Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Parsivu

PK Excesiv keNZor

Recommended Posts

Posted

pai normal ma daca vanzezi ...la ce te poti astepta?

pai normal ma daca vanzezi ...la ce te poti astepta? decat pk? nu vezi dupa ce ca mai sunt 10 player pe sv u vanezi...si cu flood si cu altele... dute tare copil inapt

si in 2 la mana. nu tiam dat doar tie pk .pretenas nu vezi ca umbli la vanat. dute tare....ce sa se faca dretate...vin amn2 peste mine in tark si ma ia cu no ks ..nu stationa..si altele ...nu mi se pare normal..si ma face sa ii si injura ...asta e vanatoare pe fata ..:|

Guest Parsivu
Posted

Nu e vanatoare , tu ai dat pk , eu am printat , am postat , acum taci si inghite , ti-am mai spus si ma repet , prostia se plateste , ti-am zis frumos ca am preluat sau sa dai pt si tu m-ai luat la pk ca asa e trend-ul pe link daca esti mai mare  dai pk .  Poate ca nu postam daca nu postai " limbajul" ala ... mai am 4 zile sa ma gandesc daca postez si ks si stationarea..

Posted

ba copile pune preluarea daca ai preluat

am fost la calc si lam lasat pe uniquesm sa vad ce face si dupa ce ma intrebat de 2 ori ca sunt afk iam raspun si u ai venit si tiai bagat ca musca'n lapte asa ca taci draq

Guest Parsivu
Posted

Hai sictir , erai afk ai revenit fix in minutul 6 al preluari , eu sunt UniQue , eu jucam pe el in acel moment .

AM PRELUAT , nu arat preluarea decat daca te postez pt ks si stationare , iti arat asa pt tine ca au fost 3 seturi de intrebari : http://www.imagebam.com/image/855976236149014 

Guest Parsivu
Posted

Nu am postat inca KS + Stationare , cand o sa te postez o sa vezi , deci e dupa cum vreau eu , nu dupa cum vrei tu . P.S tin sa precizez ca este cont clona  acest kw90s

Guest Parsivu
Posted

cand am terminat eu scoala, tu bateai cu lingura in geam si ziceai " uite mama trec soldatii "

Posted

cand am terminat eu scoala, tu bateai cu lingura in geam si ziceai " uite mama trec soldatii "

ba soldatule :))) tu te-ai uitat peste printuri putin ? ai vazut ce ai pus acolo ?:))dc nu ai pus toate printurie din calc?:))

Guest Parsivu
Posted

Sunt 60 poze , doar cu pk . vede moderatorul , mai am daca este nevoie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...