Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrSenzatius

[Sugestii] Everaldo Fortuna

Recommended Posts

Posted

1) Scoaterea factiunilor predefinite, cel putin Hell Angels MC si Yakuza, care isi are spawnul in El Corona :))

2) Adaugate case si niste bizuri in afara de 24/7.

3) Adaugate biciclete la dealership.(evident mai multe nu doar 3 bucati disponibile ca la masini..)

4) O comanda gen /calllist care sa iti afiseze toate numerele importante gratuite, gen TCC, LSPD, SAN.

5) O comanda /tog, care sa iti permita vizualizarea canalului /n chiar daca ai trecut de nivel 2. Sa spunem ca nu este nici un tester/admin online, iar cineva are o nelamurire, in cazul acesta am putea noi sa il ajutam, playerii mai mari in nivel. Tot cu ajutorul comenzii asteia, /tog, sa poti activa/dezactiva chatul /b dar si cel al reporterilor, poate eu fac roleplay iar vorbaraia lor, a celor din SAN ma incurca.

6) Vorbiti si voi cu capii comunitatii sa ne acorde un forum, ceva gen pd.linkmania.ro si rezolvati cu LSPD-ul, mi se pare foarte foarte aiurea departamentul respectiv, din toate punctele de vedere; nici un cod penal, nici un regulament, absolut nimic. Nu stiu pe ce criterii a fost ales liderul, dar vazand semnatura lui, cred ca a fost investit in functie deoarece este omul lunii pe lands sau ceva de genul :)) .

7) Marita distanta de la care poti vedea numele unui jucator, ajuta la raportarea unui codat de exemplu sau a unei persoane care face non-rp cu masina, nu are cum sa influenteze negativ sugestia aceasta, deoarece aproape cum este acum sau la distanta, tot se vede numele.

8) Scos restaurantul de la gas station idlewood, bagati un 24/7 in loc, nu se face si nu se va face ever rp in restaurantul ala sau ce o fi, interiorul este prea urat + ca nu ai acces la nici o comanda in el, sa bei ceva sau sa mananci, pentru a lua heal.

9) Adaugata posibilitatea de a face arme/droguri gangurilor oficiale.

Cam atat momentan.

Posted

1.Pro

2.Pro

3.Pro.

4.Pro

5.Pro

6.Codul penal este aici .. Ce rost ase sa se creeze un subdomeniu doar pentru PD ? S-ar ocupa mult spatiu si nu ar fi de folos.

7.Pro

9.Pro dar sa aibe limita la gloante

Posted

Pai ar avea rost, un loc unde cei din pd pot tine lucruri private, un loc pentru cereri de licentiere, pentru cererile de arma, actiuni speciale, asta in cazul in care liderul are habar de asa ceva, si s-ar organiza actiuni asupra factiunilor oficiale ilegale, raiduri si asa mai departe, si acum sa fim seriosi, cat naiba poate ocupa un subdomeniu? iar daca nici linkmania nu are resurse destule, eu ma impusc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...