Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lee

[Plangere]Grigori_Ivanov-non roleplay+abuza functie

Recommended Posts

Posted

Numele reclamantului:Lee Cooper
Numele persoanei reclamate:Grigori Ivanov
Dovezi(screenshots/video): http://imageshack.us/a/img818/7357/samp122em.png , http://img145.imageshack.us/img145/530/samp124gw.png , http://img259.imageshack.us/img259/8674/samp118uz.png , http://img541.imageshack.us/img541/5634/samp119g.png , http://imageshack.us/a/img593/6518/samp128rj.png , http://imageshack.us/a/img593/6518/samp128rj.png .
Descrierea situaţiei: Ma aflam in zona aeroportului Los Santos,cand de o data l-am zarit pe viteazul Grigori Ivanov cu masina de truck circuland cu ea pe spatiul verde pentru a putea scurta din drumul spre destinatia aleasa.Prin urmare i-am trimis un /helpme cu intrebarea: asa exemplu arati tu jucatoriilor de pe server.?; Dupa ce l-am intrebat chestia asta , puteti urmarii in pozele de sus convorbirea mea cu el.

Dupa ce l-am urmarit un timp bunicel s-a gandit sa imi dea un freeze pe motivul....citez""numai vana"".Acceasta da drept dovada ca abuzeaza de postul pe care il are.Dupa ce m-am deconectat dupa server pentru ca a refuza sa imi dea unfreeze,m-am trezit in ajail 15 minute,motivul?

Cer moderatoriilor accestui server sa ia masuri.
Martori:-

Guest Mitz_Geo
Posted

Toate pozele urcate de el sunt ok, ma scuteste pe mine de o treaba. Ar mai fi vreo 2 dar sper sa nu fie nevoie.

Cum sa fie non-rp faptul ca merg cu o masina pe iarba? Te auzi ce fel suna? Initial am crezut ca glumeste sau ceva de genul. Poate e ilegal, neconventional, dar nu non-rp.

Dar totusi, lui i se pare roleplay sa sara si sa urce scari si acoperisuri cu un motor de strada(nu avea de teren). Mai spune si la misto ca e superman.

I-am dat freeze pentru ca ma urmarea OOC tot timpul, a si zis, se vede intr-o poza ca "e cu ochii pe mine". Adica ma ameninti sau cum? Din cate stiu eu vanatoarea asta nu e permisa. Am vrut doar sa ma lase in pace intr-un fel sau altul.

Nu a primit unfreeze pentru ca a iesit in cateva secunde dupa ce i-am dat, ii dadeam doar ca dat /q sa scape de freeze.

Da, si eu cer moderatorilor sa ia masuri. Sa te linistesti si sa iti vezi de treaba, sa nu mai vanezi, sa nu mai acuzi, sa nu mai provoci, sa capeti putin respect fata de playeri si cei din staff.

Probabil esti frustrat ca nu ai o functie sau ceva si te agati de orice nimic sa arati ca tu esti mare, ca stii roleplay, ca esti inteligent si ca esti mai bun decat cei din staff. Ei bine nu prea esti, si ca sa iti satisfaci tu frustrarile, incerci sa bagi bete in roti altora(nu ca ai reusi).

Te rog nu mai posta, asteapta un moderator.

PS: fa ceva cu gramatica, invata cum si unde se foloseste cratima. Ai zis ca ai 24 de ani, nu se vede nici in modul de gandire nici in cel de exprimare

no offence

Posted

Toate pozele urcate de el sunt ok, ma scuteste pe mine de o treaba. Ar mai fi vreo 2 dar sper sa nu fie nevoie.

Cum sa fie non-rp faptul ca merg cu o masina pe iarba? Te auzi ce fel suna? Initial am crezut ca glumeste sau ceva de genul. Poate e ilegal, neconventional, dar nu non-rp.

Dar totusi, lui i se pare roleplay sa sara si sa urce scari si acoperisuri cu un motor de strada(nu avea de teren). Mai spune si la misto ca e superman.

I-am dat freeze pentru ca ma urmarea OOC tot timpul, a si zis, se vede intr-o poza ca "e cu ochii pe mine". Adica ma ameninti sau cum? Din cate stiu eu vanatoarea asta nu e permisa. Am vrut doar sa ma lase in pace intr-un fel sau altul.

Nu a primit unfreeze pentru ca a iesit in cateva secunde dupa ce i-am dat, ii dadeam doar ca dat /q sa scape de freeze.

Da, si eu cer moderatorilor sa ia masuri. Sa te linistesti si sa iti vezi de treaba, sa nu mai vanezi, sa nu mai acuzi, sa nu mai provoci, sa capeti putin respect fata de playeri si cei din staff.

