Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EdwarD

[Sugestie]Carl_Wilson

Recommended Posts

Posted

Buna ziua , 

Sugestiile mele sunt urmatoarele : 

1. Dupa acel tutorial de inceput , majoritatea nu stiu unde pot da pentru permisul AUTO , asa ca , propun automat dupa sfarsitul tutorialului , sa primesti un text + checkpoint la DMV , sau o iconita pe harta , cu DMV , sa stie tot poporul unde pot da de permis , si sa se evite spam-ul pe /report, /n . + in testul pentru permis , sa intre si proba teoretica ( sala ) cu cateva intrebari , legate de joc si de bunul mers al acestuia , referitor la vehicule.

2. Propun radare prin tot orasul lossantos . Odata ce ai depasit viteza de 100 km/h , sa apari cu albastru la cei din politie , adica cei din departamentul de politie sa iti vada numele cu albastru , si sa le apara un text " X a depasit limita de viteza , acesta a primit amenda de ... " , asa mai evitam si noi mersul NON RP , care-l practica unii , si vitezomanii ... 

Posted

Eu sunt Contra,cum a zis si Akiro serverul are o vechime mare in spate asa ca faza cu tutorialul nu cred ca si-ar avea loc pe accest server,iar cea cu radarele daca ar fii asa cum zici tu gandestete la cei din PD cat spam ar avea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...