Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nickeel

[Sugestie] Enrique_Herrera

Recommended Posts

Posted

Propun ca la fiecare accident major - la viteza de peste 120 km/h de exemplu - in momentul impactului sa se invarta camera, efectul drunk 2-3 secunde , iar masina sa scada la 350 hp. Astfel sansele de non-rp la accident vor scade, iar fiecare factiune in parte va avea ceva de facut: de exemplu medicii vor salva victimele, TCC se vor ocupa de masinile avariate, politia va ancheta cauzele accidentului..

#Voi mai reveni si cu alte sugestii, dupa ce le voi pune la punct.

Posted

2. Crearea unei comenzi /cr (cruise control), care prin accesarea ei sa se pastreze viteza masinii constanta. Sunt sigur ca stiti despre ce e vorba. Sau sa se activeze la apasarea unui buton de pe tastatura.

3.      Sa se faca un mini-sistem de anunturi pentru masini astfel: in momentul in care un proprietar vrea sa-si vanda masina, sa aiba o comanda cu mai multi parametri care sa-i afiseze in dreptul masinii un mesaj 3D de exemplu "De vanzare! Pret [x] Telefon[xxxxxx]". Dupa ce este vanduta sau daca proprietarul nu mai vrea s-o vanda sa existe o comanda cu care se va putea sterge mesajul. 

Eventual, pentru a putea strange la un loc toate masinile de vanzare sa se amenajeze o parcare cu bariere. In momentul in care un jucator se afla cu masina sa la anumite coordonate de langa parcare si tasteaza comanda cu mesajul 3D, masina sa fie mutata in parcare si cu mesajul afisat. Masinile vor fi asezate in ordine, fiecare la o distanta egala fata de cea dinaintea ei(sistemul ar trebui sa salveze intr-o variabila, pozitia ultimei masini parcate). In momentul cand un jucator cumpara masina, aceasta sa fie mutata automat la iesirea din parcare. In caz contrar, daca proprietarul se razgandeste sa nu o mai vanda, sa aiba optiunea de a o scoate din parcare. 

Cat timp sunt in parcare, masinile sa nu se poata impinge , deoarece li s-ar schimba coordonatele, iar urmatoarea masina care va fi adusa in parcare va fi asezata alandala.

Oricum, ideea e importanta. Daca ii incanta pe scripteri ideea, detaliile se pot stabili ulterior...

Posted

PRO,mai ales 1,toti care fac accident uita sa faca rp mai ales sa dea telefon la salvare.

Poi da, murim de foame la CMLS =))) . 

Da sunt niste sugestii intereseante, prima idee imi place si mie foarte mult (nu pentru a face bani k medic =)) departe acest gand de mine) .

A doua idee este interesanta dar nu stiu cat de folositoare.... 

Iar a treia, este interesanta dupa parerea mea cred k dak ai putea sa faci anunt astfel, ai putea vinde maina mai rpd . 

Posted

Exista si posibilitatea ca in momentul impactului, respectivii 'participanti' (medicii, politistii, mecanicii) sa nu fie online.

Posted

Pro la toate sugestiile mai ales la prima si la a doua care imi plac foarte mult, cu "/cr" nu se va mai depasi mult limita de viteza.

Posted

Bună.

Sugestia va fi luată în considerare pe viitor, când numărul jucătorilor va creşte. Momentan nu putem impune o astfel de acţiune, din moment ce nu suntem siguri că e vreun medic / mecanic pe server.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...