Iaf0ne Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 http://www.imagebam.com/image/4cc0f8237120209 http://www.imagebam.com/image/535326237120212 http://www.imagebam.com/image/4f7c63237120214 ...crek e de ajuns:)
oick Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Iti trebuie print singur cu goldenul. Daca il ai te rog sa il pui.
nnbbb Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 http://www.imagebam.com/image/4cc0f8237120209 ...crek e de ajuns:) poza editata , trebuia sa apara intai screen 0000 si apoi 0001 , nu 0001 de 2 ori ca sa nu mai zic ca are 261 kb si celelalte au peste 600 asa ca ceriti-i poza 0000 ca sigur are meet player , de aia a editat daca baga vrajeli ca nu o mai mare pac inducere in eroare sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa le stergi de pe imagebam ca le am salvate
Iaf0ne Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 nu am poza singur cu goldenu k era in spatele meu...asa ca nu am cum sa fac print singur cu goldenu...toata treaba e k eu am ajuns primu...si deja atacam goldenu...daca ajungea el inainte nu crek mai era necesar sa imi dea mie pk...nu?
Iaf0ne Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 printu 0000 este in alta locatie cu alt golden...facut mai dvrm...nu cred k are rost sa il pun...pentru ca nu e relevant cazului
Iaf0ne Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 incep sa ma cam satur de servaru asta...numai ganditi oameni buni?ce legatura are faptu k am eu sau nu meet player...imi dai ss pt meet player...foarte bine...iti dau si dovezi de vrei...dar ESTI ORB tata?...tu nu vezi k face PK LA GOLDEN...cum vrei sa justifici chestia asta...ai ceva cu mn?personal?...pana acu te-am inteles...nu am stiut eu sa fac plangere si blah blah blah...dar acu ce mai vrei ma omule...dai ss pt pk la golden...asa cum e normal...si dam si mie ss pt ce vrei tu...DAR FA DREPTATE ...nu te mai juca ...k nu e frumos...cand o sa se invete minte domnu dinescu sa nu mai faca pk...a cata abatere e?...tu stii mai bn...dar nu mai imi pune nervi la incercare cu argumente dastea stupide"nu ai print singur cu goldenu" CUM VREI SA FAC PRINT SINGUR CU GOLDENU??????DACA EL E IN SPATELE MEU...trezitiva odata si faceti ce trebuie frate k nu asa se administreaza...
K-Gula Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 don dinescu nu a avut nici o abatere...a fost un ss pt stationare . atat. nu stiu despre ce antecedente vorbesti. si sincer...cred ca e vanatoare. nu ai print singur cu golden --- dovezi insuficiente. e ca si cum ai posta pt pk pe spot...dar tu nu ai print cu spotul gol. si mai esti si tembel si recunosti ca ai clicker! o dam pe de-a-ntoarselea k printul 0000 e de la alta invazie :| se numeste inducerea moderatorului in eroare si prin urmare este pedepsita de regulament ! CITESTE-L ! ca deaia e pus acolo . Cer respectarea regulamentului . nimic mai mult ! Mai dai si lectii la admini , nu crezi k esti cam "fatza palida" ? 8-|
Iaf0ne Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 frate...ESTI IMBECIL?CUM SA AM PRINT SINGUR CU GOLDENU DACA EL E IN SPATELE MEU ...de cand plec din tarkan...tu vezi ce scrii aici sau ai chef doar sa aberezi...adica daca eu nu am print singur cu goldenu findca e unu sau altu in coltu printului...ce inseamna singur cu goldenu pentru voi?sa fii primu care a ajuns la el...pentru ca eu nu pot sa ii zic cuiva sa nu ma mai urmareasa pe harta nu?...aici nu are cum sa fie nefodanta. si clicker toata lumea are...nu am ce sa fac daca nu gasesc altu...si asa si pasta abia l-am gasit...folosesc doar clickdreapta...care e in optiunea clickerului...si nu poti sa ma acuzi de altceva...nu cred k e cnv care sa joace fara clicker...in fine...acu a devenit o problema despre mine ...si nu despre adevarata problema care este un nenorocit DE PK LA GOLDEN...si nu ma mai enerva degeaba...oricum nu e treaba ta sa ceri nimic...stie adminu/moderator ce sa faca...oricum cel putin asa cred
K-Gula Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 tipule...esti sarit de pe fix. sa mor daca nu :)) iti dau eu 1 bok+5 numai sa nu mai latri ! succes moderatorilor sau adminilor cu tn. ca o sa aiba nevoie :))
Iaf0ne Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 nu e vb frate de +5...ok...nu ma face un +5...dar ma supara faptu k nu se face dreptate...si de latrat nu stiu cum ai ajuns tu sa latri pe topicu asta...dar in fine
oick Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Masquerade 25 zile suspend pentru nefondata + inducere in eroare. Asta e regula de pk golden, am subliniat in ea ce trebuia sa ai tu. 12. KS la goldeni sau omorât jucător pentru BOK ! - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A șaselea avertisment: suspend minim 98 de zile Cel care a venit primul la golden câștiga dreptul de primul venit (Print în care este singur cu goldenul). Primul venit își pierde acest drept dacă moare în timp ce se bate cu golden-ul. Se adaugă pedepsele date de regula de PK pentru cei care îl omoară pe primul venit (în timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul). NU ajutați (nici dacă vi s-a solicitat acest lucru) la omorârea goldenilor.În caz de reclamație nu va funcționa sub nici o formă scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"! Un jucător (party) nu poate atacă doi sau mai mulți goldeni simultan.