Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Cineva

Flood

Recommended Posts

Posted

iceman I-am dat sezon 3 episode 1 si 2

sa stiti de la mine ii usor de configurat un svr

un client ii mai greu

mi-am oferit ajutorul si nu o data

Mereti ma, cauta solutii de luni bune, cateodata stau si ma intreb, chiar asa de incapabili sunt cei responsabili de serverele LinkMania? 

Exista log-uri si evident se poate vedea de unde vin atacurile, vezi  ca vin de pe aceleasi adrese, le blochezi, ca sunt metode! 

In cel mai rau caz inchizi externu, mai pierzi din playeri si atunci poate sa sufle in iaurt cu flood-ul pentru ca sa fim seriosi, de pe un net de 35 lei nu te apuci sa floodezi LinkMania sau orice alt server dedicat, ma rog, de o fi dedicat pe ce tin Mu.

Evident asta nu e singura solutie, cu main2 se gaseste si metoda de flood cu injectorul care face loop de query in MySQL sau SQL Server pe ce o fi tinut Mu-ul, parca asta imi zicea cineva din vechiul HH ca era o alta metoda. 

Pe mine prea putin ma mai intereseaza LinkMania sa-mi pese de probleme, sincer au fost vremuri cand eram implicat dar acuma, prea putin imi pasa. Pacat de cativa amici buni pe care ii am pe server, restul mediocrilor ma lasa rece. Probabil imi voi sterge si eu caracterele ca sa n-am motiv de intoarcere si sa fie satisfacuti deplin haterii.

Al vostru iubit lautar,

Gecson

pai daca reply dat de mine duce la raspundere penala,floodul asta unde duce? :)

oricum gecson,in ziua de azi a face pe prostul a devenit o arta!cius!

dovedeste floodul

Posted

Eu oricum nu am ce sa fac sa impiedic ambitia unora, fiecare face ce vrea. (vedeti cazul de fata)

Vorbiti cu cel/cei responsabil(i) nu cu mine, eu sunt in aceasi categorie cu voi, privitor la treatru. 

Posted

Daca n-am fost niciodata acceptati pentru ca suntem parte a guildului Acvila (eu am candidat pentru post-ul de GM). Cazuri concrete de ajutoare oferite de Magnnum au fost, dar au fost fie ignorate fie refuzate vehement. 

Eu oricum nu am ce sa fac sa impiedic ambitia unora, fiecare face ce vrea. (vedeti cazul de fata)

Am stat prea mult aici, o zi frumoasa. 

Membrii Acvila n-au fost niciodata acceptati pentru ca .. ? Eu cred ca acvila e privita cu ochi rai din cauza membrilor sai (poate chiar unii care au fost candidati pentru postul de GM)

Posted

gecson nu are nici o vina ala nu stie nimic

si nu am dat numai eu

gunit konvict

magnnum.strangled.net:6667 eu sunt doar eu

gecson paul fane nu stiu eu da

magnnum.strangled.net:6667 de ce nu dati join ii un irc normal

canal linux

gecson am dat cu  botnetul nu stiam ca face asa mare paguba scuze :)

nus si am avut resurse de anul trecut

si nu am dat numai eu

am primit 99 aiurea si pe dl si pe sm

dadea drogmg alias liviu

si  inca ceva cand zii de zii lucrezi pe Linux

numai pui, .

gecson dai join pe ircd dai in pula nostra pe astia

vlad daca esti el

gecson nu a dat in svr asta

a dat dar cu alte unelte ale mele

lumea ma crede prost atunci sa imi scoata banurile si sa dea lui gecson

nu am dat eu a dat el :)nu prin injector de asta  nu mere svr acuma

gecs am destul de multi  boti sa dam jos si svr lui boom si a lui buny treci draq pe ircd ca ma culc ca sunt fumat

vai de voi...de toata jena sunteti.

dc nu va faceti ma server de mu online daca spuneti ca e usor se face asa si asa...

Posted

Ghemotok, 

Iar citesti printre randuri, tipic romanesc. Uitate te rog inca odata la afirmatia mea. Valabil pentru toate afirmatiile tale.

