Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Cineva

Flood

Recommended Posts

Posted

Cand oick isi va cere scuze si floodul se va termina.

Ca jucator folosea afk tools la fire cu sm Alexandru si injura pe cei din acvila ca ii scriau pe alb

De atunci cand prinde pe la plangeri din acvila nici nu se uita da ss

La reevaluari tot el apare si nu e correct ca moderatorul care rezolva plangerea sa fie si la reevaluare.

Alt admin iti a fost un mare caz cu elitele pana la urma sa ajuns la concluzia ca filmul nu a fost facut pe link.

Alti jucatori iau ss si pentru banuiala ca aduna zen

Acuma au gamenation sau mutat cu toti acolo

Dar daca dau flood pe link oare nu ma pot muta si acolo?

Iubesc linkul ,si oameni de el, dar cel mai mult urasc cei care fac dreptate pentru ei insusi

Posted

ma faci sa rad cu acvila ta!( magnume sau parsivu):))  faceti dreq ceva bun si pe urma bateti-va cu pumnu-n piept (si oricum lauda de sine nu miroase a bine)

linkamina Mu a ajuns unde a ajuns din cauza astora ca tine care "iubesc lkinul" :)) nu din cauza unui moderator sau game master.

Posted

Eu nu stiu de ce mai este lasat Magnum sa joace, avand in vedere gradul lui de prostie.

La ce aberatii scrie asta,nici n`ar mai trebui citit vre`un topic/reply de`al lui ci direct delete.

Din toata istoria linkmaniei stiu toti care este topul celor mai ^ playeri...1 Magnum, 2 Magnum, 3 Magnum.

Posted

+1

tu joci ii ok

Eu nu stiu de ce mai este lasat Magnum sa joace, avand in vedere gradul lui de prostie.

La ce aberatii scrie asta,nici n`ar mai trebui citit vre`un topic/reply de`al lui ci direct delete.

Din toata istoria linkmaniei stiu toti care este topul celor mai ^ playeri...1 Magnum, 2 Magnum, 3 Magnum.

tu nu joci pe link

orice ar face de flood nu scapa :)

ajung in  it in curand 

sper sa dau de tine

Posted

ce facea oick pe season 1 :

Use GM Command -> [ 92.81.106.73 ] [ oickgm ] [ oick ] / Target : [oick][master_m] : User SetPosition
13:41:09 [MapServerMng] CheckMoveMapSvr() - MapServer Check OK [oick][master_m] : MAP-29 / SVR-0 (State Map:8 X:46 Y:245)     

Posted

master_m db trecut ce facea ??? si prada te stiu mai bine 

dupa link urmeaza gamenation am resurse de flood :))

magnnum.strangled.net:6667 te astept prada si pe tine florine

mirc bla bla

Posted

daca nu aveti irc va dau eu sa vb acolo

Posted

master_m db trecut ce facea ??? si prada te stiu mai bine 

dupa link urmeaza gamenation am resurse de flood :))

magnnum.strangled.net:6667 te astept prada si pe tine florine

mirc bla bla

esti mai inteligent ca un corigent.

Posted

dai join magnnum.strangled.net:6667 canal #Linux

ei orice mirc de oriunde si vb acolo

Posted

gecson nu are nici o vina ala nu stie nimic

si nu am dat numai eu

gunit konvict

magnnum.strangled.net:6667 eu sunt doar eu

gecson paul fane nu stiu eu da

magnnum.strangled.net:6667 de ce nu dati join ii un irc normal

canal linux

Posted

si nu am dat numai eu

gunit Konvict

canal linux

Vrei sa spui ca eu am floodat serverul ? :-?

Tu nu esti decat un pion pe o tabla de sah adevaratul "mastermind" nu se implica si probabil nu se va implica nici cand o sa te duci la vale :))

Posted

Mereti ma, cauta solutii de luni bune, cateodata stau si ma intreb, chiar asa de incapabili sunt cei responsabili de serverele LinkMania? 

Exista log-uri si evident se poate vedea de unde vin atacurile, vezi  ca vin de pe aceleasi adrese, le blochezi, ca sunt metode! 

In cel mai rau caz inchizi externu, mai pierzi din playeri si atunci poate sa sufle in iaurt cu flood-ul pentru ca sa fim seriosi, de pe un net de 35 lei nu te apuci sa floodezi LinkMania sau orice alt server dedicat, ma rog, de o fi dedicat pe ce tin Mu.

Evident asta nu e singura solutie, cu main2 se gaseste si metoda de flood cu injectorul care face loop de query in MySQL sau SQL Server pe ce o fi tinut Mu-ul, parca asta imi zicea cineva din vechiul HH ca era o alta metoda. 

Pe mine prea putin ma mai intereseaza LinkMania sa-mi pese de probleme, sincer au fost vremuri cand eram implicat dar acuma, prea putin imi pasa. Pacat de cativa amici buni pe care ii am pe server, restul mediocrilor ma lasa rece. Probabil imi voi sterge si eu caracterele ca sa n-am motiv de intoarcere si sa fie satisfacuti deplin haterii.

Al vostru iubit lautar,

Gecson

Posted

gecson am dat cu  botnetul nu stiam ca face asa mare paguba scuze :)

Posted

pai ai stiut sa te exprimi si sa folosesti un semn de punctuatie pentru ca, ti-a zis cineva(ma refer la startul topicului) sau ai dat copy>paste etc.

la fel si cu floodul ti-a zis cineva...acuma esti zeu sau chiar fac altii si te dai tu rotund(mici exemple)

eu sunt convins ca,cu acest flood ai si tu legatura si ceilalti din "gasca" ta(si ati avut mereu) ....altii care tac si fac.

