Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-Gambit-

Server off?

Recommended Posts

Posted

tind sa cred ca e vina celor cu flood-ul, de obcei pe la ora asta "petreceau" (banuiesc ca nu e numai unu) deci probabil nu e numai o eroare, sper sa nu fie vorba de ceva rollband sau asa...ar fi frumos sa ne raspunda un gm, a trecut o ora imd..

Posted

tind sa cred ca e vina celor cu flood-ul, de obcei pe la ora asta "petreceau" (banuiesc ca nu e numai unu) deci probabil nu e numai o eroare, sper sa nu fie vorba de ceva rollband sau asa...ar fi frumos sa ne raspunda un gm, a trecut o ora imd..

Sa va raspunda un gm la ora asta? este ora 1:08, maine este luni, lumea incepe munca. Bagati-va la somn si aflati maine ce sa intamplat.

Posted

are dreptate omu.. uni dintre noi oricum nu dorm toata noaptea... stiu ca nu e flood asa lung dar banuiesc ca de la floduri repetate s-o fi dus de tot :)) mentenanta tine maxim o ora... si aia a fost postat ieri din cate vad... si da kimmy daca esti gm si iti pica serverul, poti da macar o informare...

Posted

eu il flodez ?:)))

Repede flood numai asta aveti in cap :))

rr db ar fii frumos sa fie :))
Sa fii ascuns un svr pe undeva , sa fii facute teste bla bla 

Si de maine sezon 3 aripi lvl 3 :X 

Ce as bate la gunit si la restul de hh

Care imi da o palma ?:))) visez prea frumos

Posted

se poate da si daca are un black warm sau un laktons depinde de hardu pe care al are so... poate sa fie orice poate ia crapat calculatoru ...poate a vrut sal inchida 1 zi sunt 10000 de poate...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...