GunerRME,

Iti dau dreptate, renume si-a facut prin faptele facute de anumiti membrii, cum si-au facut si alte guild-uri. Ce vroiam sa subliniez, nu trebuie sa judeci omul dupa aparente (vezi cazul de fata, Guild), ci stai de vorba cu el, vezi ce-i poate capul si apoi judeca-l. 

Posted

GunerRME,

Iti dau dreptate, renume si-a facut prin faptele facute de anumiti membrii, cum si-au facut si alte guild-uri. Ce vroiam sa subliniez, nu trebuie sa judeci omul dupa aparente (vezi cazul de fata, Guild), ci stai de vorba cu el, vezi ce-i poate capul si apoi judeca-l. 

Daca ar fi judecat, si-ar fi vazut de drum cand ar fi vazut cu ce oameni are de-a face.. e judecat pentru ca si-a ales cu cine sa fie asociat pe server.. Dar la urma-urmei, suspenduri s-au dat pentru regulile incalcate de playeri, nu pentru calitatea oamenilor dintr-un guild. Daca joc corect ,nu ai cum sa imi dai ss.. oricat imi dai trace!

Posted

Daca tot va laudati ca stiti atat de multe in domeniul respectiv , in loc sa ajutati server-ul voi il flodati :-? nice

ei nu accepta ajutor de la nimeni , nici donatii dar nici nu incearca sa imbunatateasca cumva situatia

e mai simplu sa dea un close pe motiv de "spam" decat sa faca ceva util pentru server

Posted

sunteti de o falsa modestie....puteti avea voi 10facultati!

nu e modestie de nici un fel, dar si daca esti prins, nu te apuci de flood, sa deschizi apoi topic-uri "cere-ti scuze ca am injurat, ca am facut PK pe spot".

Daca joc murdar, joc pe riscul meu, daca joc curat, nu ai ce sa imi faci...

Posted

gecson nu are nici o vina ala nu stie nimic

si nu am dat numai eu

gunit konvict

magnnum.strangled.net:6667 eu sunt doar eu

gecson paul fane nu stiu eu da

magnnum.strangled.net:6667 de ce nu dati join ii un irc normal

canal linux

>gecson am dat cu  botnetul nu stiam ca face asa mare paguba scuze :)

nus si am avut resurse de anul trecut

si nu am dat numai eu

am primit 99 aiurea si pe dl si pe sm

dadea drogmg alias liviu

si  inca ceva cand zii de zii lucrezi pe Linux

numai pui, .

gecson dai join pe ircd dai in pula nostra pe astia

vlad daca esti el

gecson nu a dat in svr asta

a dat dar cu alte unelte ale mele

lumea ma crede prost atunci sa imi scoata banurile si sa dea lui gecson

nu am dat eu a dat el :)nu prin injector de asta  nu mere svr acuma

gecs am destul de multi  boti sa dam jos si svr lui boom si a lui buny treci draq pe ircd ca ma culc ca sunt fumat

vai de voi...de toata jena sunteti.

dc nu va faceti ma server de mu online daca spuneti ca e usor se face asa si asa...

ii mai usor decat crezi sa faci un svr :)

Posted

Ce server sa`si faca daca l`a marcat pe viata linkmania.....cred ca doarme cateva minute....stresat....iar la pc....stai sa vad ce mai zice....iar 5 min somn...iar la pc...stai sa vad ce s`a intamplat.....Nu`mi este greu sa`mi dau seama ca este rupt de realitate.

Ma pot sfatui si eu cu un owner de server si vin aici cu un copy/paste sa arat ce pot (doar sa scriu). Faza e ca el este bagat in seama si asta e fericirea lui.S`a scris si mai sus....sunt si altii care flodeaza, dar nu`si arata prostia pe forum.  Ma intreb ce se va intampla cu viata lui daca n`ar mai fi mu online...

Posted

Nu stiu cum se face ca doar astia din Acvila iau ss nedrept , eu joc de 2 db-uri si mereu cand am luat ss a fost pe dreptate ...nu mai voi luati pe nedrept :-?

Posted

s-ar putea sa se fi filtrat ceva clase de ip-uri??

Probleme de interconectare zic eu...

Prima poza netul fix , a doua Orange. A se observa timed out la greu...Evident ca pe Orange da "you are disconnected from the server" direct iar pe netul fix merge perfect.

Cei care aveti probleme dati un trace la ip ala si vedeti pe unde se inneaca.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...