Bitzic Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 hai sa fim seriosi, pentru alea 3 secunde in care nu am fost atent iau nefondata??
KooX Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 15. PK (Player Kill)- Primul avertisment: suspend minim 5 zile- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zileNu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat)Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.PK in arena nu este pedepsit Daca ai aceasta poza (cea cu rosu scris) iti scot suspend-ul.
Bitzic Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 mda.. lasa,odata ce am zis de alea 3 secunde e evident ca nu o am...