FilareT Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Tow Car Company scoate la dispozitia locuitorilor Los Santos 5 locuri de munca in cadrul companiei. Toti doritorii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa trimita un CV prin e-mail la tcc@lossantos.com ((PM la FilareT)) Model CV Nume: Prenume: Varsta: Studii: Locul unde stai: Experienta in mecanica: Da/Nu Unde ati mai lucrat pana acum?: De ce nu mai lucrati acolo?: Numar de telefon: Edited February 9, 2013 by FilareT 2
sined94 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Nume: Edward Prenume: ChuckVarsta: 26 Studii: Liceu tehnologic mecanic nr 2Locul unde stai: Los Santos str 25 nr 4Experienta in mecanica: Da/Nu DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Sofer pe camion .De ce nu mai lucrati acolo?: Pentru ca nu mi se parea de vitorNumar de telefon:136723 Edited February 9, 2013 by sined94
FilareT Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 (edited) Toti cei care mi-au trimis CV-ul vostru prin E-mail sunt rugati ca astazi, 10 Februarie 2013 sa se prezinte la sediul Tow Car Company de langa Unity Station cu buletinul si ceva haine rele. Cures Filaret director general Tow Car Company Edited February 10, 2013 by FilareT
Crisstyy Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nume:TaylorPrenume:SmithVarsta:19Studii:Liceul de mecanica auto Los SantosLocul unde stai:Los Santos, Str. 24 nr.14Experienta in mecanica: DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Sofer pe camion si FermierDe ce nu mai lucrati acolo?: Acestea l'am avat job'uri doarece imi place foarte mult sa mucrez cu masini..se mai strica ceva sa pot repara dar vreau un loc de munca stabilNumar de telefon:850819
Guest Star_Treak Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nume: WatsonPrenume: AndrewVarsta: 20Studii: Liceul de Mecanica Auto din Los SantosLocul unde stai: Los Santos,Str. 10,Nr. 77Experienta in mecanica: DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Am fost fermierDe ce nu mai lucrati acolo?: Fermier este doar un jobNumar de telefon: - - - ( daca este nevoie imi cumpar )
puK. Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nume: Morris Prenume: MattVarsta: 28Studii: Liceul Tehnologic "Mecanică Fină" Locul unde stai: Jefferson, 32Nr. Experienta in mecanica: DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Sofer (camion). De ce nu mai lucrati acolo?: Activitate scăzută. Numar de telefon: 265009
Cosminelo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nume: Batar Prenume: CosminVarsta: 19Studii: Grup Scolar Industial de Transporturi Auto Los Santos Locul unde stai: Los Santos Str. Boynton nr. 20 Experienta in mecanica: DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Sofel la o firma de transporturi (Camionagiu) . De ce nu mai lucrati acolo?: Din cauza programului stresant . Numar de telefon: 693027
ZooPy Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nume: MihaiPrenume: MariusVarsta: 18Studii: Liceul Mecanic din Los Santos si Facultatea de politehnica in domeniuLocul unde stai: Los SantosExperienta in mecanica: Da/Nu : DaUnde ati mai lucrat pana acum?: Am fost camionagiuDe ce nu mai lucrati acolo?: Salariile destul de slabeNumar de telefon: 583513