Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gaby888

[Cerere unban] Vicenzo_Montana

Recommended Posts

Posted

Nume în joc: Vicenzo_Montana
Numele celui care te-a sanctionat: Salvatore_Caruso
Link către plângere: -
Dovezi: http://oi45.tinypic.com/5a19gp.jpg
Descrierea situaţiei: Am dar report pentru ca un anumit player mi-a furat tractorul non rp , a sosit domnul admin Salvatore mi-a zis sa fac un screen shot si mi-a dat ban .... Va rog sa se rezolve situatia nu joc cu speed asa cu sustine dansul deoarece sunt player vechi in comunitate si nu fac asemenea magari. Oricum nu are nici un sens cu coduri pentru ca asa din punctul meu de vedere nu are nici un farmec jocul

Guest Sensation
Posted

Eram si eu de fata atunci cand tu aveai speedhack,asa ca nu ai pentru ce face reevaluare.Invata sa joci frumos si fara coduri,in primul rand trebuia sa te gandesti ca ai lvl 2 si in al doilea rand gandeste-te ca acest gest si nu accepta pe un server RP.

O zi buna :tiphat:

Posted

vezi ca nu am avut speed stai linistit joc in cumunitate de 4 ani aproape asa ca .... Nu e asa si cand afirmi ceva adu dovezi ...

Salut. Primele 4 secunde.

http://www.xfire.com/videos/5e15f6

Nu se intelegenimic decat ca am venit cu viteza si am intrat in el .... Altceva? 

Am mers eu cumva cu 150 km/h sau ceva de genu ...... E prea de tot sa se dea ban decat am ca am intrat cu viteza in accel player

Sa mi se scoata banul si sa fie atent supravegheat si sa vedeti si voi ca doar a fost lag de la torrent  si e normal sa se rastoarne in halul accela ca nu se compara combina cu tractorasul....

Posted

vezi ca nu am avut speed stai linistit joc in cumunitate de 4 ani aproape asa ca .... Nu e asa si cand afirmi ceva adu dovezi ...

Nu se intelegenimic decat ca am venit cu viteza si am intrat in el .... Altceva? 

Am mers eu cumva cu 150 km/h sau ceva de genu ...... E prea de tot sa se dea ban decat am ca am intrat cu viteza in accel player

Sa mi se scoata banul si sa fie atent supravegheat si sa vedeti si voi ca doar a fost lag de la torrent  si e normal sa se rastoarne in halul accela ca nu se compara combina cu tractorasul....

Nu intelegi nimic? E o viteza prea mare pentru Combine.

Ai intrat in el? - Non-Roleplay accident.

Nu ai mers cu 150 km/h pentru ca nu esti prost.

Sa ti se scoata banul si sa fi supravegheat? Din nou, nu esti prost sa il mai folosesti odata. Si numai baga scuze cu lag, nu exista asa ceva.

Speedhack, clar.

vezi

ca nu am avut speed stai linistit joc in cumunitate de 4 ani aproape

asa ca .... Nu e asa si cand afirmi ceva adu dovezi ...

Sa

mi se scoata banul si sa fie atent supravegheat si sa vedeti si voi ca

doar a fost lag de la torrent  si e normal sa se rastoarne in halul

accela ca nu se compara combina cu tractorasul....

Sa

ti se scoata banul si sa fi supravegheat? Din nou, nu esti prost sa il

mai folosesti odata. Si numai baga scuze cu lag, nu exista asa ceva.

Speedhack, clar.

Im

primul rand eu nu inteleg de ce te bagi tu , il al doile rand nu era p

viteza mare cu combina stai lin  si il al treilea rand ce sa ti se dea

warn pentru ca te bagi aiurea in discutie.

In primul rand eu mi-am exprimat simpla mea parere despre aceasta reevaluare, in al 2-lea rand este o viteza mare pentru Combina, si in al 3-lea rand daca am gresit cu ceva, sa fiu sanctionat.. nu trebuie sa te iriti asa.

* AVERTISMENT VERBAL: Nu mai posta dacă nu eşti implicat.

Posted

Sa ti se scoata banul si sa fi supravegheat? Din nou, nu esti prost sa il mai folosesti odata. Si numai baga scuze cu lag, nu exista asa ceva.

Speedhack, clar.

Im primul rand eu nu inteleg de ce te bagi tu , il al doilea rand nu era viteza prea mare cu combina stai lin  si il al treilea rand cer sa ti se dea warn pentru ca te bagi aiurea in discutie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...