intra ce fac? aia banati fara motiv real

sa blocheze floodul astfel incat sa poata intra si ceilalalti , aia e rezolvare adevarata nu carpeala asta de 2 bani

drept dovada nici la cs nu s-a mai inscris nimeni , nepasarea costa se vede ca s-a scarbit lumea de linkmania

Posted

A si inca ceva... daca cineva considera neindrptatita supararea mea inchipuiti-va urmatorul lucru.

Sa  presupunem ca sunteti invitat alaturi de altii  undeva... iar apoi gazda sa invite la masa doar jumatate..din diferite motive.

Cum v-ati simti??????????

Posted

Nu inteleg de ce tot deschideti topicuri pe tema asta. Nu jucati de ieri pe linkmania...ar trebui sa stiti cam cum gandesc/actioneaza cei care se ocupa de server. Nici cat a fost problema cu flood-ul nu s-au agitat prea tare, tocmai in ideea ca si asa mai eram maxim 100 de nebuni care din diverse motive mai activam pe server.

Acum ca au rezolvat problema pentru clientii rds(adica au si ce sa le spuna, in eventualitatea in care ar intreba, celor cu functie mai mare din rds), cei care aveti clasele de ip filtrate nu aveti decat sa asteptati in tacere.

Si asa, daca faceti galagie pe aici, nu va baga nimeni in seama...

Atitudinea lor e: ''Ciocu' mic si joc de glezne. Nu sunati, nu ciocaniti, iesim noi din cand in cand''. 

:tiphat:

Posted

Las' ca data viitoare vor include in regulament ca trebuie sa fii de rasa ariana si sa aplauzi de cate ori zice un admin ceva ...(oricum inchid topicurile care nu le convin)

NU ai cu cine discuta mihai lasa-i in durerea mea ...nu merita sa te stresezi aiurea.

Posted

S-a rezolvat problema cu FLOODU. Sper ca acum sa vedeti :-?

de ce trebuie sa fii si tu ca oick sau koox , ei sunt roboti doar executa ordine nu gandesc dar de la tine aveam pretentii sincer... cum e asta rezolvare daca de la 100 insi a scazut la 40? restul care nu pot intra ce fac? aia banati fara motiv real

sa blocheze floodul astfel incat sa poata intra si ceilalalti , aia e rezolvare adevarata nu carpeala asta de 2 bani

drept dovada nici la cs nu s-a mai inscris nimeni , nepasarea costa se vede ca s-a scarbit lumea de linkmania

am scris mare in speranta ca o sa vezi, dar se pare ca nu e indeajuns de mare. Srv nu a mai picat de cat a inchis externu si a "banat" alte clase de ip`uri inafara de rds. Ma gandesc si eu ca ei inca cauta soluti sau asteapta raspuns de la RDS in legatura cu problema asta ( cea cu blocatu ipurilor ). Stim toti foarte bine cum sta treaba pe linkmania de cativa ani, asa ca degeaba faci n topicuri ca nu o sa primesti un raspuns sau o sa grabesti rezolvarea problemelor.

Posted

:))) este amuzant cat de fustrat te poate face un joc...nu DaEuDL? scuze dar chiar e amuzant sa poti juca si sa citesti asa ceva:)))

dar vorbind si serios, chiar nu iti dai seama ca nu au facut intentionat asa ceva? nu ma mai complic cu citate dar daca ai fi citit ai fi vazut ca este doar o "sechela" in urma flodului doamne, serverul a fost faultat si inca e in recuperare... voi sunteti cei loviti mai rau :)) ce comparatii fac si eu dar  care sunteti cu fotbalul poate intelegeti mai bine) a zis si iti sau care acelasi lucru ca nu au ce face si s-a mai intamplat si ultima data a revenit de la sine si acum probabil asta asteapta sa vada daca nu revine de la sine... asa faci pe victima.. urmeaza sa zici ca intentionat au ales care ip-uri sa fie blocate.. (nu m-as mira sa zica careva si asta tinand cont ca sunt altii care sunt pe rds si nu pot intra si alti care nu sunt pe rds si pot intra...)

Dar ai si dreptate... e o problema cu serverul...o consecinta a unei probleme mai mari...au rezolvat problema mare dar de asta se pare ca au uitat....sunt lenesi si nu e cat interes ar fi nevoie dar luati si voi o vacanta pana atunci...si asa nu rezolvati nimci ca deschideti topicuri...le inchid si va ingora deci...asteptare placuta! :drinks:

Posted

Administratorul serverului, este la curent cu ce se intampla pe serverul de care este responsabil, totul se va rezolva intr-un fel sau altul, rabdare numai. Pana una alta mai iesiti si voi la aer, a venit primavara, e frumos afara.

