Roberto_Egardez Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Zona parc LSPDPrezentareAm decis sa fac o mapa unica si foarte realista pentru a da un aspect mai placut zonei LSPD. Vreau sa aflu parerile voastre si daca va place tuturor speram ca se va adauga pe server. Codul il voi da lui Akiro in cazul in care vrea sa o inculda.
Casio Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Imi place dar incearca in fata la PD sa faci o parcare, ar fii mult mai super.
Roberto_Egardez Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Imi place dar incearca in fata la PD sa faci o parcare, ar fii mult mai super. Este si un loc de parcare in fata in care incap maxim 10 masini. E cel mai bine nici prea multe nici prea putine.
anaxor Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Foarte frumos ar fi folosit acel spatiu din fata sectiei de politie. Felicitari pentru mapping.
Casio Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Am vazut undeva, nu mai tin minte, un mapping frumos in fata la LSPD. Era o parcare mare frumoasa, copaci, bariere, etc. Sincer scoate apa si cladirea stil buncar :)) nu e tocmai ok. Fa o parcare micuta si un parc cu banci, copaci si un monument ceva.
ARTIST Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Se observa ca ai imaginatie. O lucrare interesanta. Un 8+ din partea mea. P.S "Adanceste putin copacii. Cladirea ocupa un spatiu destul de mare si este inutila,gaseste un alt obiect ce si-ar gasi locul in centrul parcului." Daca doresti sa iti dezvolti cunostintele in acest domeniu, ma contactezi si voi incerca sa te ajut. Multumesc.
FALLEN Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 E super ok,dar mai bine scoti cladirea aia ca arata urat
Comy Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Mi se pare prea pompos cu clădirea aia în centru. Un părculeţ cu bănci, copaci s.a.m.d ar apărea mult mai frumos.
Roberto_Egardez Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Cladirea arata foarte bine in joc si ar veni urat fara nimic in mijloc. Daca gasesc altceva care da si mai bine, inlocuiesc.
ARTIST Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Daca Scripterul acestui Server i-ar gasi utilizare (sediul unui job,un birou, etc.) nu vad de ce ar incurca. Putina imaginatie si ii vei gasi inlocuire stimate.
Lee Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Poti face un bar in mijlocul parcului,un restaurant ceva/
bulin Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Felicitari :D 9 + ... Dar destul de zgomotoasa fantana dar merge cand sun fara sonor