Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest

Masuri anti-flood

Recommended Posts

Posted

Se iau odata masuri anti-flood si restul problemelor interne?Daca nu cereti frate ajutorul si o sa fie cineva care sa se ofere

Posted

Ei pot da in judecata flooderi urmand ca acestia sa faca puscarie , un server este ca o casa , daca o detii tu si intra niste hoti sa iti fure ii poti da in judecata.Fac puscarie acei 3-4 flooderi daca coordonatori LinkMania stiu cum sa ia masurile

Posted

Spune tu care sunt acei 3-4 "flooderi". 

Nu va mai prostiti atat, daca staff-ul linkmania putea sa faca ceva fiti siguri ca rezolvau, nu asteptau sfaturi de la toti copii.

Posted

Nu va mai prostiti atat, daca staff-ul linkmania putea sa faca ceva fiti siguri ca rezolvau, nu asteptau sfaturi de la toti copii.

In primul rand tu esti singurul copil pentru ca nu gandesti ceea ce zici , cum serverul sa stea numai in flood / probleme de atata timp si sa nu fie rezolvat.Daca vroiau sa faca niste schimbari si sa rezolve problema , o rezolvau au avut destul timp la dispozitie

Posted

In primul rand tu esti singurul copil pentru ca nu gandesti ceea ce zici , cum serverul sa stea numai in flood / probleme de atata timp si sa nu fie rezolvat.Daca vroiau sa faca niste schimbari si sa rezolve problema , o rezolvau au avut destul timp la dispozitie

Stii ce nu inteleg eu? De unde ies "destepti" astea ca tine?

Ok, am inteles, daca tu poti rezolva problema de ce nu ai aplicat pana acum la o functie in staff? :Rofl2:

Posted

Pentru ca nu ma mai pasioneaza MU-ul , astept sa apara noua versiune :)

Posted

Se iau odata masuri anti-flood si restul problemelor interne?Daca nu cereti frate ajutorul si o sa fie cineva care sa se ofere

Doamne fereste... linku devine din ce in ce mai jsosnic...Mie greu sa cred ca este flood....ca sa floodezi servu asta trebe sa flodezi tot rdsu(asta daca nu e indepedent  hostu servarului),iar nush cine se pune sa floodeze rds ca se lasa cu dosar penal pt asa ca e RDS...

Posted

serverul are un ip static al lui ca si cum ai tu ipul tau de la net....as putea sa te fludez doar pe tine si nu ai avea cum sa te aflu....

Posted

Faceti ceva cu serverul asta de 2 bani ca numai in flood sta. Sunteti de rasul lumii cu serverul vostru cu tot. Dar atat nu sunteti in stare? Un server de apartament sta mai bine ca " marele linkmania ". Praf a ramas din serverul asta  :down:

Posted

Daca nu raspundem in fiecare topic facut de voi pe aceeasi tema rezulta ca nu ne intereseaza?

Mai sunt cred 4 topicuri facute pe subiectul flood-ului, am raspuns deja acolo.

Inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...