Paco Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Varrio El Corona X3 este actual una dintre cele mai vechi bande de strada din orasul Los Santos. Ei sunt unul dintre numeroasele ganguri Surenos,care platesc tribut Mafiei Mexicane,la eMe. Ei fiind gasiti in cartierul El Corona,aceasta banda sa remarcat prin agresivitatea lor. In ciuda agresivitatii,acestia sun recunoscuti pentru onoarea si respectul lor. Mai ales pentru faptul ca sunt in stare sa isi dea viata pentru alt membru al bandei. Varrio El Corona a fost fondata initial in anum 25 Iulie 2007 de catre Paco Martinez . Din cauza problemelor interne Varrio El Corona sa divizat foarte mult,pierdandu-si astfel foarte multe afaceri. In prezent Varrio El Corona poate fi gasita tot in Las Colinas,ei ocupandu-se cu jafuri,trafic de droguri,arme,trafic de persoane,proxenetism. Cerinte pentru a intra in gang Nu trebuie sa cunosti roleplay la perfectie,deoarece nimeni nu e invatat,daca vrei sa inveti te vei acomoda repede. Trebuie sa detii un nume de hispanic/mexican,in general latin,la fel si un skin. In Character trebuie sa rolezi cu o varsta de 14-20 ani,trebuie sa ceri acordul liderilor daca vrei sa rolezi ca un om matur,peste 20 de ani. Recrutarea se va face strict In Character,cererea de intrare in gang prin metode OOC te va pune in dezavantaj. Reguli OOC 1.Folosirea chatului /b trebuie sa fie aproape deloc!Doar in cazuri mai speciale este permisa folosirea acestui chat. In rest vrem sa comucam doar In Character. 2.Trebuie sa respecti toate regulile serverului,dar si pe ceilalti playeri,indiferent ce conflicte ai avut cu ei InCharacter. 3.Ce se intampla in gang,ramane in gang atat IC cat si OOC.Mai ales OOC deoarece se face mult metagaming.
TechnoRunner Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ceva original, nu sti sa faci, doar plagiat se practica?
Paco Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 (edited) Uitandu-ma peste celelalte topicuri de factiuni neoficiale am vazut acelasi plagiat...textul este original,doar bannerul deoarece eu nu cunosc photoshop. Si numele,exista si in realitate deci nu vad ce mare plagiat am facut.Si apropo nu topicul/numele conteaza ci roleplayul,topicul este doar asa "de frumusete" ca sa ia ochii. UPDATE: Credits Banner l*:rp Edited February 22, 2013 by Paco