Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bulin

[Sugestie]Alin_Nasser

Recommended Posts

Posted

Imi cer scuze pentru acest topic dar ideile mi-au venit dupa ce ai inchis topicul anterior si nu am avut cum sa editez..

1.Propun adaugarea a doua comenzi:

Una pentru intrare/iesire garaj si alta intrare/iesire acoperis la elicopter (gen ascensor).

Aici as sugera sa fie pickup pentru a informa angajatii despre comenzi : http://imageshack.us/photo/my-images/201/samp019dp.png/

Nu am cerut upgrade la factiunea deoarece de aceste comenzi se bucura si
celelalte factiuni guvernamentale prin urmare nu are rost sa platesc
pentru asta.

2.Propun infiintarea unui numar de telefon gratuit pentru ca jucatorii sa poata plasa anunturi sau sa poata lua legatura cu un reporter pentru diverse activitati (Interviuri, reportaje, transmisii in direct de la evenimente etc.).

3.Propun ca liderul si subliderul factiunii nr sa aibe acces la /d pentru a comunica cu politia/mecanicii/salvarea in caz de actiuni importante cu interes public ce trebuiesc anuntate si la radio.Eventual sa stabileasca transmisii in direct de la actiuni etc.

Guest Oliver.
Posted

Pro

*AVERTISMENT VERBAL: Postul necesită şi un argument.

Posted

Bună dimineaţa.

1. Se va adăuga după restart.

2. Există deja numărul 171 pentru news, după restart o să fie disponibilă comanda /calllist.

3. Discuţi IC cu liderii facţiunilor guvernamentale, şi dacă aţi ajuns de comun acord să primiţi şi voi staţii codate cu frecventa comună, o să aplic în script.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...