Posted

Stai sa vad daca am inteles bine, ca nu prea ma pricep la ip-uri sau clase de ip-uri si alte dracovenii, serverul e deschis numai pentru astia cu internet RDS?

Posted

Da, numai abonatii RDS-RCS se pot loga la server.

Si providerii care au peering cu RDS... Eu nu sunt abonat RCS RDS dar ma pot conecta.

Posted

:))) este amuzant cat de fustrat te poate face un joc...nu DaEuDL? scuze dar chiar e amuzant sa poti juca si sa citesti asa ceva:)))

dar vorbind si serios, chiar nu iti dai seama ca nu au facut intentionat asa ceva? nu ma mai complic cu citate dar daca ai fi citit ai fi vazut ca este doar o "sechela" in urma flodului doamne, serverul a fost faultat si inca e in recuperare... voi sunteti cei loviti mai rau :)) ce comparatii fac si eu dar  care sunteti cu fotbalul poate intelegeti mai bine) a zis si iti sau care acelasi lucru ca nu au ce face si s-a mai intamplat si ultima data a revenit de la sine si acum probabil asta asteapta sa vada daca nu revine de la sine... asa faci pe victima.. urmeaza sa zici ca intentionat au ales care ip-uri sa fie blocate.. (nu m-as mira sa zica careva si asta tinand cont ca sunt altii care sunt pe rds si nu pot intra si alti care nu sunt pe rds si pot intra...)

Dar ai si dreptate... e o problema cu serverul...o consecinta a unei probleme mai mari...au rezolvat problema mare dar de asta se pare ca au uitat....sunt lenesi si nu e cat interes ar fi nevoie dar luati si voi o vacanta pana atunci...si asa nu rezolvati nimci ca deschideti topicuri...le inchid si va ingora deci...asteptare placuta! :drinks:

mi`ar place sa te vad pe tine,sa te chinui la un kkt de caracter 2 ani si intr`o zi sa nu mai poti intra pe el...sa vad daca ai mai da astfel de reply :-j

Posted

mi`ar place sa te vad pe tine,sa te chinui la un kkt de caracter 2 ani si intr`o zi sa nu mai poti intra pe el...sa vad daca ai mai da astfel de reply :-j

Multumesc Juny....si ca sa sa ii raspund totusi si lui Old desi la arogantza si superficialitatea cu care a  tratat problema  nu merita..

Frustrarea mea vine din ceea  ce este scris mai sus in acest topic 

"A.. si inca ceva... daca cineva considera neindreptatita supararea mea inchipuiti-va urmatorul lucru.

Sa  presupunem ca sunteti invitat alaturi de altii  undeva... iar apoi gazda sa invite la masa doar jumatate..din diferite motive.

Cum v-ati simti??????????"

Dar desigur..era ocupat cu fotbalul si nu a avut timp ori sa citeasca  ori sa gandeasca.. :rofl2:

Posted

Administratorul serverului, este la curent cu ce se intampla pe serverul de care este responsabil, totul se va rezolva intr-un fel sau altul, rabdare numai. Pana una alta mai iesiti si voi la aer, a venit primavara, e frumos afara.

Daca se rezolva repede problema,eu zic ca se putea inchide sv`ul de tot,dar voi stiti prea bine ca o sa dureze si din aceasta cauza a`ti gasit acesta solutie pentru a nu alunga toti playerii de pe server.Am dat si eu un amarat de pm la ija acum vreo 3-4 zile si nici acum nu mi`a raspuns(se vede cata pasare din partea unora,nici pe forum nu mai dau)

Daca se rezolva repede problema,eu zic ca se putea inchide sv`ul de tot,dar voi stiti prea bine ca o sa dureze si din aceasta cauza a`ti gasit acesta solutie pentru a nu alunga toti playerii de pe server.Am dat si eu un amarat de pm la ija acum vreo 3-4 zile si nici acum nu mi`a raspuns(se vede cata pasare din partea unora,nici pe forum nu mai dau)

P.S : Noi mai iesim pe afara,dar seara cand intram in casa,vrem si noi sa salutam prietenii care ii mai avem prin joc,sa mai facem un duel ceva,ca nu am stat sa crestem,ca sa ajungem la full sts sa va bateti voi .... de munca noastra  b-(

Posted

Se vor rezolva toate, din ce am citit se asteapta raspuns din partea RDS-RCS. Daca nu ii mai interesa de server il opreau de mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...