Iaf0ne Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 deci,mi-am luat alt mu...ca sa ma joc in timp ce asta nu merge...cred ca va dura cv bn inteles...dar nu are legatura, si am dat dublu click pe patchu celuilalt mu...s-a instalat,toate bune si frumoase...am jucat vreo ora si am zis sa intru pe link poate merge srvru si eu pierd vremea pe celalalt mu...si intru in D: nu mai e folderu...a disparut fara sa ma ating de el...si curios e faptu ca nu a mai umblat nimeni la pc ...si chiar nu pot sa inteleg dc s-ar fi sters...sau cum...are cnv vreo idee?
Playboy Cigarette Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ceva virus cel mai probabil, am avut si eu ceva asemanator...mi-a sters jumate' din orice folder !
Iaf0ne Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 fii atent,am dezarhivat mu...de vreo 16 ori(mu link,asta am realizat ulterior)...si dupa ce m-am plictisit de saracia aia de asa numit srvr...l-am sters...am iesit din folder...si l-am dezinstalat di CP...acum vreo 20 de min intru in folderu personal unde tin mu link(printre poze si altele) sa cat o mel sa o pun pe telefon...si ma trezesc cu o gramada de foldere mu link1 mu link 1(1) etc... Oare si zic OARE? problema sa fi fost instalarea celuilalt mu?adica...asta era sezonu sase...oare nu pot co-functiona 2 versiuni diferite? ...sa imi spuna si mie cnv..cum pot juca mu...pana se rezeolva problema pe link:D daca sunteti binevoietori,va rog!!
Lee Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 De ce imi da eroare am accelasi lucru ca si Iaf0ne
cfv1000 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 http://www.eset.com/us/online-scanner/ si scanati-va pc-ul. Parere personala neconfirmata: noul mu are un virus pe undeva. Alternativa: https://www.virustotal.com/en/ (si dati url-ul arhivei acolo)
Iaf0ne Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 da...a gasit 7 threads din care 3 in folderu de mu...interesant...te scuteste de o bataie de cap cu antivirusu...nu stiam ...mersi inca odata:D
danserious Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Daca mai ai probleme , sau are cineva , aveti grija la avast ala antivirusul , pentru ca mananca tot ce ai pe PC .exe , am patit eu :|
Ricooo Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Salut intra pe google si scri asa : [ nod32 6+fix torrent ]si iti merge un an si cv antivirusu si e mai bun decat avast !!!
Tika Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 da mai Rico dar nu toate merg de acolo cred ca unu de pe kickass torrent sau cum era atata imi amintesc ca erau 3 foldere unu x86 unu x64 si fix adica 2 antivirusi unu de 32 bit si unu de 64 + fix pentru update da nu e valabil numa pana in 2014.1.1 da poate ca sa rezolvat problema. si chiar e mai bun nod ca avira ca aviri imi omorea pc iar nod32 merge stas