Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lee

[Sugestie]Lee_Cooper

Recommended Posts

Posted

Buna ziua!

Am venit cu o propunere pentru voi.

Ce ar fii ca de acum in colo toti playeri care vor sa se angajeze la o anumita factiune guvernamentala,sa vina la spital pentru a face fisa medicala,pentru a putea vedea daca accesta poate sau nu sa lucreze.

Posted

Imi place ideea, cei care doresc sa se angajeze sa aiba nevoie de o fisa medicala, iar daca se poate sa se faca si un mini script prin care sa demonstreze liderilor cum ca a facut fisa medicala si cum ca este aprobata.

PRO

Posted

Este o idee foarte buna si rp totodata..Orice firma guvernamentala are obligatia sa isi trimita angajatii la consult periodic gratuit..Daca ar fi sa plateasca ar trebui sa plateasca liderul pentru toti membrii..PRO

Posted

PRO

Mi se pare o idee buna, iar o data la o anumita perioada sa se faca un consult, pentru a demonstra persoana respectiva ca inca este apta pentru munca. Insa, momentan nu cred ca exista niste factori care sa influenteze aceasta fisa medicala, adica sa nu poti elibera fisa din cauza ca ai o boala sau ceva...

Desigur, veti spune ca vom face roleplay ca avem Parkinson de exemplu, dar nu e asa simplu pentru ca nu stiu cati vor renunta la o factiune guvernamentala pentru a face RP de om bolnav...Totusi, ideea e buna..dar trebuie lucrata..

Guest NightWishMaster
Posted

Insa, momentan nu cred ca exista niste factori care sa influenteze aceasta fisa medicala.

Se poate face un sistem de stil de viata - metabolism.

Acesta sa fie o suma de elemente ce iti pot afecta starea generala de sanatate: numarul de accidente auto, consum de droguri/alcool, impuscaturi.

Acestea ar putea di elementele ce afecteza in mod negativ starea dar sa fie in contramasura si elemente pozitive ce vor recupera din pierderi: alimentatie, vizite regulate la medic, timere ce in general cresc anumite variabile counter ce pot fi resetate la orice element negativ sau daca in timpul stabilit de implinire (counter maxim) sa aduca un plus la starea de sanatate (cca atunci cand daca o perioada de timp te feresti de excese si abuzuri, organismul isi revine incet, de la sine).

Ideea defapt e ca tot acest sistem ar pune in miscare multe afaceri si elemente ale serverului ce in general sunt inactive sau active slab: ar creste consumul de mancare de la pizza, restaurante etc., ar creste activitatea la medici prin acele vizite de consult periodice, ar crea un rost si un risc asumat pentru consumul de alcool/droguri si alte chestii ce-mi scapa.

Posted

Insa, momentan nu cred ca exista niste factori care sa influenteze aceasta fisa medicala.

Se poate face un sistem de stil de viata - metabolism.

Acesta sa fie o suma de elemente ce iti pot afecta starea generala de sanatate: numarul de accidente auto, consum de droguri/alcool, impuscaturi.

Acestea ar putea di elementele ce afecteza in mod negativ starea dar sa fie in contramasura si elemente pozitive ce vor recupera din pierderi: alimentatie, vizite regulate la medic, timere ce in general cresc anumite variabile counter ce pot fi resetate la orice element negativ sau daca in timpul stabilit de implinire (counter maxim) sa aduca un plus la starea de sanatate (cca atunci cand daca o perioada de timp te feresti de excese si abuzuri, organismul isi revine incet, de la sine).

Ideea defapt e ca tot acest sistem ar pune in miscare multe afaceri si elemente ale serverului ce in general sunt inactive sau active slab: ar creste consumul de mancare de la pizza, restaurante etc., ar creste activitatea la medici prin acele vizite de consult periodice, ar crea un rost si un risc asumat pentru consumul de alcool/droguri si alte chestii ce-mi scapa.

Sry pentru off..

Night, de ce nu te alaturi si tu ca scripter ? :D

* AVERTISMENT VERBAL: Nu este permis off topicul.

Guest NightWishMaster
Posted

Mai bine nu fi offtopic.

Guest NightWishMaster
Posted

Daca vrei sa faci abstractie de ce am postat eu in prima mea interventie de aici, atunci fisa medicala sa poate rezuma doar la o variabila implicit 0 care in momentul in care vrei sa te angajezi, in liniile de conditii sa adaugi aceasta variabila ce pentru trece sa aiba valoare pozitiva (poti s-o faci din prima bool) si ca sa o aduci la valoare pozitiva, sa fie afectata de o comanda accesibila medicilor in cadrul spitalului, intr-o camera actual nefolosita, numita sa zicem "/consult". In comanda pui diverse conditii cum ar fi: suma minima de bani, locatie (spital), conditie initiator (sa fie medic), timer pentru consult (sa zicem 30 secunde) si o conditie finala de locatie (sa fie ambi playeri implicati in actiune la locatia initiala, la momentul implinirii timerului). Variabila despre care spuneam ca reprezinta vizita medicala, eu zic sa o declari 0 la logare, sa nu te complici cu camp in plus in MySQL, deci sa se reseteze daca plyerul iese de pe server.

Totodata, poti face ca taxa de vizita medicala sa o seteze leadrul pentru a preveni abuzurile si non-RP-ul (dat bani mascati de comanda). 

Posted

Salut.

Nu ai înţeles de ce aveam eu nevoie: câmpurile ce o fişă medicală le conţine, date precum: nume,prenume,cnp,ultimul control, etc.. ca să-mi pot face o idee de ansamblu pentru acest sistem.

Posted

Buna seara!

p1.Acceasta fisa ar trebuii sa contina datele despre pacient:nume si prenume,cnp,varsta

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

p2.Diacnosticul care sa facut in urma analizelor medicale pe care le facem noi cei din medici.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

p3.Propun infiintarea unei comenzi pentru eliberarea unui certificat (unei adeverinte) prin care sa rezulte daca cetateanul respectiv este apt sau nu pentru a munci adica daca este sau nu in evidenta cu boli care il pun in incapabilitate de lucru.Comanda sa fie in genul celei de aprobare pentru ridicarea masinilor adica sa nu se poata da /invite fara a avea OK-ul unui medic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...