Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-Gambit-

Server off?

Recommended Posts

Posted

Gata ma calmati-va ! Nu muriti 1 zi fara linkmania .

E ija online , poate o sa se rezolve problemele ( desi m-as mira )  cu flood , sv2 si altele.

si daca e ija online ce daca!? nici macar nu a postat pe aici sa zica ce si cum . singur nu poate face minuni mai ales daca e ceva care il depaseste , ija are acces limitat la server si fara o implicare serioasa din partea lui aind linkmania va muri incet dar sigur

aind este 0 barat pentru cei care jucam MU pe linkmania,atat timp cat nu a postat niciodata in aceasta sectiune si nu s-a interesat de ce probleme sunt , macar un amarat de anunt sa lase pentru astia 150 care se mai joaca , e neexistent pentru sectiunea MU.

Posted

de acord cu tine dar gandeste-te ca ija si ceilalti sunt legati de maini neavand acces deplin la server ca aind

el este singurul care poate face ceva , ca nu vrea / nu ii pasa / n-are chef sau nu il intereseaza sectiunea mu asta stim cu totii si e trist ca se duce severul de rapa

Guest Cegherap
Posted

o ora vrem si noi ca informatie....sa stim cand se deschide serveru :)

Guest Cegherap
Posted

Fac eu cadou un pc pt server :) se accepta ?

Posted

eu sper sezon 3 cu conturi :)) cu status cu cs cu aripi lvl 3 :)))

am fost cuminte tot anul sper sa vina acuma mos aidin sau mos ija cu rr db :)))

Posted

deseara imi iese ss :))) 

tin svr inchis sa prind eu spot :)))

un admin ceva prin zona ?? sa ne dea niste explicatii ?:)
Sau iara ii placa ca suntem prea neimportanti pentru explicatii..

Zeilor veniti si le spuneti si la muritori de rand ce se intampla pe muntele olimp

:))))

muntele olimp=As

Posted

Terminati ma drq cu rr db,sunt playeri care deabea s-au apucat.Daca s-ar rezolva cu lagul si cu toate cacaturile,ar fi foarte bun serverul.

Posted

daca nu stiai in s5 tot lvl 3 exista so maxim lvl 4 in s6 daca ar fi da 2 servere ar fi o chestie avand in vedere cas oameni care stau solo pe spot ca disprati

Guest Cegherap
Posted

Chiar asa sa nu raspunda nimeni ?

Posted

daca s-ar rezolva cu magnum si floodu lui ar fi fain da..

skype ce flood visezi

sau gandit ei cam in felul asta

Saraci disperatii care joaca mu sa le dam 24 de ore sa doarma :)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...