Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrSenzatius

[Sugestii]Everaldo Fortuna

Recommended Posts

Posted

1) Sistem de savings - Propun ca, la banca sa ai acces la o comanda numita /savings unde poti depozita sa zicem intre 1 si 2.000. La fiecare payday, dobanda asta din savings sa creasca, cate un pic, cate un pic...gen daca eu am pus 2000 in savings, peste un payday sa fie 2100, apoi 2200, si tot asa; cand ai bani in savings, banca sa iti fie inaccesibila, sa pierzi posibilitatea de a depune/retrage bani.

2) /pm - Comanda Pm sa fie accesibila oricarui jucator, stiu ca nu este implementata pentru a se evita metagaming-ul, dar daca este sa punem mereu raul in fata, o sa batem pasul pe loc...poate altii o mai folosesc si in alte scopuri, cand /n este inchis de exemplu, nici un admin on si eu am nevoie de ceva, ce fac?

3) Sa se adauge cateva case pe server.

4) Sistem de factiuni dinamice...propun eliminarea factiunilor ilegale oficiale, aztecas si ce mafii mai sunt, mi se pare total aiurea...factiunile ilegale ar trebui create de jos, de la un-official, pana primesc gradul de oficial...

5) O comanda care afiseaza toate animurile disponibile pe server, desi unele merg, cum ar fi /dance /lay /hide etc, unul nou venit nu stie daca sunt sau nu animatii pe server.

6) Ieftinite preturile in 24/7, este prea mult 300 pentru o statie si 200 pentru telefon.

7) Cand trimiti /whisper, sa nu iti mai apara scrisul ala colorat...sa ramana doar acel mesaj standard care apare automat "X se apropie de Y si ii sopteste ceva", dar fara acel scris colorat care iti apare tie, este cam enervant, iti sare in ochi.

8) /calllist - cand tastezi /calllist sa ti se afiseze numerele importante, cat si cele de urgenta, cum ar fi numarul SAN News, LSPD, EMT si asa mai departe.

9) Faction chat pentru factiunile oficiale.

10) /spray pentru factiunile oficiale(pentru a face graffitiuri, /spray si textul dorit, eventual si doua-trei culori de ales)

11) Adaugat un 24/7 la gas station.

12) Masca, la 24/7, de preferat de la level 2-3 in sus.

13) Bandane, ochelari si alte articole la binco.

Posted

Pro 1

Contra 2

Pro 3

Contra 4

Pro 5

Contra 6 

Contra 7

PRO 9 - foarte important. // putem folosii si o statie radio, si sa ne setam noi frecventa.

Pro 10,11,12,13

Posted

Salut.

1. Există un sistem de dobândă pentru toţi banii aflaţi în contul bancar.

2. Nu se va adăuga momentan, până când nu voi fi convins de cunoştinţele roleplay-ului ale jucătorilor de pe server.

3. Casele se vor face pe comandă, în secţiunea IC a primăriei.

4. Nu te opreşte nimeni să-ţi faci propria facţiune, şi dacă vei progresa, noi îţi dăm slot oficial.

5. A fost adăugată comanda /animhelp, accesibilă de la următorul restart.

6. Se va discuta.

7. E destul de OK aşa. Dacă şterg mesajul ăla, cum ştii ce-ţi şopteşte?

8. Voi realiza un sistem pentru telefoane(agendă,numere apelate, etc).

9. Vom vedea.

10. Se va discuta.

11. La peco-uri e mai ok un interior de bar, restaurant, pentru RP. Nu pot pune compania să fie şi 24/7 şi benzinărie.

12. Se va adăuga.

13. Se vor adăuga.

Mulţumim de sugestii.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...