Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FilareT

[ [Plângere] Vicenzo_Montana - Non RP

Recommended Posts

Posted

Numele reclamantului: Cures Filaret
Numele persoanei reclamate: Vicenzo_Montana
Dovezi(screenshots/video): http://imgur.com/vh4V2Sz,KDQUOq3,pvpnLee#0
Descrierea situaţiei: Initial Vicenzo era afk in mijlocul strazii, eu am anuntat politia cum ca masina dansului ocupa strada degeaba si cum ca nu pot depasi fiind linie continua, pana la urma m-am asigurat IC si l-am depasit, dupa ce si-a revenit din AFK am accelerat dupa care ne-a urmarit, m-a depasit si a apasat Hand Barke dupa care imi zice mie ca ce ma bag in fata lui. Dupa ce am facut accident RP el iese din masina si da in noi cu o bata scoasa non rp desigur in noi, in acel moment am scos aparatul foto si am facut o poza IC ca sa ii pot face o reclamatie si IC pentru ceea ce ia facut masinii mele. In timpul atacului am cerut ajutor politiei pe statie eu impreuna cu Parvan Laurentiu, politia in 30 secunde a si ajuns, l-a somat pe Vicenzo sa stea pe loc, acesta a comunicat cu noi, ceea ce e bine, dupa ce a venit Ryan Mendez i-am aratat poza IC care am facut-o adineaori, dupa ce i-am aratat poza IC lui Ryan, Vicenzo s-a urcat in masina si s-a facut disparut de la locul faptei.

Uitati un log care s-ar putea sa fie de folos deoarece nu am apucat sa fac poza la /me-ul in care am scos aparatul.

[21:24:42] {FFFFFF}[RADIO]{7F93EB}* LSPD Ryan
Mendez *: {FFFFFF}Un mecanic,am si eu nevoie de o reparatie la masina,am
fost intr-o urmarire., terminat.

[21:24:51] * Cures Filaret scoate aparatul

[21:24:53] * Suntem atacati (( Parvan Laurentiu ))

[21:24:56] * Cures Filaret face o poza lui Vicenzo

Martori: Parvan_Laurentiu si Ryan_Mendez

Btw. Sper ca acuma la a IV-a plangere impotriva lui Vicenzo sa nu mai aiba atata norocul. Nu mai este prima abatere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...