Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Iaf0ne

pc da rateuri

Recommended Posts

Posted

deci,mi-am luat alt mu...ca sa ma joc in timp ce asta nu merge...cred ca va dura cv bn inteles...dar nu are legatura, si am dat dublu click pe patchu celuilalt mu...s-a instalat,toate bune si frumoase...am jucat vreo ora si am zis sa intru pe link poate merge srvru si eu pierd vremea pe celalalt mu...si intru in D: nu mai e folderu...a disparut fara sa ma ating de el...si curios e faptu ca nu a mai umblat nimeni la pc ...si chiar nu pot sa inteleg dc s-ar fi sters...sau cum...are cnv vreo idee?

Posted

fii atent,am dezarhivat mu...de vreo 16 ori(mu link,asta am realizat ulterior)...si dupa ce m-am plictisit de saracia aia de asa numit srvr...l-am sters...am iesit din folder...si l-am dezinstalat di CP...acum vreo 20 de min intru in folderu personal unde tin mu link(printre poze si altele) sa cat o mel sa o pun pe telefon...si ma trezesc cu o gramada de foldere mu link1 mu link 1(1) etc...

Oare si zic OARE? problema sa fi fost instalarea celuilalt mu?adica...asta era sezonu sase...oare nu pot co-functiona 2 versiuni diferite?

...sa imi spuna si mie cnv..cum pot juca mu...pana se rezeolva problema pe link:D daca sunteti binevoietori,va rog!!

Posted

da...a gasit 7 threads din care 3 in folderu de mu...interesant...te scuteste de o bataie de cap cu antivirusu...nu stiam ...mersi inca odata:D

Posted

da mai Rico dar nu toate merg de acolo cred ca unu de pe kickass torrent sau cum era atata imi amintesc ca erau 3 foldere unu

x86 unu x64 si fix adica 2 antivirusi unu de 32 bit si unu de 64 + fix pentru update da nu e valabil numa pana in 2014.1.1

da poate ca sa rezolvat problema. si chiar e mai bun nod ca avira ca aviri imi omorea pc iar nod32 merge stas

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...