Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrSenzatius

[Sugestii]

Recommended Posts

Posted

1) Propun sa implementati un sistem care va face posibila depozitarea drogurilor in masini, ceva de genul /pdrug [slot](masina sa aibe mai multe sloturi pentru droguri, care sa nu se bata cap in cap cu sloturile portbagajului) [cantitate], iar o comanda /tdrug slot cantitate pentru a retrage drogurile; puteti face inca doua comenzi, una pentru a depozita toate drogurile, ceva gen /putalldrugs si ceva pentru a le retrage /takealldrugs.

2) Chop Shop sistem - Un fel de biz, un atelier, controlat de catre o factiune oficiala, unde pot fi duse masinile tunate si nu numai, pentru a fi "dezmembrate", respectivul hot primind o anumita suma de bani, care difera de la masina la masina; jobul de hot sa fie acordat de un rank mare al unei factiuni oficiale, catre un membru oarecare, IC evident.

3) Un jail cat mai roleplay, de preferat la Area 51, fara jailuri stupide in oras, in oras sa fie doar arrestul, unde intra cei cu acuzatii minore, gen condus fara permis si asa mai departe, iar la area 51, cei cu acuzatii de crima, posesie de arma fara licenta si asa mai departe; cum spuneam, un jail cat mai mare, cu banci, sale de forta, exact ca in realitate, pentru a putea face si in inchisoare roleplay.

4) Sistem de arme & gunshop - Armele, facute pe cai ilegale, sa fie facute doar de catre factiunile oficiale, prin intermediul materialelor; la Gunshop, sa nu se gaseasca armele de tip AK, M4 si Sniper, iar restul, Deagle, Colt, Rifle si Shotgun, sa fie la un pret destul de piperat.

5) Sistem de mobila - Din moment ce detii o casa, sa ai posibilatea de a o "imbogati" cu diferite obiecte, mese, scaune, tablouri, bucatarie si asa mai departe.

Referitor la numele topicului, nu stiam ce Nume_Prenume sa pun, deoarece nu stiu daca exista o pagina unde ne putem inregistra pe server.

Cam atat imi vine in minte momentat.

Posted

1. Imi place ideea, dar acele droguri cand le depozitezi in portbagaj sa faci si tu roleplay ca le ascunzi pe nu stiu unde sa nu le gaseasca cineva cu una cu doua. PRO

2. Deci CONTRA total, nu vreau sa ma joc 3-4 luni pentru a imi cumpara un Infernus / Bullet / Turismo ca dupa sa vina unu care abea joaca de 2-3 zile si sa mi-l duca la dezmembrat. Demoralizeaza foarte, foarte mult jucatorii cu asta.

3. Aici da, imi place foarte mult sugestia, mai ca as face numa ilegalitati sa fac roleplay de puscarie :) deci PRO

4. Care doreste o arma de la gunshop trebuie sa detina neaparat un permis port arma, nu sa il ia oricine, in mare parte e OK. PRO

5. Superba ideea, as dori sa fie pusa in aplicare, dar preturile sa nu fie EXAGERATE, de exemplu eu doresc un scaun si imi cereti 1000$ pentru munca scripterului. PRO si aici.

Posted

Salut.

După cum am spus şi în topicul cu descrierea:

PS! Descrierea a fost făcută în mare, se va actualiza de fiecare dată când va fi nevoie.

1. Am uitat să specific sistemul portbagajelor. Poţi depozita arme, materiale, droguri.

2. Se va abuza. Probabil vom face un asemenea sistem, şi după un anumit timp maşina să revină pe server(idee pe moment). O să discutăm.

3. Există aşa ceva, dar până se vor strânge cel puţin 100 jucători pe server conectaţi constant, n-o să fie prezentă pe server. E cam aiurea să fii doar tu închis, degeaba ai o închisoare de 50 mp.

4. Gun SHOP-urile nu există momentan pe server, şi deocamdata nici nu vor exista. Armele le produc membrii facţiunilor care se ocupă cu traficul de materiale.(doar membrii cu rank înalt)

5. Se va discuta.

Mulţumim anticipat pentru sugestii.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...