GReedy Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 am si eu o problema....stau in cernavoda(ahamz... nuclear powerplant&shit) si aici avem un singur ISP(nu dau nume ca poate imi taie cablu`) care isi face de cap pt ca stiu ca nu mai este nici un provider in oras....adica daca este o problema tehnica se rezolva cand le vine lor chefu`...e vre`o metoda prin care putem sa`i facem sa se poarte cum trebuie?p.s. nu stiam exact unde sa postez, scuze daca am gresit sectiunea.
seba18 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 da, daca ti-e lene sa faci un drum pana la OPC si sa depui o plangere, s-ar putea sa te ajute formularul electronic de aici
nwradu Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Da, nu te astepta la mare lucru Eventual petitii la petition online, plangeri multe, telefoane toata ziua, etc... Mai exista si ANRC, autoritatea nationala de reglementare a comunicatiilor sau ceva asa, poate se pot face plangeri si pe acolo.
Manticore_LightSide Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Sau pe baza contractului pe care il ai cu ei... ii dai in judecata daca nu respecta termenii contractului.
GReedy Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 in contract scrie ca problemele vor fi cat mai curand posibil, nu au un termen exact ...faza asta nici n`am citit`o la inceput....o sa incerc sa completez shi sa trimit un formular d`ala electronic de kre mi`a dat seba18(thanks again)