GRIMM Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 video - si un print - http://postimage.org/image/3tbv6bnu7/ Mai lasati prostiile ca nu face bn la sv si asa sunteti destui. :ceuameni:
Ang3lik Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Asta imi place cel mai mult cand va faceti singuri de ras:)de unde ai dedus tu ca am avut speed? Habar nu aveti sa jucati dar stiti sa comentati mereu speed,hack si altele. Ai luat 3pk-uri si gata am avut speed? 1.nici set nu aveai pe tine(set incomplect+13,cine stie cum stai cu ddi) 2.la al-2-lea pk si al-3-lea nici swel nu ti-ai dat 3.iar la toate astea nici qwe nu dai Ce este asa anormal in cele 3pk-uri? Esti de rasul curcilor!uita-te de mai multe ori la tine si pe urma acuza-l pe celalalt. No warn,eu am fost pe Damian!
GRIMM Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Asta imi place cel mai mult cand va faceti singuri de ras:)de unde ai dedus tu ca am avut speed? Habar nu aveti sa jucati dar stiti sa comentati mereu speed,hack si altele. Ai luat 3pk-uri si gata am avut speed? 1.nici set nu aveai pe tine(set incomplect+13,cine stie cum stai cu ddi) 2.la al-2-lea pk si al-3-lea nici swel nu ti-ai dat 3.iar la toate astea nici qwe nu dai Ce este asa anormal in cele 3pk-uri? Esti de rasul curcilor!uita-te de mai multe ori la tine si pe urma acuza-l pe celalalt. No warn,eu am fost pe Damian! Degeaba ai editat ca tot ai distrus limba romana, set ca set dar imi dai tu un ts si imi iei 300k ? Esti super batman cu sabia lui zoro ? Skillu ala care mi l`ai dat ai vazut cum s`a pus dmg ? A fost 10 in 1 + ca ai dereglat tot dupa cum se poate vedea. Asteptam decizia.
fdsa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Degeaba ai editat ca tot ai distrus limba romana, set ca set dar imi dai tu un ts si imi iei 300k ? Esti super batman cu sabia lui zoro ? vezi ca mananci maro cu lingura , ia du-te pe sieger server si vezi in party cat hp ai apoi mai abereaza pe forum ce-mi mai plac mie desteptii astia care ei "stie" tot.... 8-|
GRIMM Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 vezi ca mananci maro cu lingura , ia du-te pe sieger server si vezi in party cat hp ai apoi mai abereaza pe forum Degeaba ai editat ca tot ai distrus limba romana, set ca set dar imi dai tu un ts si imi iei 300k ? Esti super batman cu sabia lui zoro ? ce-mi mai plac mie desteptii astia care ei "stie" tot.... 8-| lasand la oparte limbajul de tractorist, chiar si asa 1 ts ? 1 skill ? sa fim seriosi.
Ang3lik Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Asta imi place cel mai mult cand va faceti singuri de ras:)de unde ai dedus tu ca am avut speed? Habar nu aveti sa jucati dar stiti sa comentati mereu speed,hack si altele. Ai luat 3pk-uri si gata am avut speed? 1.nici set nu aveai pe tine(set incomplect+13,cine stie cum stai cu ddi) 2.la al-2-lea pk si al-3-lea nici swel nu ti-ai dat 3.iar la toate astea nici qwe nu dai Ce este asa anormal in cele 3pk-uri? Esti de rasul curcilor!uita-te de mai multe ori la tine si pe urma acuza-l pe celalalt. No warn,eu am fost pe Damian! Degeaba ai editat ca tot ai distrus limba romana, set ca set dar imi dai tu un ts si imi iei 300k ? Esti super batman cu sabia lui zoro ? Skillu ala care mi l`ai dat ai vazut cum s`a pus dmg ? A fost 10 in 1 + ca ai dereglat tot dupa cum se poate vedea. Asteptam decizia. Ce treaba are editarea cu ceea ce ai postat tu?esti vreun poet da-te dreq! Esti praf dar chiar nu realizezi!pe s2 tu ai 300k?(daca chiar ai cunoaste ai stii ca pe s2 hp e mai mic decat pe s1,dar prin asta iti mai dai o data foc la valiza!) > Prostu daca nu e si fudul nu e prost destul!
GRIMM Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 angelico , chiar si cu hp care e pe siege cat o fi nu ai cum sa`mi dai 1 hit chiar si fara set . ancheteaza cnv pe doamna ?
CoxCox Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Tix mai du'te drq de nepot,mergi cu setul ala obosit si-l acuzi de speed ? Orice BK full iti da 1 ts si esti jos.Cat de tampiti pot fi unii... Si pe server 2 ai 230 k,2 ts esti lemn. Nu te mai caca pe tine cu 1 ts,pentru ca n-ai timp sa vezi ca el defapt da 2 3 ts....afon nenorocit.
GRIMM Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 bai asta , de ce sariti cu jigniri si prostii daca tot e asa curat ? warn va rog la toti avocati
sirspinte Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 la pariu ca eu iti dau 1 ts si pici? mai ales fara sweal
Damian Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 cer nefondata pt acest individ care a postat. trebuia intai sa analizeze ce ringuri+PENDANT, ARME (set) , optiuni galbene etc + aripi am pe mine, vad ca ia 50k dmg, asa i-a dat si GhemotoKu lui huskar si l-a acuzat de nustiu ce hackuri. jucati MU Online dar nu aveti cunostiinte despre acest joc, app cand bk vine spre tine vine foarte incet :)
GRIMM Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 daca m`am inselat imi accept nefondata bucuros , doar ca mi se pare dubios . vedem ce spune si un admin . last post
Damian Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ca in acest topic BK cu set ca lui Huskar primeste 60k dmg si are selt +13 opt etc si sweel etc... atc acest individ care e dezbracat n-ar trebui sa moara? ce 1 hit vorbesti :-j .