GRIMM Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nu ar strica sa se schimbe culoarea de pm a chenarului e cam greu sa vezi un mic pm prin zeci de posturi mai ales cand se face spam , cat despre culoare nu stiu , chenar galben ? Ce ziceti ? :D
Boddom Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 dar nu pe galben pm.. ai confunda cu ally chat !!
Konvict Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Au mai fost astfel de sugestii si in trecut iar raspunsul a fost ca nu se poate. :|
GRIMM Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 dar nu pe galben pm.. ai confunda cu ally chat !! sau sa schimbe culoarea scrisului si a chenarului (galben pe negru) orice e bine venit doar sa se fie o diferenta intre post si pm Au mai fost astfel de sugestii si in trecut iar raspunsul a fost ca nu se poate. :| nu prea imi vine a crede
alexsebi2005 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Au mai fost astfel de sugestii si in trecut iar raspunsul a fost ca nu se poate. :| Se poate,cine v-a pacalit ca nu se poate? Se poate schimba orice si culoarea la /post , etc !!! Minciuni :D,nu stiu cum,nu ca nu se poate