Probabil esti frustrat ca nu ai o functie sau ceva si te agati de orice nimic sa arati ca tu esti mare, ca stii roleplay, ca esti inteligent si ca esti mai bun decat cei din staff. Ei bine nu prea esti, si ca sa iti satisfaci tu frustrarile, incerci sa bagi bete in roti altora(nu ca ai reusi).

Te rog nu mai posta, asteapta un moderator.

PS: fa ceva cu gramatica, invata cum si unde se foloseste cratima. Ai zis ca ai 24 de ani, nu se vede nici in modul de gandire nici in cel de exprimare

no offence

1.In legatura cu freez-ul ti-am dat /helpme si te-am intrebat,nu am iesit in cateva secunde

2.Iar nu stiu daca in realitate mergi cu masina asa,prin afara carosabilului.

3.In legatura cu functia,nu stiu care dintre noi doi are functie pe ochi frumosi si pe nedrept.

Posted

Sincer nici macar n`am citit nimic din plangerea asta facuta de tovarasul Lee Cooper ( mi`a fost deajuns sa vad pozele )....si asta doar pentru simplu fapt ca , se vede de la o posta ca avem de a face cu un pustan minor,care inca nu a ajuns la gradul de maturizare . Cu alte cuvinte , e trist sa vad unii playeri ca si tine,care se concentreaza mai mult asupra faptului de a urmarii greselile altor playeri,decat pe cele ale lor . Ma rog , asa se intampla cand se permite participarea unora ca tine Lee Cooper sa joace pe un server de roleplay . N`am nimic cu tine,nu vad de ce as avea , dar hai sa nu fim badarani , si sa nu param ca in grupa pregatitoare , ok !? In concluzie , Geo sa zicem ca s`ar putea alege cu o avertizare , iar  tu , Lee Cooper cu ce ?! Nu cred ca mai are rost sa zic cu ce...tu stii mai bn,poate asta te face pe tine mai fericit...dar vai,ar fi grav,crede`ma ! 

Guest Mitz_Geo
Posted
[20:10:50] TCmd: Lee Cooper a fost blocat de Grigori Ivanov.

[20:10:55] {D1D1D1}(( [iD:5] {4ADBCD}Grigori Ivanov {D1D1D1}spune: nu mai vana ))

[20:11:00] Screenshot Taken - sa-mp-027.png

[20:11:00] {D1D1D1}(( [iD:3] {4ADBCD}Lee Cooper {D1D1D1}spune: pentru ce ))

[20:11:20] {4B95CE}______________________ | HELPME | ______________________

[20:11:20] {4BCEA5}Lee Cooper (ID:3) solicita ajutor.

[20:11:20] {4BCEA5}Descrierea problemei: abuz de functie ,pe ce motiv dai freeze 

[20:11:20] {4BCEA5}Scrie '/ajuta (/aj) [3] sau '/refuzaajutor (/raj) [3] [motiv]'

[20:11:23] Screenshot Taken - sa-mp-028.png

[20:11:27] SERVER: Acest player nu are nicio solicitare de ajutor la activ.

In mai putin de 40 de secunde de la freeze ai iesit, si cam in 10 secunde de la helpme. Nu prea ai avut rabdare.
Posted

[20:10:50] TCmd: Lee Cooper a fost blocat de Grigori Ivanov.

[20:10:55] {D1D1D1}(( [iD:5] {4ADBCD}Grigori Ivanov {D1D1D1}spune: nu mai vana ))

[20:11:00] Screenshot Taken - sa-mp-027.png

[20:11:00] {D1D1D1}(( [iD:3] {4ADBCD}Lee Cooper {D1D1D1}spune: pentru ce ))

[20:11:20] {4B95CE}______________________ | HELPME | ______________________

[20:11:20] {4BCEA5}Lee Cooper (ID:3) solicita ajutor.

[20:11:20] {4BCEA5}Descrierea problemei: abuz de functie ,pe ce motiv dai freeze 

[20:11:20] {4BCEA5}Scrie '/ajuta (/aj) [3] sau '/refuzaajutor (/raj) [3] [motiv]'

[20:11:23] Screenshot Taken - sa-mp-028.png

[20:11:27] SERVER: Acest player nu are nicio solicitare de ajutor la activ.

In mai putin de 40 de secunde de la freeze ai iesit, si cam in 10 secunde de la helpme. Nu prea ai avut rabdare.

mi-ai dat freez la 20:10:50 m-ai tinut ceva,ce vruiai sa fac daca m-ai blocat si ai plecat?

Guest Mitz_Geo
Posted

Freeze-ul fost doar sa ma lasi in pace, iti dadeam unfreeze dupa ce mai mergeam cativa metri, dar imediat ai sarit ca fac abuz. Ca din partea ta era ok sa ma urmaresti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...