Jump to content
Guest adrianionescu

am o problema

Recommended Posts

Guest adrianionescu
Posted

sunt relativ nou la cable link. Si as putea spune nou si in ale calculatoarelor. Varog spuneti-mi si mie cum pot face sa descarc filme fara a fi contorizat precum scrie in contract. Mentionez ca sunt din bucuresti!

Multumesc!

Guest cristian014
Posted

Salut ! Nu cred ca scrie in contract ca poti sa iei filme de pe net fara sa fii contorizat, dar acest lucru e posibil daca intri pe huburi de DC++ (iti recomand ODC) din Bucuresti ! Ai grija sa fie huburi exclusiv pt CableLink, astfel risti sa fii contorizat daca iei din alte retele.

Pt a gasi lista cu huburile din Buc. cauta pe forum.

De aici poti sa iei fara probleme jocuri/softuri/utilitare, dar majoritatea au Trial !

Posted

sunt relativ nou la cable link. Si as putea spune nou si in ale calculatoarelor. Varog spuneti-mi si mie cum pot face sa descarc filme fara a fi contorizat precum scrie in contract. Mentionez ca sunt din bucuresti!

Multumesc!

Dupa ce downloadezi oDC si te prinzi cum merge, bagi in share 5 GB (fara fisiere incomplete, windows, program files sau alte bazaconii) si te asteptam pe hubul de Cablelink Bucuresti, la adresa cityedge.mine.nu Pe acest hub traficul nu iti va fi contorizat. Fiind din Bucuresti ai mai multe avantaje, cand intri pe hub citeste cu atentie mesajul care iti apare, scrie in chatul hubului +rules si +newuser si +nick pt alte detalii.

Guest adrianionescu
Posted

pai imi spune ca nu exista adresa aia de hub!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...