Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

spades

Sugestie forum.

Recommended Posts

Posted

Topicurile facute pe forum la factiunile guvernamentale sunt total aiurea. Nu suntem pe Lands sa avem LOG sau sa punem poze cu membri. Se va creea metagaming in prostie. Propun sa se faca o structura de genul:

-Biroul de angajare

-Biroul de licentiere

-Topic unde au acces DOAR membrii politiei.

-etc

Posted

Salut,

Eu personal sunt total contra,deoarece totusi atunci cand cineva din respectiva factiune pune imagini de pe server trebuie sa le vizioneze toti playerii,iar daca un player se trezeste sa faca spam in acel topic i se poate acorda warn fara nicio problema sau i se poate sterge postul.

Have a nice day !

Posted

Parerea mea e ca nici acele topicuri cu Birou Licentiere si asa mai departe nu au ce cauta aici, ar trebui facut un forum special pentru PD/FBI/SASD(depinde ce factiuni mai sunt pe server) gen gov.linkmania.ro, sau ceva de genul, forum destinat noilor academii din PD, sectiuni ascunse, destinate agentiilor ca ACU si Gang and Narcotic Division si asa mai departe(daca va fi asa ceva si pe serverul asta, desi sper).

Contra cu sugestiile tale, pro pentru eliminarea topicurilor cu poze.

Posted

Sunt de acord cu forumul special dedicat departamentelor guvernamentale, iar pe forum ar trebui putin modificat, anumite topicuri sa fie in charcter, gen biroul de informatii, biroul pentru angajari, iar ooc o lista cu membrii, niste discutii despre factiune si log`ul factiunii.

Nu suntem pe Godfather aici, nu ar trebui implementate nici topicurile de care ai spus tu...am spus, aici trebuie sa avem doar OOC section, care cuprinde plangerile, reclamatiile, cererile de refund, IC section unde poate fi cuprinsa primaria, diferitele anunturi publicitare, presa LSPD, presa EMT, licitatii si asa mai departe, iar tot ce tine de LSPD/SASD si asa mai departe, pe un forum special...nu suntem pe godfather, nu avem nevoie de nici un log sau alte bazaconii.

Posted

Salut.

Forumul nu rămâne definitiv aşa. Se vor modifica/adăuga lucruri. Am discutat despre forum separat pentru LSPD, să vedem dacă primim resursele necesare. Rămâne de văzut ce rezolvăm.

Suntem într-o continuă dezvoltare, cel puţin pe partea de roleplay. V-am înţeles că vreţi să se deschidă cât mai repede serverul, trebuie să ne înţelegeţi şi voi pe noi că nu putem să facem într-o singură zi, munca pe o săptămână.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...