Posted

nus si am avut resurse de anul trecut

si nu am dat numai eu

am primit 99 aiurea si pe dl si pe sm

dadea drogmg alias liviu

si  inca ceva cand zii de zii lucrezi pe Linux

numai pui, .

Posted

Cand oick isi va cere scuze si floodul se va termina.

Ca jucator folosea afk tools la fire cu sm Alexandru si injura pe cei din acvila ca ii scriau pe alb

De atunci cand prinde pe la plangeri din acvila nici nu se uita da ss

La reevaluari tot el apare si nu e correct ca moderatorul care rezolva plangerea sa fie si la reevaluare.

Alt admin iti a fost un mare caz cu elitele pana la urma sa ajuns la concluzia ca filmul nu a fost facut pe link.

Alti jucatori iau ss si pentru banuiala ca aduna zen

Acuma au gamenation sau mutat cu toti acolo

Dar daca dau flood pe link oare nu ma pot muta si acolo?

Iubesc linkul ,si oameni de el, dar cel mai mult urasc cei care fac dreptate pentru ei insusi

exprimarea lu' magnum

si nu am dat numai eu

gunit konvict

canal linux

aici iar...difera nu?

Mereti ma, cauta solutii de luni bune, cateodata stau si ma intreb, chiar asa de incapabili sunt cei responsabili de serverele LinkMania? 

Exista log-uri si evident se poate vedea de unde vin atacurile, vezi  ca vin de pe aceleasi adrese, le blochezi, ca sunt metode! 

In cel mai rau caz inchizi externu, mai pierzi din playeri si atunci poate sa sufle in iaurt cu flood-ul pentru ca sa fim seriosi, de pe un net de 35 lei nu te apuci sa floodezi LinkMania sau orice alt server dedicat, ma rog, de o fi dedicat pe ce tin Mu.

Evident asta nu e singura solutie, cu main2 se gaseste si metoda de flood cu injectorul care face loop de query in MySQL sau SQL Server pe ce o fi tinut Mu-ul, parca asta imi zicea cineva din vechiul HH ca era o alta metoda. 

Pe mine prea putin ma mai intereseaza LinkMania sa-mi pese de probleme, sincer au fost vremuri cand eram implicat dar acuma, prea putin imi pasa. Pacat de cativa amici buni pe care ii am pe server, restul mediocrilor ma lasa rece. Probabil imi voi sterge si eu caracterele ca sa n-am motiv de intoarcere si sa fie satisfacuti deplin haterii.

Al vostru iubit lautar,

Gecson

si aici serifu' lui magnum:)

casti-va ochii...magnum mereu a avut pe cineva care sa-i zica ce si cum...pun pariu ca nici sa vorbeasca corect romaneste nu stie!

gecson te-a acoperit mult magnum:) 

o sa va las in lumea voastra stati linistiti doar vreau sa va spun ca nu toti sunt asa prosti cum credeti voi...iar daca pentru cineva sunteti niste "oameni mari" asta nu inseamana ca toata lumea va vede/sau va considera asa!

nu dati join la ce zice el fiti serioasi!

nus si am avut resurse de anul trecut

si nu am dat numai eu

am primit 99 aiurea si pe dl si pe sm

dadea drogmg alias liviu

si  inca ceva cand zii de zii lucrezi pe Linux

numai pui, .

chiar deasta am zis si altii care tac si fac!

Posted

gecson dai join pe ircd dai in pula nostra pe astia

vlad daca esti el

gecson nu a dat in svr asta

a dat dar cu alte unelte ale mele

lumea ma crede prost atunci sa imi scoata banurile si sa dea lui gecson

nu am dat eu a dat el :)nu prin injector de asta  nu mere svr acuma

gecs am destul de multi  boti sa dam jos si svr lui boom si a lui buny treci draq pe ircd ca ma culc ca sunt fumat

Posted

Ghemotok, 

Scurt si la obiect am sa-ti raspund la cateva chestiuni despre care nu stii, nu ai habar si vorbesti in necunostinta de cauza, lucru ce in viata reala poate duce la raspundere penala (calomnie, CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia. , citat din DEX).

In primul rand, eu prefer sa ma mandresc cu alte realizari, nicidecum sa ma dau rotund pe un server de Mu.

In al doilea rand, te rog sa nu ma amesteci pe mine cu Magnnum, chiar daca multi il desconsiderati, omul nu e prost deloc si in domeniul in care activeaza el poate avea un succes mare, daca va fi descoperit de cine trebuie. Eu sunt absolvent de Automatica si Calculatoare, nu am treaba cu retelistica si programarea in domeniu, nu am fost pasionat niciodata. Eu sunt axat pe conducerea proceselor industriale.

Oricum, nu cred ca intereseaza pe cineva aceste amanunte, pe scurt vroiam sa subliniez faptul ca desi il desconsiderati pe Magnnum, poate nu o fi cel mai corect vorbitor de lb. romana,nu toti suntem la fel,chiar si oamenii mari din stat rup lb. romana si eu o fac uneori,se intampla, dar in ceea ce face el e chiar bun. 

Numai bine! 

Posted

Daca n-am fost niciodata acceptati pentru ca suntem parte a guildului Acvila (eu am candidat pentru post-ul de GM). Cazuri concrete de ajutoare oferite de Magnnum au fost, dar au fost fie ignorate fie refuzate vehement. 

Eu oricum nu am ce sa fac sa impiedic ambitia unora, fiecare face ce vrea. (vedeti cazul de fata)

Am stat prea mult aici, o zi frumoasa. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...